top of page

Ruokolahti, Saimaa Valkinsalmi K4T1

Kaationiementie, Ruokolahti

Rantatontti

31 000 €

Tontin kuvaus

Veneilijän paratiisi Saimaalla lähellä Ruokolahden palveluita!

Kauniilla Saimaan vesistön Valkinsalmella riittää ihailtavaa ja mielenkiintoisia venereittejä – sijaitseehan lähellä myös Kukonharjun kanava. Tontilta avautuvat hyvät näkymät vesistölle, ja tiestö on valmiina tontin takarajalle, näin ollen tontin muokkaamisen voi aloittaa pikaisellakin aikataululla. Tontin hintaan sisältyy myös lisämaa-alue (n. 600 m2).

Korttelin neljä tontti numero yksi on maastoltaan hieman rinteisempää kuin alueen muut kohteet. Tontti koostuu upeista kumpareista ja persoonallisista kallioista. Puustoltaan tontti on nuorehkoa kasvatusmetsää. Rannassa on muutamia isompia lehtipuita. Ranta on kovapohjainen, sopivasti syvenevä ranta. Rannan tuntumassa on erittäin ilmeikkäät rantakalliot, jotka takaavat ilmeikkään kokonaisuuden pienellä suunnittelulla.

Kohde sijaitsee hyvin rauhallisella paikalla. Matkaa Ruokolahden keskustan tuntumaan tulee noin 35 km, Puumalan keskustan tuntumaan noin 25 km ja Imatralle noin 55 km.

Ruokolahden maaseutusaaristo tarjoaa hyvät puitteet luonnossa liikkumiseen ja harrastamiseen. Laaja ja vaihteleva Saimaan vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Ruokolahdella voit myös mm. vaeltaa, sienestää, marjastaa, meloa, pyöräillä, lasketella tai hiihtää. Ruokolahden kunnan alueelta löytyy kymmeniä erimittaisia reittejä: luontopolkuja, kuntopolkuja, maisema- ja vaellusreittejä. Pyöräilijöille on tarjolla lisäksi hienoja maantiereittejä..

Tonttien kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 700-406-876-2. Kohteille on tiestö valmiina tonttien takarajalle. Kohteet myydään määräaloina.

Tontin lisätiedot

Kortteli

Tontti

4

1

Kaavamääräys

RA

Kaavan nimi

Ruokolahden rantayleiskaava

Tontin tyyppi

Rantatontti

Kiinteistön nimi

myydään määräalana

Pinta-ala

3050 m2

Kiinteistötunnus

Myydään määräalana

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

31 000 €

Heti vapaa

Oma

Ei kunnallistekniikkaa

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Ruokolahti

Saimaa

Itä

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

200 m2

Kohteen sijainti

Kaationiementie, Ruokolahti

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page