top of page

Puumala Sielunen

Sielusentie, 52200

Rantatontti

21 000 €

Tontin kuvaus

Tontti luonnonkauniin metsäjärven rannalla!

Tämä rantatontti sijaitsee Puumalassa, Järvi- Suomen sydämessä. Keskeisen sijaintinsa ansiosta tontilta on helppoa piipahtaa Etelä-Savon kesätapahtumiin. Puumalan palveluiden äärelle on matkaa noin 18 km, Sulkavalle matkaa kertyy noin 40 km ja Mikkeliin noin 60 km. Kohteelle on autotie tontin takarajalle.

Reilun kokoisen tontin rantarakennuspaikalta avautuu mieltä rauhoittavat näkymät Sielusen järven hiljaiselle selälle. Sielunen järvenä on kaunis metsäisen alueen keskellä oleva noin 30 ha:n suuruinen järvi. Määräala on maastoltaan vaihtelevaa mäntymetsää, jossa on sopivasti koivuja joukossa, maastoltaan tontti on hieman rinteinen. Mieluinen rakennuspaikka löytyy tontilta hieman ylävältä kohdalta.

Puumalasta löytyy hyvät peruspalvelut ravintoloineen ja kauppoineen. Sielunen tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kalastukseen ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi kohteen ympäristön laajat metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Unohtamatta Etelä-Savon laajaa kulttuuritarjontaa. Hyväkuntoisille on tarjolla saariston alueella myös pyöräilyreitti, Puumalan saaristoreitti, jota pyöräillessä pääsee myös lepuuttamaan jalkojaan saaristolautan kyydissä.

Tontin lisätiedot

Kortteli

Tontti

4

1

Kaavamääräys

Osayleiskaava

Kaavan nimi

Ryhälän osayleiskaava

Tontin tyyppi

Rantatontti

Kiinteistön nimi

Kohde myydään määräläalana.

Pinta-ala

4250 m2

Kiinteistötunnus

Kohde myydään määräläalana.

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

21 000 €

Heti vapaa.

Oma

Ei kunnallistekniikkaa

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Puumala

Sielunen

Pohjoinen

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

200 m2

Alueella myynnissä myös muita kohteita.

Kohteen sijainti

Sielusentie, 52200

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page