top of page

Savonlinna, Varpasenjärvi

Varpasentie 950

Rantatontti

35 500 €

Tontin kuvaus

Upea niemitontti Kiviapajalla!

Tämä rantatontti sijaitsee Savonlinnan Kiviapajalla, Varpasenjärven rannalla. Kohde sijaitsee hyvin rauhallisella paikalla, mutta Lohilahden palveluiden tuntumassa. Lohilahdelle matkaa on noin 13 km, Sulkavalle noin 45 km ja Savonlinnan upeiden kesätapahtumien äärelle matkaa kertyy noin 70 km.

Tämä kaunis ja reilun kokoinen niemenkärkitontti on upea kokonaisuus! Tontin pinta-ala on huikeat 9700 m², rakennusoikeutta tällä tontilla on myös reilusti, 200 m². Tontti tarjoaa hyvät mahdollisuudet upean ja persoonallisen kokonaisuuden suunnitteluun. Maastoltaan tontti on rinteistä metsämaata, jossa kasvaa mahtava mäntyvaltainen tukkipuusto. Niemestä avautuu kaunis järvimaisema parhaille ilmansuunnille etelään ja länteen! Kovapohjainen ranta ja pitkä rantaviiva mahdollistavat erinomaiset uinti ja veneen säilytys mahdollisuudet.

Varpasenjärvi on noin 50 ha kokoinen järvi Etelä- Savossa. Kohde soveltuu kalastuksesta innostuneille, Varpasenjärvestä on tavattu muun muassa seuraavia kalalajeja Ahven, Ankerias, Hauki, Jokirapu, Kuore ja Muikku. Kohteen ympäristön laajat metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Unohtamatta Savonlinnan ja Sulkavan alueen runsaita kesätapahtumia.

Tontin lisätiedot

Kortteli

Tontti

2

1

Kaavamääräys

RA

Kaavan nimi


Kiviapajan seudun oyk

Tontin tyyppi

Rantatontti

Kiinteistön nimi


Koivumäki

Pinta-ala

9700 m2

Kiinteistötunnus

740-503-5-4

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

35 500 €

Heti vapaa

Oma

Ei kunnallistekniikkaa

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Savonlinna

Varpasenjärvi

Länsi

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

200 m2

Kohteen sijainti

Varpasentie 950

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page