top of page

Puumala Närtejärvi T3

Raitakalliontie 220, 52200 Puumala

Rantatontti

23 000 €

Tontin kuvaus

Tällä rauhallisella, luonnon kauniilla, metsäjärven rannalla sijaitsevalla rantatontilla jokainen voi rentoutua!

Tämä tontti korttelissa 1 tontti numero 3 katsoo idän suuntaan. Tontti on maastoltaan loivarinteistä metsämaata. Puusto on pääsääntöisesti kuusimetsää. Rannassa kasvaa hieman lehtipuita. Ranta on kovapohjainen, paikoin jopa hieman kivinen ranta. Tontin 3 rannassa on upeita pieniä kallioita ja kiviä, jotka antavat tontille kauniin persoonallisen tunnelman. Tästä kohteesta saa upean ja rauhallisen vapaa-ajan viettopaikan kohdetta ympäröivän luonnon ansiosta.

Tämä kohde sijaitsee hyvin rauhallisella alueella, Närtejärven rannalla. Närtejärvi on 115 ha kokoinen, melko suuri järvi Puumalassa. Närtejärvellä on noin 11 km rantaviivaa. Närtejärvi sijaitsee aivan Saimaan tuntumassa. Kohteelta matkaa kertyy Puumalaan noin 30 km ja Lohilahteen noin 27 km. Tontti on lohkottu omaksi kiinteistöksi, jolla on auto- ja venepaikkaoikeus Saimaalle. Auto- ja venepaikkaoikeus takaa kohteen monipuolisen käytön myös tulevaisuudessa.

Närtejärvi ja sen vieressä sijaitseva Saimaa tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet kalastukseen ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi kohteen ympäristön laajat metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Närtejärven upea luonto takaa rauhallisen vapaa-ajan viettopaikan ympärivuodeksi.
Toimintaa kaipaaville Puumala on tunnettu hyvä maineisena kesäkuntana ja aktiivisena tapahtumiensa ja miellyttävän ilmapiirinsä vuoksi. Unohtamatta Etelä-Savon muuta laajaa kulttuuritarjontaa.

Tontin lisätiedot

Kortteli

Tontti

1

3

Kaavamääräys

Yleiskaava

Kaavan nimi

Puumala itäosien yleiskaava

Tontin tyyppi

Rantatontti

Kiinteistön nimi

Pinta-ala

3950

Kiinteistötunnus

623-421-6-6

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

23 000 €

Heti vapaa.

Oma

Ei kunnallistekniikkaa

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Puumala

Närtejärvi

Itä

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

150 m2

Kohteen sijainti

Raitakalliontie 220, 52200 Puumala

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page