top of page

Jämsän Haukilahden metsäopisto Eväjärven rannalla – Tee tarjous!

Metsäopistontie 20, 35400 Längelmäki, Finland

Liiketila/juhlatila/kokoustila

Tarjouskauppa

Kohteen kuvaus

Nyt tarjolla ainutlaatuinen kokonaisuus: Haukilahden metsäopisto. Yhteensä noin 4,7 hehtaaria maata, kolme rakennusta, majoitustilat 23 hengelle ja kokoustilat 30 hengelle. Kohde sijaitsee rauhallisella paikalla Jämsän Längelmäellä Eväjärven rannalla, noin 30 km Jämsän keskustasta ja 65 km Tampereelta. Haukilahti tarjoaa luonnon rauhaa ja mahdollisuuksia järjestää erilaisia majoitus-, juhla- ja kokouspalveluita. Rakennusoikeutta on myös jäljellä runsaasti, joten potentiaalia on vaikka mihin!

Haukilahden kohdekokonaisuus

Haukilahden metsäopisto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet järjestää majoitus-, juhla- ja kokouspalveluita Jämsän Längelmäellä Eväjärven rannalla. Myyntikohde sisältää noin 4,7 ha suuruisen määräalan kiinteistöstä 182-462-3-5 sekä määräalalla sijaitsevat rakennukset. Kohde sijaitsee noin 65 km Tampereelta ja 30 km Jämsästä.

Haukilahden metsäopiston tilat ovat toimivat ja viihtyisät. Päärakennus on valmistunut 1952, talonmiehen asunto 1964 ja sekä rantasauna 1998. Haukilahdessa on majoitustilat 23 henkilölle 1-3 hengen huoneissa. Päärakennuksen luentosali toimii hyvin myös kokous- tai juhlatilana. Opistolla voi järjestää tilaisuuksia sekä pienille, että isoille ryhmille. Saliin mahtuu n. 30 henkilöä.

Rantasauna on varustukseltaan nykyaikainen ja siihen kuuluu kylpytilan lisäksi erillinen puku- ja takkahuone. Takkahuoneessa on tilat 12 henkilölle, mikä mahdollistaa haluttaessa tilaisuuksien järjestämisen myös saunalla. Lämmitysjärjestelmä on uusittu vuonna 2020. Kaikki rakennukset lämmitetään päärakennuksessa olevasta keskusyksiköstä käsin.

Kiinteistöllä on voimassa 2.6.1997 vahvistunut Längelmäen rantakaava. Kaavassa määräala on merkitty RM-alueeksi (matkailua palvelevien rakennusten korttelialue) ja M-alueeksi (maa- ja metsätalousalue). RM-alueelle saa rakentaa koulutustoimintaa ja siihen liittyvää majoitusta palvelevia rakennuksia sekä talousrakennuksia. Lisäksi alueelle saa rakentaa asuinrakennuksia alueella työskenteleviä varten. Rakennusoikeus on yhteensä 2.000 kem2. Rantasaunalle on osoitettu oma rakennusala 200 kem2:n rakennusoikeudella. Verottajan tietojen mukaan rakennusten kokonaisala olisi yhteensä 837 m2, jolloin käyttämätöntä rakennusoikeutta olisi noin 1.163 kem2, mikäli kokonaisala vastaa kerrosalaa.

Haukilahden metsäopisto myydään tarjousmenettelyn kautta. Kohteen alin hyväksyttävä tarjous on 387 000 euroa. Tämän hintapyynnön alittavia tehtyjä tarjouksia ei tutkita eivätkä ne ole mukana tarjousmenettelyprosessissa. Tarkemmat tarjousmenettelyyn liittyvät ohjeet löytyvät myyntikohteen liitteestä.

Tarjoukset lähetetään kiinteistönvälittäjälle sähköpostilla 30.08.2024, klo 15:00 mennessä alla näkyvään osoitteeseen. Sivun alalaidassa muut asiakirjat kohdassa tarkemmat selvitykset tarjouskilpailun säännöistä.

Kohteen perustiedot

Kohteen tyyppi

Liiketila/juhlatila/kokoustila

Huoneita

Kylpyhuoneita

Majoitustilat 23 hengelle.

-

Kerrokset

-

Asuintilojen pinta-ala

-

Lisätietoja pinta-alasta

-

Rakennusvuosi

-

Vapautuminen

-

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta

Myyntihinta

-

-

Yhtiölainan osuus

-

Yhtiövastike

-

Vesimaksu

-

Autopaikkamaksu

-

Kohteen lisätiedot

Kohteeseen kuuluu

Päärakennus, talonmiehen asunto ja sekä rantasauna.

Kohteen kunto

Hyvä

Lämmitysjärjestelmä

Lämmitysjärjestelmä on uusittu vuonna 2020. Kaikki rakennukset lämmitetään päärakennuksessa olevasta keskusyksiköstä käsin. Ilmastaveteenlämpöpumppu.

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus ja pintamateriaalit

Keittiön kuvaus

-

-

Kylpyhuoneen kuvaus

-

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

-

Taloyhtiöön kuuluu

-

Energialuokka

Kohteen sijainti

Metsäopistontie 20, 35400 Längelmäki, Finland

Liitteet

Isännöitsijätodistus
Pohjapiirros
Muut asiakirjat

Lähetä tarjous kohteesta

bottom of page