top of page

Mäntyharju, Kolmihaara T1

Ruuhilammentie 161, Mäntyharju

Rantatontti

27 000 €

Tontin kuvaus

Valmiiksi lohkottu tontti suositulta Mäntyharjulta Kolmihaaran rannasta

Oletko etsimässä sitä oikeaa mökkitonttia täydellisessä luonnon rauhassa, mutta lähellä palveluita? Sen voi nyt lopettaa, sillä unelmiesi mökkitontti odottaa sinua suositulla Mäntyharjulla! Tällä korttelin reunimmaisella tontilla omaa rauhaa riittää, mutta Mäntyharjun kunnan täydet palvelut ovat vain 12 kilometrin päässä. Ja mikä parasta, tontin takarajalle menee valmis autotie! Tontti myydään valmiiksi lohkottuna omaksi kiinteistökseen, joten lohkomiskustannuksia ei tule.

Tontti avautuu etelään, joten auringonpaisteesta saa nauttia koko päivän omalla maalla. Kohteen kaunis ja varttunut mäntypuusto taas luo rauhallista tunnelmaa ja tarjoaa yksityisyyttä ja varjoa juuri sinne, minne sitä halutaan. Maasto tontilla on paikoittain kallioinen ja laskeutuu loivasti kohti rantaa, mikä korostaa upeita järvinäkymiä suoraan omalta pihalta. Kymijoen vesistöön kuuluva Mäntyharjun Kolmihaara on erittäin monimuotoinen ja kaunis järvi, jolla on pinta-alaa 8,5 hehtaaria ja paljon rantaviivaa tutkittavaksi.

Alueella on erinomaiset pyöräily- ja lenkkeilymaastot, jotka suorastaan kutsuvat liikkumaan ja nauttimaan luonnosta. Marjaisat metsät tarjoavat myös huvia ja hyötyä ulkona viihtyville. Yksi tontin parhaita puolia on kuitenkin alueen monipuolisuus; luonnon helmasta hurauttaa keskustan kattavien palveluiden ääreen vähän päälle vartissa. Käytössä on koko Mäntyharjun tarjonta monine kauppoineen, hyvinvointipalveluineen, kirjastoineen ja terveyskeskuksineen, joten mökillä viihtyy helposti pidempiäkin aikoja. Mäntyharjulta löytyy myös aktiivisesti ja vilkkaasti liikennöity rautatieasema, joten kesän mökkivieraiden saapuminen paikalle ei voisi juuri olla helpompaa. Tiesitkö, että matka-aika Helsingistä suoralla junayhteydellä on vain hieman yli kaksi tuntia?

Mäntyharjun monet mahdollisuudet odottavat, joten tartu tilaisuuteen ja kysy lisätietoja!

Tontin lisätiedot

Kortteli

Tontti

5

1

Kaavamääräys

RA, Loma-asuntoalue

Kaavan nimi

Kallaveden rantaosayleiskaava

Tontin tyyppi

Rantatontti

Kiinteistön nimi

Kuusi

Pinta-ala

5178 m2

Kiinteistötunnus

507-413-59-37

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

27 000 €

Heti vapaa

Oma

Ei kunnallistekniikkaa.

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Mäntyharju

Kolmihaara

Etelä

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

200 m2

Kohteen sijainti

Ruuhilammentie 161, Mäntyharju

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page