top of page

Savonlinna Saimaa Lapinsaari K4T4

Susikämpäntie 360, 57810 Savonlinna

Rantatontti

27 500 €

Tontin kuvaus

Ihana saaritontti Saimaalla monien harrastusmahdollisuuksien keskellä

Etsinnässä saaritontti Saimaalta? Tässä on upea, valmiiksi lohkottu tontti Lapinsaaressa Savonlinnan eteläpuolella, kirkasvetisen Pihjajaveden äärellä! Tontti avautuu lounaaseen ja tarjoaa metsäisen, kauniin kokonaisuuden loma-asunnon rakentamiseen. Lapinsaari on tunnettu jylhistä, upeista kalliomaisemista, vaihtelevista maastoista, rinteistä ja kumpareista. Ranta saaressa on kovapohjainen, paikoittain puhdasta hiekkaa. Tontin hintaan kuuluu auto- ja venepaikka mantereessa noin 3,5 km päässä Lapinsaaresta (merkitty karttaan).

Tämän kohteen harrastusmahdollisuudet ovat varsin laajat sen monipuolisen sijaintinsa ansiosta. Kovapohjaiset rannat houkuttelevat uimareita nauttimaan puhdasvetisestä Pihlajavedestä, josta löytyy kalastuksen ystävien iloksi muun muassa harjusta, järvilohta ja –taimenta. Kulttuurin ystäville Savonlinna tarjoaa upeita elämyksiä oopperajuhlien ja muiden mahtavien kesätapahtumien muodossa, unohtamatta kallisarvoisia rauhoittumisen hetkiä muun muassa pihlajaveden luonnonsuojelualueen rauhassa. Savonlinnaan matkaa veneellä kertyy reilut 15 km ja autolla noin 20 km.

Tämän tontin lähistöllä on myös muita liitteenä olevan kaavakartan mukaisia rakennuspaikkoja. Lisätietoja tästä ja muista UPM Bonvestan tonteista saat kohdetta myyvältä kiinteistönvälittäjältä, jonka yhteystiedot löytyy tämän sivun alareunasta.

Tontin lisätiedot

Kortteli

Tontti

4

4

Kaavamääräys

RA, Loma-asuntojen korttelialue

Kaavan nimi

Lapinsaaren rantakaava

Tontin tyyppi

Rantatontti

Kiinteistön nimi

Lapinlemmikki

Pinta-ala

5300 m2

Kiinteistötunnus

740-517-9-29

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

27 500 €

Heti vapaa

oma

-

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Savonlinna

Savonlinna

Lounas

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

120 m2

Valmiiksi lohkottu tontti.

Kohteen sijainti

Susikämpäntie 360, 57810 Savonlinna

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page