top of page

Savonlinna, Viholansalmi, Saimaa K1T1

Tynkkyläntie 444 Savonlinna

Rantatontti

42 500 €

Tontin kuvaus

Tällä etelään avautuvalla rantatontilla auringosta pääsee nauttimaan koko päivän, eivätkä rantakallioilta avautuvat maisematkaan jätä paljoa toivomisen varaa! Viholansalmi yhdistää upeasti Saimaan Pihlajaveden luonnonrauhan sekä Savonlinnan koko palvelu- ja kulttuuritarjonnan läheisyyden, sillä omalta mökkitontilta keskustaan on matkaa tietä pitkin vain 35 kilometriä.

Tältä korttelinsa suurimmalta rantatontilta löytyy komeaa ja vankkaa mäntypuustoa sekä marjastusmaata ihan omasta takaa. Kohteen monimuotoinen maasto tarjoaa mainion pohjan vaikka minkälaisten mökkiunelmien toteuttamiseen ja vesistönäkymät omalta tontilta eivät jätä ketään kylmäksi. Upea rantakallio, suojaisa puusto ja sijainti salmella tekevät tästä ideaalin kohteen omaa rauhaa arvostaville.

Tuhansien saarien Pihlajavedeltä löytyy kalastuksen ja veneilyn ystäville upeita veneilyreittejä, joilla viettää helposti päivän jos toisenkin. Pihlajavesi on käyttökelpoisuusluokitukseltaan erinomainen vesistö, jonka keskisyvyys on 11,3 metriä ja sopii mainiosti virkistyskäyttöön. Mikä olisikaan parempaa, kuin pulahtaa uimaan omasta mökkirannasta näissä kansallismaisemissa?

Tontin lisätiedot

Kortteli

1

Kaavamääräys

RA, Loma-asuntoalue

Tontti

Tontin tyyppi

1

Rantatontti

Kaavan nimi

Kiinteistön nimi

Savonlinnan Pihlajaveden osayleiskaavan muutos

Myydään määräalana.

Pinta-ala

5450

Kiinteistötunnus

740-542-12-11

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

42 500 €

Heti vapaa.

Oma

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Savonlinna

Saimaa

Etelä

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

200 m2

Kohteen sijainti

Tynkkyläntie 444 Savonlinna

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page