top of page

Pieksämäki Ylä-Kivilampi

Salmentauksentien, Pieksämäki

Rantatontti/Vuokraus

20 000 €

Tontin kuvaus

Myydään tai vuokrataan kiinteistö Ylä-Kivilammen rannalla, josta on pääsy Puruvedelle. Kohde sopii erityisen hyvin veneilystä innostuneelle, sillä Puruvettä pitkin veneellä voi hurauttaa aina Suonenjoelle ja Leppävirralle saakka!

Kohteelle on autotie perille saakka, sekä kaavan mukainen rakennusoikeus vapaa-ajan asunnolle. Tontti on maastoltaan loivaa rinnettä. Puustoltaan tontti on vaihtelevaa. Tontin takasosassa on enemmän lehtipuita, rannan tuntumassa kasvaa suurempia mäntyjä. Tontin maasto ja puusto antaa hyvät mahdollisuudet suunnitella aurinkoisen rakennuspaikan ilta-aurinkoon avautuvalle pihalle ja mukavat näkymät rantaan ja siitä järvelle. Ala-Kivilampi on yhteydessä läheiseen Puruveteen, näin myös veneilijä ja kalastuksesta innostunut mökkeilijä voi toteuttaa harrastuksiaan. Metsäinen ympäristö tarjoaa myös hyvä marjastus mahdollisuudet.

KIINTEISTÖÖN ON MAHDOLLISUUS SAADA RAHOITUSPAKETTI! Kaupantekotilaisuudessa maksetaan 10.000 euroa ja lopulle osaa kauppahinnasta voi saada rahoituksen 3-5 vuodeksi, kiinteällä korolla 1,99 -2,2 %, lisävakuutta ei tarvita ko. kiinteistö käy vakuudesta.

tai

Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 30 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 5 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.

Tontin lisätiedot

Kortteli

Tontti

Kaavamääräys

Kaavan nimi

Tontin tyyppi

Rantatontti/Vuokraus

Kiinteistön nimi

Pinta-ala

7760 m2

Kiinteistötunnus

593-437-30-3

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

20 000 €

Heti vapaa. Huom rahoitus mahdollisuus!

Oma

Ei kunnallistekniikkaa

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Pieksämäki

Ylä-Kivilampi

Länsi

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

On

Alueella myös toinen tontti myynnissä.

Kohteen sijainti

Salmentauksentien, Pieksämäki

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page