top of page

Savonlinna Ruuvesi, Saimaa T4

Tynkkyläntie Savonlinna

Rantatontti

32 000 €

Tontin kuvaus

Korttelin reunatontti Saimaan Pihlajavedellä!

Tämä tontti on oikea veneilijän unelmapaikka Saimaan Pihlajavedellä. Tontilta on matkaa Savonlinnan keskustaan noin 35 km hyväkuntoista tiestöä myöten ja veneillen noin 20 km. Punkaharjulle matkaa noin 38 km. Tältä tontilta on helppoa lähteä tutustumaan Saimaan upeisiin maisemiin ja kulttuurikohteisiin, unohtamatta rentoja lekotteluhetkiä omassa rauhassa.

Tontti on Saimaan upeisiin maisemiin avautuva, metsäinen ja osin kallioinenkin reilusti rantaviivaa omaava kokonaisuus. Tontilla on mäntyvaltainen puusto. Rannassa voi pitää venettä tai pulahtaa Saimaan aaltojen sekaan. Rakennuspaikalta aukeaa upeat näkymät Pihlajaveden jylhiin kalliomaisemiin. Tontin upeilla rantakallioilla kelpaa ihastella avautuvaa maisemaa.

Pihlajavesi on järviluontoa parhaimmillaan. Tämän kohteen harrastusmahdollisuudet ovat varsin laajat sen monipuolisen sijaintinsa ansiosta. Pihlajavedellä retkeilijöitä palvelee toistakymmentä retkisatamaa. Kalastajien iloksi Pihlajavedestä löytyy muun muassa harjusta, järvilohta ja –taimenta. Kulttuurin ystäville Savonlinna tarjoaa upeita elämyksiä oopperajuhlien ja muiden mahtavien kesätapahtumien muodossa, unohtamatta kallisarvoisia rauhoittumisen hetkiä muun muassa pihlajaveden luonnonsuojelualueen rauhassa. Myös saimaannorppa on mieltynyt alueen kirkkaisiin vesiin ja levolliseen tunnelmaan.

Tontin lisätiedot

Kortteli

11

Kaavamääräys

RA

Tontti

Tontin tyyppi

4

Rantatontti

Kaavan nimi

Kiinteistön nimi

Laattasaaren rantakaava

Myydään määräalana

Pinta-ala

3800 m2

Kiinteistötunnus

Myydään määräalana

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

32 000 €

Heti vapaa

Oma

Ei kunnallistekniikkaa

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Savonlinna

Saimaa, Ruuvesi

Koillinen

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

120 m2

Kohteen sijainti

Tynkkyläntie Savonlinna

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page