top of page

Heinävesi, Kermajärvi K1T3

Pekurintie, Heinävesi

Rantatontti

30 000 €

Tontin kuvaus

Rantatontti loma-asunnolle tai ympärivuotiseen asumiseen Heinäveden Kermajärveltä

Nyt on tarjolla erityisen monipuolinen kohde Heinäveden kauniilta Kermajärveltä! Tässä korttelissa kaava mahdollistaa joko loma-asunnon tai vakituisen asunnon rakentamisen, joten näistä maisemista voi halutessaan nauttia vaikka koko vuoden ympäri. Omaa tilaa myös riittää, sillä tontilla on pinta-alaa huimat 7600 neliömetriä ja rakennusoikeutta 250–350 neliömetriä valitusta rakennustyypistä riippuen.

Maastoltaan kohde loivaa rinnettä, joka laskee hiljalleen kohti Kermajärven rantaa. Tältä valoisalta tontilta löytyy kaunis varvikkoinen maapohja sekä mukava sekoitus havu- ja lehtipuita. Hyvät marjamaat alkavat jo heti omalta pihalta ja järven kalaisat vedet myös suorastaan kutsuvat ongen varteen. Näköaloissakaan ei ole moittimista, sillä tontilta aukeavat erityisen kauniit maisemat kauas järvelle ja näitä rantakiviä kelpaa ihailla pidempäänkin.

Kermajärvi on pinta-alaltaan yli 85 neliökilometriä ja muodostaa merkittävän osan Heinäveden reitistä, jota pidetään yhtenä Suomen kauneimmista laivareiteistä. Järvi on perustyypiltään karu, kirkas ja huomattavan puhdasvetinen. Kermajärven keskisyvyys on noin 10 metriä ja vedenlaatu erinomainen, jonka vuoksi se sopii mainiosti virkistyskäyttöön.

Olipa aikeissa ostaa tontti kesäpaikaksi tai sitten ympärivuotiseksi kodiksi, Heinäveden palvelujen läheisyys ja toimivat kulkuyhteydet ovat alueen ehdoton valttikortti. Omasta järvi-idyllistä onkin matkaa täysien kunnan palveluiden ääreen vain 7 kilometriä ja matka taittuu autolla tai polkupyörällä nopeasti. Heinävedeltä löytyy myös paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia aina laskettelukeskuksesta lähtien ja käymisen arvoisiin kulttuurikohteisiin lukeutuvat esimerkiksi Pohjoismaiden ainoat ortodoksiluostarit Valamo ja Lintula.

Tontin lisätiedot

Kortteli

Tontti

1

3

Kaavamääräys

Rantarakennusalue

Kaavan nimi

Heinäveden reitin ja järvialueiden rantaosayleiskaavojen muuttaminen

Tontin tyyppi

Rantatontti

Kiinteistön nimi

Loveinen

Pinta-ala

7600 m2

Kiinteistötunnus

90-407-11-1

Hinta

Vapautuminen

Tontin omistus

Kuvaus kunnallistekniikasta

30 000 €

Heti vapaa.

Oma

-

Kunta

Vesistön nimi

Tontin aukeamissuunta

Heinävesi

Kermajärvi

Pohjoinen

Rakennusoikeus

Lisätietoja tontista

250–350 neliömetriä valitusta rakennustyypistä riippuen.

Myydään määräalana.

Kohteen sijainti

Pekurintie, Heinävesi

Liitteet

Kaavakartta
Kaavamääräykset
Kartat
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page