top of page

Savonlinna Saimaa Lapinsaari K3T1

Susikämpäntie 360, 57810 Savonlinna

Rantatontti

23 000 €

Tontin kuvaus

Saaritontti upealta Saimaalta!

Tee tästä kohteesta itsellesi pysyvä tukikohta Saimaalle. Tämä kohde on jokaisen veneilijän unelmapaikka! Lapinsaari sijaitsee Savonlinnan eteläpuolella, upean Pihlajaveden ympäröimänä. Savonlinnaan veneellä matkaa kertyy reilut 15 km ja autolla noin 20 km. Tontilta on helppoa lähteä tutustumaan Saimaan upeisiin maisemiin ja kulttuurikohteisiin, unohtamatta rentoja lekotteluhetkiä omassa rauhassa.

Tontti on upea koilliseen avautuva, kaunis kokonaisuus. Tontilla on hyvä puusto. Lapinsaari on tunnettu jylhistä, upeista kalliomaisemista, vaihtelevista maastoista, rinteistä ja kumpareista. Ranta saaressa on kovapohjainen, paikoittain puhdasta hiekkaa. Tontin hintaan kuuluu auto- ja venepaikka mantereessa, n. 3,5 km päässä Lapinsaaresta (merkitty karttaan ); navigointiosoite Susiniementie 360 ja siitä reilu 100 m eteenpäin.

Tämän kohteen harrastusmahdollisuudet ovat varsin laajat sen monipuolisen sijaintinsa ansiosta. Kovapohjaiset rannat houkuttelevat uimareita nauttimaan puhdasvetisestä Pihlajavedestä, josta löytyy kalastuksen ystävien iloksi muun muassa harjusta, järvilohta ja –taimenta. Tanhuvaaran urheiluopiston monipuoliset harrastemahdollisuudet ovat noin tunnin ajomatkan päässä. Kulttuurin ystäville Savonlinna tarjoaa upeita elämyksiä oopperajuhlien ja muiden mahtavien kesätapahtumien muodossa, unohtamatta kallisarvoisia rauhoittumisen hetkiä muun muassa Pihlajaveden luonnonsuojelualueen rauhassa.

Tontin lisätiedot

Kortteli

3

Kaavamääräys

RA, Loma-asuntojen korttelialue

Tontti

Tontin tyyppi

1

Rantatontti

Kaavan nimi

Kiinteistön nimi

Lapinsaaren rantakaava

Helmikkä

Pinta-ala

4750 m2

Kiinteistötunnus

740-517-9-20

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

23 000 €

Heti vapaa

oma

-

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Savonlinna

Savonlinna

Pohjoinen

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

120 m2

Valmiiksi lohkottu tontti.

Kohteen sijainti

Susikämpäntie 360, 57810 Savonlinna

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page