top of page

Pieksämäki Ylä-Kivilampi

Salmentauksentien, Pieksämäki

Rantatontti

20 000 €

Tontin kuvaus

Myytävä kiinteistö sijaitsee Ylä-Kivilammen rannalla, josta on pääsy Puruvedelle. Kohde sopii erityisen hyvin veneilystä innostuneelle, sillä Puruvettä pitkin veneellä voi hurauttaa aina Suonenjoelle ja Leppävirralle saakka!

Kohteelle on autotie perille saakka, sekä kaavan mukainen rakennusoikeus vapaa-ajan asunnolle. Tontti on maastoltaan loivaa rinnettä. Puustoltaan tontti on vaihtelevaa. Tontin takasosassa on enemmän lehtipuita, rannan tuntumassa kasvaa suurempia mäntyjä. Tontin maasto ja puusto antaa hyvät mahdollisuudet suunnitella aurinkoisen rakennuspaikan ilta-aurinkoon avautuvalle pihalle ja mukavat näkymät rantaan ja siitä järvelle. Ala-Kivilampi on yhteydessä läheiseen Puruveteen, näin myös veneilijä ja kalastuksesta innostunut mökkeilijä voi toteuttaa harrastuksiaan. Metsäinen ympäristö tarjoaa myös hyvä marjastus mahdollisuudet.

KIINTEISTÖÖN ON MAHDOLLISUUS SAADA TODELLA EDULLINEN RAHOITUS. Kaupantekotilaisuudessa maksetaan 10.000 euroa ja loppuosa kauppahintaa maksetaan kuukausierissä. Kuukausierän suuruus 250 euroa. Korko maksamattomalle kauppahinnan osalle on 1 vuoden helibor + 1 %.

Tontin lisätiedot

Kortteli

Kaavamääräys

Tontti

Tontin tyyppi

Rantatontti

Kaavan nimi

Kiinteistön nimi

Pinta-ala

7760 m2

Kiinteistötunnus

593-437-30-3

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

20 000 €

Heti vapaa. Huom rahoitus mahdollisuus!

Oma

Ei kunnallistekniikkaa

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Pieksämäki

Ylä-Kivilampi

Länsi

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

On

Alueella myös toinen tontti myynnissä.

Kohteen sijainti

Salmentauksentien, Pieksämäki

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page