top of page
< Takaisin

286-469-5-107

Kouvola, Vanhatalo, metsäpalsta

Kouvola

Rantametsätila

Pohjahinta 350 000 €

Kohteen kuvaus

Myynnissä iso rantametsätila Kouvolasta. Palstan kokonaispinta-ala 82,49 ha, josta vesipinta-alaa 1,9168 ha. Kohde on yhdessä palstassa. Kokonaispuusto noin 9000 m3.

Palstan takaosassa olevat AO- alueet metsitetään myyjän toimesta (työt käynnissä).
Palstalle on autotie perille saakka sekä oma metsäautotie palstan takaosaan. Metsätila rajoittuu kolmeen eri vesistöön. Kohteen keskellä oma lampi, johon rakennusoikeus vapaa-ajan asunnolle.

Liitteissä tarkemmat kuviotiedot.

TARJOUSMENETTELYN SÄÄNNÖT

1. Kohteelle ilmoitetaan alin hyväksyttävä tarjoushinta. Tämän hintapyynnön alittavia tarjouksia ei hyväksytä, eivätkä ne ole mukana tarjousmenettelyprosessissa. Tarjousmenettelyn aikana tarjouksista ei anneta tietoja.
2. Mikäli ilmoitettuun tarjousten jättöpäivään mennessä saadaan useita hintapyynnön suuruisia tarjouksia tai hintapyynnön ylittäviä tarjouksia, järjestetään tarjousten tekijöiden kesken uusi tarjouskierros, jossa ilmoittaan mahdollisuudesta jättää uusi korotettu tarjous ilmoitettuun päivämäärään mennessä sekä ilmoittetaan ensimmäisellä kierroksella tehty korkein tarjous.
3. Vain korottamalla tehtyä tarjousta tai ilmoittamalla, että aiemmin tehty tarjous on voimassa, voi jatkaa osallistumista toisen kierroksen tarjousmenettelyyn.
4. Jos toisen tarjouskierroksen jälkeen on kaksi tai useampia samansuuruisia tarjouksia, myyjä neuvottelee erikseen kunkin tarjouksen tehneen kanssa.
5. Myyjä pidättää itselleen oikeuden valita saamistaan tarjouksista tarjousmenettelyn voittajan sekä mahdollisuuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset.
6. Kaikkille toiseen kierrokseen osallistuneille ilmoitetaan viikon kuluessa tarjouksen viimeisestä jättöpäivästä lukien onko heidän tarjouksensa tullut hyväksytyksi tai hylätyksi.
7. Tarjoukset lähetetään lkv Eurokiinteistöt Oy / Harri Partiolle joko postilla tai sähköpostilla 15.6.2023 klo 16.00 mennessä.

lkv Eurokiinteistöt Oy, maaherrankatu 32, 50100 MIKKELI
harri.partio@eurokiinteistot.fi

Perustiedot

Kiinteistön nimi

Kouvola, Vanhatalo, metsäpalsta

Kiinteistötunnus

286-469-5-107

Sijainti

Kouvola

Tyyppi

Rantametsätila

Pinta-ala

82,49

Puusto

Uudistettavien metsien puuston arvo 2898 m3.
Kasvatusmetsien puuston arvo 6101 m3.

Maapohja

Hyvät kasvavat maapohjat.

Hinta, kustannukset, velat ja kiinnitykset

Hintapyyntö

Pohjahinta 350 000 €

Rasitteet

ks. Kiinteistörekisteriote

Tilan tontti

Rakennukset

Kiinteistöllä oleva metsästysmaja kuuluu kauppaan.

Rantaviivaa

-

Kaavoitus

Jaala Etelä- ja Länsiosa rantayleiskaava.

On

Tie perille

Kohteen sijainti

Kouvola

Liitteet

Kiinteistörekisteriote
Kiinteistön kartta
Metsärvio
Muut dokumentit

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page