top of page

Lappeenranta Saimaa Riuttasaari K2T1

Riuttasaari

Rantatontti

38000 €

Tontin kuvaus

Omaa rauhaa Saimaan Riuttasaaresta lähellä palveluita

Tämä lounaaseen avautuva ja hyväpuustoinen rantatontti sijaitsee aivan luonnon helmassa Saimaalla, mutta vain hieman yli kymmenen kilometrin päässä Lappeenrannan keskustan palveluista! Lappeenrantaan johtavien hyvien tieyhteyksien asioista mökille ajaa helposti kauempaakin ja keskustan rautatieaseman toimivia kulkuyhteyksiä arvostavat varmasti myös kesän mökkivieraat.

Tontti on korttelin reunimmainen ja sijaitsee suojaisalla lahdella, joten omaa rauhaa riittää. Puusto on kaunis sekoitus havu- ja lehtipuita, ja tontin melko tasaiset pinnanmuodot tarjoavat hyvän pohjan monenlaiseen rakentamiseen. Ilta-auringosta pääsee nauttimaan tontin hienoilla loivilla rantakallioilla ja mökkiranta soveltuu hyvin jopa perheen pienimmille. Lisäksi kohteen rauhallinen sijainti ja lahden kalaisat vedet ilahduttavat varmasti myös monia kalastuksen ystäviä.

Saimaan upeat veneilyreitit löytyvät aivan nurkan takaa ja täydet kaupungin palvelut ovat vain lyhyen matkan päässä. Sekä veneelle että autolle löytyy paikka mantereesta, joten kulku mökille on helposti järjestettävissä.

Saimaa on yksi Suomen parhaita matkailualueita ja tekemistä löytyy lähiseudulta jokaiseen makuun. Saaren tutkimisen lisäksi mökkitontti on myös vain kivenheiton päässä kaikesta Lappeenrannan matkailu- ja kulttuuritarjonnasta. Miltäpä kuulostaisi päiväretki katsomaan historiallista Saimaan kanavaa ja Salpalinjaa tai vaikkapa kesäinen illallisristeily Suomen suurimman järven aalloilla?

Tontin lisätiedot

Kortteli

Tontti

Kortteli 2

Tontti 1

Kaavamääräys

Yleiskaava, kaavamääräys RA-1

Kaavan nimi

Lappeenrannan keskustaajaman osayleiskaava 2030, Itäinen osa-alue.

Tontin tyyppi

Rantatontti

Kiinteistön nimi

Myydään määräalana.

Pinta-ala

4400 m2

Kiinteistötunnus

405-441-9-0 (kantatila)

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

38000 €

Kaupantekotilaisuudessa

Omat vesi- ja jätekaivot tehtävä.

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Lappeenranta

Saimaa

Länteen. (ilta-aurinko)

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

Vapaa-ajan asunnolle. Rakennusoikeutta kaikkiaan 250 m2.

Kohteen sijainti

Riuttasaari

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page