top of page

Savonlinna Saimaa Lapinsaari K2T5

Susikämpäntie 360, 57810 Savonlinna

Rantatontti

25 500 €

Tontin kuvaus

Saimaan Lapinsaaresta rantatontti!

Onko tässä Sinun uusi lomakodin paikka? Tämä kohde on jokaisen veneilijän unelmapaikka! Lapinsaari sijaitsee Savonlinnan eteläpuolella, upean Pihlajaveden ympäröimänä. Savonlinnaan veneellä matkaa kertyy reilut 15 km ja autolla noin 20 km. Tontilta on helppoa lähteä tutustumaan Saimaan upeisiin maisemiin ja kulttuurikohteisiin, unohtamatta rentoja lekotteluhetkiä omassa rauhassa.

Tämä tontti on upea, kaunis kokonaisuus,jolla on hyvä puusto. Lapinsaari on tunnettu jylhistä, upeista kalliomaisemista, vaihtelevista maastoista, rinteistä ja kumpareista. Ranta saaressa on kovapohjainen, paikoittain puhdasta hiekkaa. Tontin hintaan kuuluu auto- ja venepaikka mantereessa, n. 3,5 km päässä Lapinsaaresta (merkitty karttaan); navigointiosoite Susiniementie 360 ja siitä reilu 100 m eteenpäin.

Tämän kohteen harrastusmahdollisuudet ovat varsin laajat sen monipuolisen sijaintinsa ansiosta. Kovapohjaiset rannat houkuttelevat uimareita nauttimaan puhdasvetisestä Pihlajavedestä, josta löytyy kalastuksen ystävien iloksi muun muassa harjusta, järvilohta ja –taimenta. Kulttuurin ystäville Savonlinna tarjoaa upeita elämyksiä oopperajuhlien ja muiden mahtavien kesätapahtumien muodossa, unohtamatta kallisarvoisia rauhoittumisen hetkiä muun muassa Pihlajaveden luonnonsuojelualueen rauhassa.

Tontin lisätiedot

Kortteli

Tontti

2

5

Kaavamääräys

RA, Loma-asuntojen korttelialue

Kaavan nimi

Lapinsaaren rantakaava

Tontin tyyppi

Rantatontti

Kiinteistön nimi

Kalliokielo

Pinta-ala

5900 m2

Kiinteistötunnus

740-517-9-18

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

25 500 €

Heti vapaa

oma

-

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Savonlinna

Savonlinna

Pohjoinen

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

120 m2

Valmiiksi lohkottu tontti.

Kohteen sijainti

Susikämpäntie 360, 57810 Savonlinna

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page