top of page

Sulkava, Saimaa Oulunsaari

Tuoreniementie 175-177, Sulkava

Rantatontti

34 000 €

Tontin kuvaus

Luoteeseen avautuva hyvä tontti Oulunsaaressa Sulkavalla omassa rauhassaan

Tämä luoteeseen avautuva rantatontti sijaitsee Sulkavan Oulunsaaressa Saimaalla ja vene- ja autopaikka 2,1 kilometriä tontilta pohjoiseen, Partalansaaren Soukanlahdessa (Ajo-opaste: Tuoreniementie 175-177 ja siitä tie oikealle rantaan, ks. liite). Omaa rauhaa löytyy tunnelmallisten kesäiltojen viettoon.

Tontin puusto on hyvää havupuuvaltaista kasvatusmetsää. Tontilla on hyvä rakennettavuus ja hieno näkymä Saimaalle. Tämä erillistontti on lohkottu jo omaksi kiinteistökseen, joten ostaja välttyy lohkomiskuluilta. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 768-876-19-1.

Tontti sijaitsee vuosittain järjestettävien Sulkavan Suursoutujen reitin lähistöllä. Sulkavalta n. 22 km päästä löytyy monipuoliset taajaman palvelut sekä liikunta- ja vapaa-ajan palveluja. Sulkavan viehekalastusalue tarjoaa uistelijoille yhteensä 16 000 hehtaaria uistelualuetta. Melontaelämyksiä puolestaan tarjoaa Oravareitti, jonka varrelta löytyvistä opastauluista voi oppia paljon kiinnostavaa tietoa alueen luonnosta. Melontareitti keskellä upeita maisemia soveltuu koko perheelle. Savonlinnan oopperajuhlat ja muut kulttuuritapahtumat ja luontokohteet tarjoavat loputtomasti koettavaa.

Tontin lisätiedot

Kortteli

Tontti

1

1

Kaavamääräys

RA, Loma-asuntoalue

Kaavan nimi


Partalansaaren rantaosayleiskaava

Tontin tyyppi

Rantatontti

Kiinteistön nimi

Oulunlahti

Pinta-ala

5959 m2

Kiinteistötunnus


768-435-5-8

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

34 000 €

Heti vapaa.

Oma

-

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Sulkava

Saimaa

Luode

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

200 m2

Kohteen sijainti

Tuoreniementie 175-177, Sulkava

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page