top of page

Ravintolakiinteistö

Jämsänkoski, Vanha Mylly (kiinteistö)

Koskenväylä 9, Jämsänkoski, Finland

Ravintolakiinteistö

120 000 €

Kohteen kuvaus

Myynnissä Jämsänkosken Vanha Mylly.

Kohteen historia:
Kohteen on suunnitellut arkkitehti Bernhard Blomin vuonna 1900. Läheiselle tehdasalueelle rakennettiin tiilestä jugend-vaikutteiset tehdasrakennukset ja samalla rakennettiin Rekolankoskelle myös uusi mylly, jossa on yhä näkyvissä rakentamisajalleen tyypilliset harjatornit katon päätyosissa.

Aiemmin kaikkien purettujen myllyjen osakkailla oli oikeus ilmaiseen jauhatukseen yhtiön myllyssä. Vanha Mylly jäi pois käytöstä 1952. Tämän jälkeen Vanha Mylly luovutettiin vuonna 1958 kalanpoikasten kasvatukseen Jämsänkosken Urheilukalastajille, josta he saivat myös oman kokoustilan. Sen yhteydessä toimi myös kesäkioski ja kahvila aina 1960-luvun loppuvuosiin saakka.

Vanha Mylly peruskorjattiin ja remontoituna Vanha Mylly avattiin ravintolana ensimmäisen kerran vuonna 1969, ravintola toiminta jatkuu rakennuksessa edelleen. Vanha Mylly on kirjattu teollistumisen muistomerkkinä säilytettävien vanhojen rakennusten joukkoon vuonna 1982.

Nykytila:
Vanha Mylly on tiilirakenteinen ja rakennusvalvonnan asiakirjojen mukaan kerrosalaltaan 135 m2 ja tilavuudeltaan 420 m3. Rakennus on sähköistetty ja mukavuuksin varustettu. (vesi- ja viemäröinti) Kohteella toimii tällä kesäravintola / kahvila.

Tontti

Kohde sijaitsee aivan Koskenväyläntien varressa, Rekolankosken kupeella. Tontti ja rakennukset myydään noin 1500 m2 määräalana. Tontti on maastoltaan hyvin tasainen, se rajoittuu kosken rantaan. Kohteella on ravintolarakennus, jonka edessä on terassi ja rakennuksen toisella puolella parkkitilaa. Tontilla on myös erillinen varastorakennus. Kohde on tällä hetkellä vuokrattuna.

Kohteen perustiedot

Kohteen tyyppi

Ravintolakiinteistö

Huoneita

Kylpyhuoneita

-

Kerrokset

-

Asuintilojen pinta-ala

-

Lisätietoja pinta-alasta

-

Rakennusvuosi

-

Vapautuminen

-

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta

Myyntihinta

-

-

Yhtiölainan osuus

-

Yhtiövastike

-

Vesimaksu

-

Autopaikkamaksu

-

Kohteen lisätiedot

Kohteeseen kuuluu

Varastorakennus.

Kohteen kunto

Vaatii remonttia.

Lämmitysjärjestelmä

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus ja pintamateriaalit

Keittiön kuvaus

-

-

Kylpyhuoneen kuvaus

-

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

-

Taloyhtiöön kuuluu

-

Energialuokka

-

Kohteen sijainti

Koskenväylä 9, Jämsänkoski, Finland

Liitteet

Isännöitsijätodistus
Pohjapiirros
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page