top of page

Savonlinna Saimaa, Kukassalmi

Kukassalmentie 138, Savonlinna

Rantatontti

44000 €

Tontin kuvaus

Rantatontti Savonlinnan Kukassalmesta, Saimaalta!

“Pihlajavesi on järviluontoa parhaimmillaan. Sokkeloiset saariketjut vuorottelevat laajojen selkävesien kanssa. Kansallismaisema lumoaa vesiretkeilijän pauloihinsa useaksi päiväksi. Pihlajavedellä retkeilijöitä palvelee toistakymmentä retkisatamaa. Myös saimaannorppa on mieltynyt alueen kirkkaisiin vesiin ja levolliseen tunnelmaan.”(lähde: https://www.luontoon.fi/pihlajavesi)

Myytävä kohde sijaitsee Kiviapajan kylän lähistöllä 19 kilometrin päässä Lohilahdelta. Tontti sijaitsee rauhallisella paikalla korttelin reunalla pienen poukaman suojassa. Tontilta avautuu huikeat näkymät Saimaan Pihlajaveden vesistöllä sijaitsevalle Kukassalmelle.

Tontin maasto on loivarinteistä ja hyvin rakentamiseen soveltuvaa. Puustoltaan tontti on runsaspuustoinen ja vaihteleva. Vaihtelevuus ja sopiva rinne tarjoavat mahdollisuuden itselle mieleisen kokonaisuuden suunnitteluun. Tontilla on kovapohjainen kivihiekkaranta. Alueen tontit on kaavoitettu lomarakennuspaikoiksi, rakennusoikeutta on 200 m². Tontille on rakennettu tie perille saakka.

Laaja ja vaihteleva Saimaan vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen, kesällä veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Talvisin alueella voi nauttia luonnon rauhasta hiihtämällä tai lumikengillä. Vauhdikkaammat voivat viihdyttää itseään muun muassa moottorikelkkailemalla. Lisäksi ympäristön metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 740-503-876-10.

Videoesittely:
https://youtu.be/j4QDo__od58

Tontin lisätiedot

Kortteli

Tontti

1

1

Kaavamääräys


RA, Loma-asuntoalue

Kaavan nimi

Kiviapajanseudun osayleiskaava

Tontin tyyppi

Rantatontti

Kiinteistön nimi

Koivumäki

Pinta-ala

4250 m2

Kiinteistötunnus

740-503-5-4

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

44000 €

Heti vapaa

Oma

-

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Savonlinna

Saimaa

Pohjoinen

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

200 m2

Tontti myydään määräalana. Lisämaan ostomahdollisuus tonttikaupan yhteydessä.

Kohteen sijainti

Kukassalmentie 138, Savonlinna

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page