top of page

Sulkava Saajuu

Keriniementie Sulkava

Rantatontti

32 000 €

Tontin kuvaus

Reilun kokoinen tontti kauniin Saajuu-järven rannalla

Nyt on tarjolla iso rantatontti lähellä Sulkavan palveluja! Monipuolinen nuori lehtipuusto ja hurmaavat maisemat Saajuu-järvelle tarjoavat oivat puitteet viihtyisän kokonaisuuden suunnitteluun. Vaihteleva vesistö on ihanteellinen kalastukseen ja muihin vesiharrastuksiin, ja lähimetsissä kelpaa sienestää ja marjastaa.

Tontti sijaitsee vain noin 10 kilometrin päässä Sulkavan keskustasta. Sulkavalta löytyy monipuoliset taajaman palvelut sekä liikunta- ja vapaa-ajan palveluja. Sulkavan viehekalastusalue tarjoaa uistelijoille yhteensä 16 000 hehtaaria uistelualuetta. Melontaelämyksiä puolestaan tarjoaa Oravareitti, jonka varrelta löytyvistä opastauluista voi oppia paljon kiinnostavaa tietoa alueen luonnosta. Melontareitti keskellä upeita maisemia soveltuu koko perheelle.

Savonlinnaan ja Puumalaan on tontilta matkaa noin 50 kilometriä. Puumala on tunnettu hyvä maineisena kesäkuntana ja aktiivisena tapahtumiensa ja miellyttävän ilmapiirinsä vuoksi. Hyväkuntoisille on tarjolla saariston alueella myös pyöräilyreitti, Puumalan saaristoreitti, jota pyöräillessä pääsee myös lepuuttamaan jalkojaan ja nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista saaristolautan kyydissä. Savonlinnan oopperajuhlat ja muut kulttuuritapahtumat ja luontokohteet tarjoavat loputtomasti koettavaa.

Tontin lisätiedot

Kortteli

Tontti

4

1

Kaavamääräys

RA, loma-asuntoalue

Kaavan nimi

Partalansaaren rantayleiskaava

Tontin tyyppi

Rantatontti

Kiinteistön nimi

Puikunmäki

Pinta-ala

7800 m2

Kiinteistötunnus

768-411-5-102

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

32 000 €

Heti vapaa.

Oma

-

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Sulkava

Saajuu

Etelä

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

200 m2

Tontti myydään määräalana.

Kohteen sijainti

Keriniementie Sulkava

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page