Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 17, 2019
laanaselkä kartta

Kuvaus: Rantatontti Mäntyharjun Kallaveden upeissa maisemissa Tämä reilun kokoinen rantarakennuspaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Kallaveden rannalla. Tonttiin sisältyy kaavan mukaisen rakennuspaikan lisäksi lisämaa-alue, joka on rakennusoikeudetonta kaavan M-1 aluetta. Tontille on erinomaiset tieyhteydet, eikä matka palveluiden äärelle ole pitkä. Tontin puusto on pääosin havupuuvaltaista kasvatusmetsää, jossa on seassa jonkin verran koivua. Maastoltaan tontti on vaihteleva, osittain kallioinen ja loivarinteinen. Ranta on kovapohjainen. Upeat näkymät ja monipuolinen tontti takaavat hyvät mahdollisuudet persoonallisen kokonaisuuden suunnitteluun. Rakennusoikeutta tällä tontille on varattu 200 m2. Lisämaa-alue takaa kohteelle oman rauhan sekä runsaasti tilaa. Kallaveden korkeat kallioiset maisemat tarjoavat henkeäsalpaavat puitteet mökkeilyyn, veneilyyn, kalastukseen, retkeilijöille, marjastajille sekä sienestäjille. Kallavedellä on vesiyhteys Pyhäveden lisäksi myös Tainaveteen sekä Ala-Kuomioon. Kalastuksesta innostuneille erityisesti Kuomiojoki tarjoaa upeita lohen kalastusmahdollisuuksia. Kulttuurin ystävälle Kallavesi tarjoilee erinomaiset puitteet retkeillä kalliomaalauksille Itkonlahteen ja Karsikkoniemen alueelle.

Paikkakunta: Mäntyharju
Hinta: alk. 54 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, toukokuu 29, 2019
Example Image

Kuvaus: Nyt myynnissä viisi upeaa rantatonttia Lappeenrannan Utrasaaresta, Saimaan rannalta. Utrasaari sijaitsee aivan Lappeenrannan palveluiden tuntumassa, mutta kuitenkin rauhallisella, luonnon kauniilla paikalla. Lähimpiin palveluihin matkaa kertyy autolla ainoastaan vajaa 5 km. Vesiteitse satamaan kertyy matkaa noin 10 km. Lappeenrannan monipuolisten palveluiden, tapahtumien ja harrastusmahdollisuuksien vuoksi, näistä rantatonteista on moneksi! Tontit ovat loivarinteisiä ja hyvä puustoisia määräaloja. Utrasaaren pohjoiskärjestä löytyy muun muassa niemenkärkitontti, jolla Saimaan rantaviivaa noin 300 metriä. Ranta käsittää mitä monimuotoisempia pieniä lahden pohjukoita sekä niemenkärkiä eri ilmansuuntiin. Unohtamatta kauniita kalliomaastoja. Maasto on kaunista kumpuilevaa männikköä. Utrasaareen pääsee autolla, sillä saareen on lauttayhteys mantereelta.

Paikkakunta: Lappeenranta
Hinta: 150 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, toukokuu 23, 2019
rajakartta

Kuvaus: Tämä aurinkoinen vanhoja suuria mäntyjä käsittävä tontti sijaitsee Jaalan Rautjärvellä. Tontille on hyvä tiestö perille saakka ja matkaa Helsinkiin kertyy noin 150 km, Vierumäen palvelut löytyvät noin 30 km:n päästä. Tontilla on omaa kovapohjaista Rautjärven rantaa noin 75 m. Rakennuspaikka on sopivasti kumpareen päällä, josta on mitä parhaat näkyvät edessä aukeavalle selälle. Rautjärvi on kalaisa puhdasvetin reilunkokoinen vesistö. Kohde myydään määräalana.

Paikkakunta: Kouvola
Hinta: 69 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• perjantai, syyskuu 28, 2018
Clipboard01

Kuvaus: Myydään rakentamaton rantatontti Mikkelin, Suomenniemeltä, Suurijärven rannalta. Kohde myydään omana kiinteistönään, pinta-ala noin 4500 m2, rantaviivaa noin 70m. Kohde sijaitsee hyvin tieyhteyksien päässä, autotie tontin takarajalle. Maastoltaan tontti on melko tasainen, hyvä puustoinen, mäntyvaltainen kangasmetsä. (Myyjä tarjoaa kohteelle rahoituksen seuraavin ehdoin:Kauppantekotilaisuudessa maksu 10 000 €, lopulle kauppahinnalle rahoitus 2 % korolla, laina-aika 5 vuotta.

Paikkakunta: Suomenniemi
Hinta: 42 900€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, elokuu 23, 2018
DSC_0279

Kuvaus: Myynnissä rantametsäpalsta Mikkelin Ristiinasta, Saimaalta. Kohde sijaitsee noin 30 km päässä Ristiinan keskustasta, puhtaalla Saimaalla. Kohteen pinta-ala on 7,8 ha. Omaa rantaviivaa on noin 600m. Kiinteistöllä on tällä hetkellä pieni mökki, rantasauna ja aittarakennus. Lisäksi palstalla on rakennusoikeutta jäljellä kahdelle erilliselle lomarakennukselle, toisinsanoen kiinteistöstä on mahdollista muodostaa kolme erillistä rakennuspaikkaa. Maastoltaan tontti on monimuotoinen, kumpuilevasta metsämaasta rantakallioihin. Autotie kohteelle perille. Puusto vaihtelee taimikosta, kasvatusmetsiin (myös hakkuutuloja saatavissa). Rakennuspaikkojen ympäristössä tontilla on upeaa männikköä. (Tarkempi tonttikartta nähtävissä klikkaamalla lisäinfo: kaavakartta)

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 169000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, elokuu 23, 2018
DCIM100MEDIADJI_0133.JPG

Kuvaus: Kiiperän saari sijaitsee Saimaalla Lappeenrannan kaupungissa Pulpinselällä. Pinta-alaltaan tämä uniikki kokonaisuus on noin 4,5 ha, jolla Saimaan monimuotoista rantaviivaa kaikkiaan noin 1 km. Saari koostuu vanhasta mäntymetsästä, luonnon kauniista hiekkarannasta, rantaan laskevista rantakallioista sekä kahdesta laguunista, joilta aukeaa näkymät sekä ilta, että aamuaurinkoon. Rakennuspaikka on mahdollista suunnata ilta-aurinkoon, Palmusaaren suuntaan. Saareen kuuluu myös oma vesialue, saaren itäpuolella. Saarella on yleiskaavan mukainen lomarakennuksen rakennusoikeus (Ra-1).

Paikkakunta: Lappeenranta
Hinta:

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• lauantai, kesäkuu 30, 2018
kuva

Kuvaus: Myynnissä upea tontti keskellä kauneinta Saimaata!
Kartalla olevan kaavan mukainen lomarakennuspaikka sijaitsee Puumalan Hietaniemessä kohtuullisen lähellä Puumalan taajaman palveluita. Reilun kokoinen tontti on lohkottu toimituskartan mukaiseksi kiinteistöksi. Myytävä kiinteistö on merkitty maastoon punaisilla putkipyykeillä ja sillä on reilusti rakennusoikeutta. Puusto on pääosin mäntyvaltaista tukkipuustoa ja vaihteleva maasto upeine kallioineen tarjoaa mahdollisuuden ilmeikkään ja persoonallisen kokonaisuuden suunnitteluun. Hyvät rakennuspaikat löytyy ja näkymät ovat upeat. Laaja ja vaihteleva Saimaan vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi ympäristön metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 623-423-876-1

Paikkakunta: Puumala
Hinta: 53 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• perjantai, helmikuu 23, 2018
1

Kuvaus: Puumalan Parkonsaaressa sijaitsevat tontit ovat valmiiksi lohkottuja kiinteistöjä ja niille löytyy omat karttaliitteen mukaiset auto- ja venepaikat Parkonlahdesta. Tontit ovat putkipyykein maastoon merkittyjä, liitteenä olevan kaavan mukaisia lomarakennuspaikkoja. Kohteeseen sisältyy kaavanmukaisten rakennuspaikkojen lisäksi karttaliitteen mukaiset lisämaa-alueet jotka ovat kaavan mukaista rakennusoikeudetonta metsätalousaluetta (kaavamerkintä M). Metsätalousalueet täydentävät upeita tontteja ja tarjoavat mukavaa puuhastelua sekä luonnon antimia ja polttopuuta. Rantaviivaa on runsaasti ja reilun kokoiset alueet antavat hyvät puitteet vapaa-ajan viettoon keskellä kauneinta Saimaata. Puusto on valoisaa mäntyvaltaista varttunutta kasvatusmetsää. Toki jonkin verran löytyy kuusta sekä sopivasti myös lehtipuita. Tonteilla on hyvät ja kovapohjaiset rannat ja niiden suojaisiin lahtiin on helppo rantautua. Hyvät rakennuspaikat löytyy, näkymät niiltä ovat parhaasta päästä! Laaja ja vaihteleva Saimaan vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Kauppaan sisältyy pinta-alojen mukaiset osuudet yhteiseen vesialueeseen 623-423-876-1.

Paikkakunta: Puumala
Hinta: 39000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, kesäkuu 22, 2017
DSC_0421

Kuvaus: Ilta-aurinko tontteja läheltä palveluja!
Punkaharjun Putikon kylän vieressä sijaitsevalle kohteelle on helppo tulla hyviä tieyhteyksiä pitkin. Länteen avautuvat tontit sijaitsevat Saimaan reittivesistöön kuuluvan Pihlajaveden rannalla. Sopivasti syvenevästä kovapohjaisesta rannasta avautuu upeat näkymät ilta-auringon suuntaan. Laaja vesistö tarjoaa hienot puitteet veneilyyn ja kalastukseen. Toki mahdollisuudet muihinkin vesiharrastuksiin ja luonnosta nauttimiseen ovat loistavat. Kuuluisat Punkaharjun harjualueet ja mm. Suomen Metsämuseo Lusto sijaitsevat kohteen lähellä. Myös Punkaharjun taajaman palvelut ovat lähellä, eikä Savonlinnan oopperajuhlillekaan ole pitkä matka. Tontit ovat havupuuvaltaisia, mutta lehtipuitakin löytyy. Rantavyöhykkeellä kasvaa paikoin poikkeuksellisen mahtavia tukkipetäjiä! Maasto on sopivan vaihtelevaa ja rakennettavuudeltaan hyvää. Tontit ovat putkipyykeillä maastoon merkittyjä liitteenä olevan kaavan mukaisia lomarakennuspaikkoja reilulla rakennusoikeudella. Tonttikaupan yhteydessä on mahdollista neuvotella myös lisämaan ostomahdollisuudesta. Tonttien hintaan sisältyy sähköliittymä ja tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 740-876-29-2.
Maastoonmerkintäkartta

Paikkakunta: Punkaharju
Hinta: alk. 58 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 19, 2017
Example Image

Kuvaus:
Myynnissä Päijänteen rannalta hyvien palveluiden ääreltä kaksi upeaa rakennuspaikkaa, jolla on runsaasti rakennusoikeutta. Kohteet soveltuvat hyvin erillis- pari- tai rivitalon rakennuspaikaksi, jota voi käyttää joko vakituisena asuntona tai vapaa-ajan asuntona. Maastoltaan tontit ovat puistomaisia, tasaisia, tonteilla on upeita isoja mäntyjä. Näkymät ovat erinomaiset, kohteet ovat ilta-aurinko tontteja, joilta avautuu avara näkymä Päijänteelle. Tontit ovat rauhallisella paikalla, mutta soveltuvat hyvin aktiiviselle lomailijalle, sijaintinsa ansiosta. Päijänteellä voit veneillä, retkeillä tai mennä muutaman kilometrin päässä olevalle Himokselle golfaamaan tai maastopyöräilemään ja talven tullen laskettelemaan. Himos tarjoaa myös erilaisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden.

Paikkakunta: Jämsä
Hinta: alk. 152 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 19, 2017
kartta2

Kuvaus: Rantatontteja Saimaan parhailta paikoilla!
Tämä ainutlaatuinen myyntikohde sijaitsee harvinaisen kauniissa Puumalan Parkonniemessä Saimaan parhailla rannoilla, laivaväylän tuntumassa. Tonteilta avautuu huikaisevan kauniit ja laajat näkymät Saimaalle. Hyvät rakennuspaikat löytyvät parhaille ilmansuunnille avautuvilta maisemapaikoilta. Tonttien puustot ovat pääosin järeää mänty- ja koivutukkia. Parkonniemen isot tontit ovat liitteenä olevan kaavan mukaisia, valmiiksi maastoon merkittyjä lomarakennuspaikkoja, joissa on reilu rakennusoikeus.
Tontilla 1 on mäntyvaltainen puusto. Laajat ja vaihtelevat Saimaan vesistöt tarjoavat loistavat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi ympäristön metsissä kasvaa monenlaiset marjat ja sienet, ja siellä on oivallinen mahdollisuus monipuoliseen virkistäytymiseen. Tonttien hintaan sisältyy sähköliittymä ja tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 623-423-876-1.

Maastoonmerkintäkartta


UPM Bonvesta

Paikkakunta: Puumala
Hinta: alk. 77 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 19, 2017
kartta

Kuvaus: Kohde sijaitsee Puumalan Parkonlahdessa Saimaan parhailla paikolla. Tontit ovat valoisaa, avaraa mäntykangasta ja rakennettavuudeltaan hyvät. Tonteille on valmiit tieyhteydet ja ne ovat liitteenä olevan kaavan mukaisia maastoon merkittyjä lomarakennuspaikkoja reilulla rakennusoikeudella. Hiekkapohjaisesta rannasta avautuu upeat näkymät Saimaalle, jonka laajat vesistöt tarjoavat hyvät mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi ympäristön metsäalueet antavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön.Sähköliittymä mahdollisuus. Kauppaan sisältyy myös tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 623-423-876-1

Maastoonmerkintäkartta

UPM Bonvesta
Lähipalvelut: Puumala 20 km peruspalvelut, venesatama palveluineen, yleinen uimaranta-alue Sulkava 60 km peruspalvelut, sulkavan soudut Imatra 72 km peruspalvelut, Imatran koski Mikkeli 90 km kauppakeskukset, harrastusmahdollisuudet, Mikkelin teatteri

Paikkakunta: Puumala
Hinta: alk. 90 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 05, 2017
kartta

Kuvaus: Kohde sijaitsee Puumalan Parkonlahdessa Saimaan parhailla paikolla. Tontit ovat valoisaa, avaraa mäntykangasta ja rakennettavuudeltaan hyvät. Alue on ollut aikaisemmin UPM:n henkilöstön vapaa-ajankäytössä, joten esimerkiksi tontilla 3 on valmiina grillikatos ja vaunupistokkeita. Tonteille on valmiit tieyhteydet ja ne ovat liitteenä olevan kaavan mukaisia maastoon merkittyjä lomarakennuspaikkoja reilulla rakennusoikeudella.
Hiekkapohjaisesta rannasta avautuu upeat näkymät Saimaalle, jonka laajat vesistöt tarjoavat hyvät mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi ympäristön metsäalueet antavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Kauppaan sisältyy myös tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 623-423-876-1

Lähipalvelut:
Puumala 20 km peruspalvelut, venesatama palveluineen, yleinen uimaranta-alue
Sulkava 60 km peruspalvelut, sulkavan soudut
Imatra 72 km peruspalvelut, Imatran koski
Mikkeli 90 km kauppakeskukset, harrastusmahdollisuudet, Mikkelin teatteri

Paikkakunta: Puumala
Hinta: 80 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, maaliskuu 28, 2017
DSC_0179

Kuvaus:
Myydään Joutsenosta Kivikkokujalta kaksi erillistä rakennustonttia, tonttien pinta-ala 3.800 – 5.000 m2. Tonteilla varttunut mäntymetsä, lähempänä rantaa myös lehtipuustoa. Rakennuspaikka tasaisella alueella, jolta hyvät näkymät Saimaalle. Tontin rakennusoikeus on yleiskaavan mukainen. (300 m2) Tontin ja rannan välissä pienehkö puistomainen alue, joka on mahdollista saada haltuun maankäyttösopimuksella. Tontit myydään maastoon merkattuina määräaloina. Autotie tonttien takarajalle. Tontti 1 hinta 64.000 euroa. Tontti 2 hinta 74.000 euroa. Tontin ostajalla on mahdollisuus lunastaa tontin edustalla oleva puistokaistale omaksi hintaan 4.000 euroa.

Paikkakunta: Lappeenranta
Hinta: 64.000 -74.000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• lauantai, maaliskuu 25, 2017
DCIM100MEDIADJI_0116.JPG

Kuvaus:

Myydään upeita rantatontteja Kouvolasta Repovedeltä. Kohteet sijaitsevat Repovedellä Hillosensalmen ja Repoveden kansallispuiston maisemissa. Tontit ovat loivarinteisiä ilta-aurinkoon avautuvia kauniita kokonaisuuksia. Tonteilla on varttunutta mäntypuustoa sekä kovapohjainen, hieman kivinen ranta. Kohteille on erinomaiset kulkuyhteydet, autotie on tontin takarajalle valmiina. Rakennusoikeus vapaa-ajan asunnolle. Kohteet soveltuvat mitä parhaiten luonnossa viihtyvälle. Tontilta on helppoa piipahtaa vaeltamaan Repoveden kansallispuiston henkeäsalpaaviin maisemiin. Vaihtoehtoisesti voi käydä virkistäytymässä Orilammen kesäravintolan terassilla ja mikä mukavinta kaiken tämän voi tehdä vaikka veneellä. Kohteet myydään määräalana.
Orilammen maja
Repoveden kansallispuisto

Paikkakunta: Kouvola
Hinta: alk. 73 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, tammikuu 11, 2017
7

Kuvaus: Myynnissä kaksi tonttia Pieksämäeltä noin 16 km Kangasniemen suuntaan Hakolammen rannalta. Myytävät kohteet on muodostettu omiksi kiinteistöikseen. Autotie perille sekä muutoinkin hyvät kulkuyhteydet. Rakennuslupa poikkeamisluvalla. Kiinteistöillä hyvä puusto, rauhallinen sijainti, hyvät kalavedet ja marjamaastot. Ilta-aurinko laskee mukavasti tonteille. Sähköliittymän saa kohtuulliseen hintaan. Tonteille neuvoteltu rahoitus valmiiksi. (kysy lisää rahoituksesta toimistoltamme)

Paikkakunta: Pieksämäki
Hinta: 24.900 € €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• maanantai, joulukuu 05, 2016
4

Kuvaus:
Myynnissä määräalaa Suomenniemen Ala-Kuhasen rannalta. Kohde sijaitsee suositulla loma-asumisalueella, hyvien tieyhteyksen varrella. Ala-Kuhanen on kirkasvetinen ja kalaisa vesistö. Ala-Kuhanen kuuluu Mäntyharjun reittivedeksi luettavaan Mäntyharjun reittivesistöön, jossa on upeat veneily ja kalastus mahdollisuudet.
Tontti myydään noin 2,4 ha:n suuruisena määräalana. Kohde käsittää yleiskaavan mukaisen rakennusoikeuden vapaa-ajan asunnolle. (200 m2)
Lähistöllä sijaitsee lounaskahvila Rantinhovi valtatie 15 ja tien 381 risteyksessä. Siitä etäisyydet lähimpiin keskuksiin ovat (noin): Suomenniemi 17 km, Ristiina 19 km, Mäntyharju 21 km, Mikkeli 40 km.

Paikkakunta: Suomenniemi
Hinta: 99.000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• maanantai, lokakuu 10, 2016
Näärinki

Kuvaus:
Tarjolla erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä Juvan Näärinki järvellä rantametsäpalsta pinta-alaltaan noin 5,5 ha. Palsta käsittää etelään avautuvan niemenkärjen. Palstalla on Näärinkijärven rantaviivaa noin 800 m ja kaksi erillistä yleiskaavan mukaista rakennuspaikkaa lomarakennuksille. Autotie on tehty valmiiksi rakennuspaikkojen läheisyyteen.

Paikkakunta: Juva
Hinta: 120000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• maanantai, heinäkuu 25, 2016
1

Kuvaus:
Myynnissä määräalaa Suomenniemen Ala-Kuhasen rannalta. Kohde sijaitsee suositulla loma-asumisalueella, hyvien tieyhteyksen varrella. Ala-Kuhanen on kirkasvetinen ja kalaisa vesistö. Ala-Kuhanen kuuluu Mäntyharjun reittivedeksi luettavaan Mäntyharjun reittivesistöön, jossa on upeat veneily ja kalastus mahdollisuudet.
Tontti myydään noin 0,65 ha:n suuruisena määräalana. Kohde käsittää yleiskaavan mukaisen rakennusoikeuden vapaa-ajan asunnolle. (200 m2)
Lähistöllä sijaitsee lounaskahvila Rantinhovi valtatie 15 ja tien 381 risteyksessä. Siitä etäisyydet lähimpiin keskuksiin ovat (noin): Suomenniemi 17 km, Ristiina 19 km, Mäntyharju 21 km, Mikkeli 40 km.

Paikkakunta: Suomenniemi
Hinta: 71 500 € €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, heinäkuu 05, 2016
WP_20160531_004

Kuvaus:
Myynnissä kaksi rantatonttia Sulkavalta Saimaalta. Kohteet sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, kohtuullisen lähellä Sulkavan ja Puumalan taajamien palveluita. Tontit ovat kaavan mukaisia maastoon merkittyjä lomarakennuspaikkoja ja niillä on reilusti rakennusoikeutta. Puusto on pääosin mäntyvaltaista tukkipuustoa. Tontilla kaksi on myös jonkin verran kuusikkoa ja lehtipuita. Alue on maastoltaan vaihtelevaa, mutta hyvät rakennuspaikat löytyvät molemmilta tonteilta. Näkymät Saimaalle ovat upeat.

Kohteet sijaitsevat vuosittain järjestettävien Sulkavan Suursoutujen reitin lähistöllä. Saimaan vesistöt antavat hyvät mahdollisuudet kalastukseen ja muihin vesiharrastuksiin sekä ympäristön laajat metsäalueet muuhun virkistyskäyttöön.

Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 768-426-876-6.

LÄHIPALVELUIDEN ETÄISYYDET
Sulkava 20 km peruspalvelut, Sulkavan Suursoudut
Puumala 26 km peruspalvelut, vierasvenesatama Savonlinna 56 km laajemmat palvelut, kauppakeskukset, Savonlinnan oopperajuhlat.
Bonvestan esite

Paikkakunta: Sulkava
Hinta: alkaen 64 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 10, 2016
IMG_2839

Kuvaus: Myynnissä neljä upeaa rantatonttia Vuohijärven rannalta Torviniemessä. Kohteet sijaitsee järeässä mäntymetsässä. Tontien maisemat avautuvat etelä-aurinkoon. Ranta on kovapohjainen kivi/hiekkaranta. Kohde sijaitsee Voikosken kylätaajamassa, Hillosensalmessa aivan Repoveden kansallispuiston upeitten maisemien ja retkeily mahdollisuuksien äärellä.
Linkki Repoveden kansallispuiston esittelyyn.

Paikkakunta: Mäntyharju
Hinta: alk. 90 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 03, 2016
IMG_2775

Kuvaus:
Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Mäntyharjun Kallavedellä. Tontit ovat liitteenä olevan kaavan mukaisia maastoon merkittyjä lomarakennuspaikkoja reilulla rakennusoikeudella. Tontteihin sisältyy kaavanmukaisten rakennuspaikkojen lisäksi karttaliitteen mukaiset lisämaa-alueet, jotka ovat rakennusoikeudetonta kaavan M-1 aluetta. Puusto on pääosin havupuuvaltaista kasvatusmetsää, jonkin verran koivua sekapuuna. Vaihteleva maasto ja upeat näkymät antavat hyvät mahdollisuudet persoonallisen kokonaisuuden suunnitteluun. Kallavesi antaa hyvät mahdollisuudet kalastukseen ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi kohteen ympäristön laajat metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 507-417-876-1.
Maastoonmerkintäkartta
Kaavamääräys
Kaavakartta
Bonvestan esite

Paikkakunta: Mäntyharju
Hinta: Alkaen 76 500€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 03, 2016
mäntyharjukallavesilyytikkä2

Kuvaus:
Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Mäntyharjun Kallavedellä. Reilun kokoiset tontit ovat liitteenä olevan kaavan mukaisia maastoon merkittyjä lomarakennuspaikkoja. Puusto on pääosin havupuuvaltaista taimikkoa, rantavyöhykkeellä järeää tukkipuustoa. Hyvä rakennettavuus ja upeat näkymät rannasta vesistölle. Reittivetenä tunnettu Kallavesi antaa hyvät mahdollisuudet kalastukseen ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi kohteen ympäristön laajat metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 507-417-876-1
Maastoonmerkintäkartta
Ranta-asemakaava
Kaavakartta
Bonvestan esite

Paikkakunta: Mäntyharju
Hinta: alkaen 64 500€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 15, 2015
2

Kuvaus: Vaihtelevia maisemia ja luonnonrauhaa tarjoaa Kolmisopen ja Lahnasenlammen rannalla olevat vapaa-ajan asuntojen tontit Pieksämäen kaupungin Valkeamäen kylässä. Alueen monipuolinen luonto tarjoaa harrastuksille hyvät mahdollisuudet esim. sienestykseen, marjastukseen ja kalastukseen. Palveluihin matkaa: Virtasalmen taajamaan n. 21 km, Pieksämäen kaupungin monipuoliset palvelut n. 35 km päässä. Bonvestan esite

Paikkakunta: Pieksämäki
Hinta: Alk. 12 400€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 15, 2015
IMG_0041

Kuvaus: Vaihtelevia maisemia ja luonnonrauhaa tarjoaa Harjärven rannalla olevat vapaa-ajan asuntojen tontit Pieksämäen kaupungin Valkeamäen kylässä. Tontteja on kuusi kappaletta ja rannat avautuvat erisuuntiin. Alueen monipuolinen luonto tarjoaa harrastuksille hyvät mahdollisuudet esim. sienestykseen, marjastukseen ja kalastukseen. Palveluihin matkaa: Virtasalmen taajamaan n. 21 km, Pieksämäen kaupungin monipuoliset palvelut n. 35 km päässä. Bonvestan esite

Paikkakunta: Pieksämäki
Hinta: Alk. 14 100€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, heinäkuu 14, 2015
kortteli6

Kuvaus: Tontit sijaitsevat Kuisaaressa. Niissä on hyvä mäntyvaltainen puusto. Tonteilla on hyvä rakennettavuus, sähköt ja ne myydään määräaloina. Auto- ja venepaikat n. 4 km päässä mantereella, johon on matkaa Ruokolahden keskustasta n. 30, Imatralta n. 48 ja Lappeenrannasta n. 80 km. Vesireittejä pitkin välimatkat lähimpiin taajamiin ovat seuraavat: Ruokolahdelle n. 25 km, Imatralle n. 16 km, Joutsenoon n. 15 km, Lappeenrantaan n. 30 km ja Puumalaan n. 40 km. Saimaa vesistöineen tarjoaa näiden tonttien omistajille mahtavat veneily- ja kalastusmahdollisuudet. Vesiteitse pääsee niin Lappeenrantaan, Savonlinnaan, Joensuuhun kuin Varkauteenkin ja miksei Saimaan kanavaa pitkin aina Viipuriin tai Suomenlahdelle asti. 440 vuotta täyttänyt Ruokolahden kunta on kuuluisa niin maailman parhaista eukoistaan ja leijonastaan, kuin myös ihanteellisesta luonnostaan. Seutukunnan metsissä ja lähisaarissa on runsain määrin hyviä retkeily-, marjastus- ja sienestysmaastoja. Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: Alk. 48 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, heinäkuu 14, 2015
kortteli7

Kuvaus: Tontit sijaitsevat Kuisaaressa. Niissä on hyvä mäntyvaltainen puusto. Tonteilla on hyvä rakennettavuus, sähköt ja ne myydään määräaloina. Auto- ja venepaikat n. 4 km päässä mantereella, johon on matkaa Ruokolahden keskustasta n. 30, Imatralta n. 48 ja Lappeenrannasta n. 80 km. Vesireittejä pitkin välimatkat lähimpiin taajamiin ovat seuraavat: Ruokolahdelle n. 25 km, Imatralle n. 16 km, Joutsenoon n. 15 km, Lappeenrantaan n. 30 km ja Puumalaan n. 40 km. Saimaa vesistöineen tarjoaa näiden tonttien omistajille mahtavat veneily- ja kalastusmahdollisuudet. Vesiteitse pääsee niin Lappeenrantaan, Savonlinnaan, Joensuuhun kuin Varkauteenkin ja miksei Saimaan kanavaa pitkin aina Viipuriin tai Suomenlahdelle asti. 440 vuotta täyttänyt Ruokolahden kunta on kuuluisa niin maailman parhaista eukoistaan ja leijonastaan, kuin myös ihanteellisesta luonnostaan. Seutukunnan metsissä ja lähisaarissa on runsain määrin hyviä retkeily-, marjastus- ja sienestysmaastoja. Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: Alk. 47 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, heinäkuu 14, 2015
kortteli5

Kuvaus: Tontit sijaitsevat Kuisaaressa. Niissä on hyvä mäntyvaltainen puusto. Tonteilla on hyvä rakennettavuus, sähköt ja ne myydään määräaloina. Auto- ja venepaikat n. 4 km päässä mantereella, johon on matkaa Ruokolahden keskustasta n. 30, Imatralta n. 48 ja Lappeenrannasta n. 80 km. Vesireittejä pitkin välimatkat lähimpiin taajamiin ovat seuraavat: Ruokolahdelle n. 25 km, Imatralle n. 16 km, Joutsenoon n. 15 km, Lappeenrantaan n. 30 km ja Puumalaan n. 40 km. Saimaa vesistöineen tarjoaa näiden tonttien omistajille mahtavat veneily- ja kalastusmahdollisuudet. Vesiteitse pääsee niin Lappeenrantaan, Savonlinnaan, Joensuuhun kuin Varkauteenkin ja miksei Saimaan kanavaa pitkin aina Viipuriin tai Suomenlahdelle asti. 440 vuotta täyttänyt Ruokolahden kunta on kuuluisa niin maailman parhaista eukoistaan ja leijonastaan, kuin myös ihanteellisesta luonnostaan. Seutukunnan metsissä ja lähisaarissa on runsain määrin hyviä retkeily-, marjastus- ja sienestysmaastoja. Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: Alk. 49 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, heinäkuu 14, 2015
kortteli3ja4

Kuvaus: Tontit sijaitsevat Kuisaaren pohjoiskärjessä. Niissä on hyvä mäntyvaltainen puusto. Tonteilla on hyvä rakennettavuus ja ne myydään määräaloina. Auto- ja venepaikat n. 4 km päässä mantereella, johon on matkaa Ruokolahden keskustasta n. 30, Imatralta n. 48 ja Lappeenrannasta n. 80 km. Vesireittejä pitkin välimatkat lähimpiin taajamiin ovat seuraavat: Ruokolahdelle n. 25 km, Imatralle n. 16 km, Joutsenoon n. 15 km, Lappeenrantaan n. 30 km ja Puumalaan n. 40 km. Saimaa vesistöineen tarjoaa näiden tonttien omistajille mahtavat veneily- ja kalastusmahdollisuudet. Vesiteitse pääsee niin Lappeenrantaan, Savonlinnaan, Joensuuhun kuin Varkauteenkin ja miksei Saimaan kanavaa pitkin aina Viipuriin tai Suomenlahdelle asti. 440 vuotta täyttänyt Ruokolahden kunta on kuuluisa niin maailman parhaista eukoistaan ja leijonastaan, kuin myös ihanteellisesta luonnostaan. Seutukunnan metsissä ja lähisaarissa on runsain määrin hyviä retkeily-, marjastus- ja sienestysmaastoja. Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: Alk. 40 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, heinäkuu 14, 2015
kortteli1ja2

Kuvaus: Tontit sijaitsevat Karhusaaressa. Saaressa on hyvä mäntyvältainen puusto. Tonteilla on hyvä rakennettavuus ja ne myydään määräaloina. Auto- ja venepaikat n. 4 km päässä mantereella, johon on matkaa Ruokolahden keskustasta n. 30, Imatralta n. 48 ja Lappeenrannasta n. 80 km. Vesireittejä pitkin välimatkat lähimpiin taajamiin ovat seuraavat: Ruokolahdelle n. 25 km, Imatralle n. 16 km, Joutsenoon n. 15 km, Lappeenrantaan n. 30 km ja Puumalaan n. 40 km. Saimaa vesistöineen tarjoaa näiden tonttien omistajille mahtavat veneily- ja kalastusmahdollisuudet. Vesiteitse pääsee niin Lappeenrantaan, Savonlinnaan, Joensuuhun kuin Varkauteenkin ja miksei Saimaan kanavaa pitkin aina Viipuriin tai Suomenlahdelle asti. 440 vuotta täyttänyt Ruokolahden kunta on kuuluisa niin maailman parhaista eukoistaan ja leijonastaan, kuin myös ihanteellisesta luonnostaan. Seutukunnan metsissä ja lähisaarissa on runsain määrin hyviä retkeily-, marjastus- ja sienestysmaastoja. Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: Alk. 48 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 01, 2015
SantaraNaarajärvi

Kuvaus: Tontit sijaitsevat 18 kilometrin päässä Savitaipaleen taajaman palveluista. Tontit ovat hyväpuustoisia ja vaihtelevia mäntyvaltaisia kangasmaastoja, joilta on kauniit näkymät vesistölle. Tonteilla on rakennusoikeutta ja hyvät tieyhteydet. Ympäristön metsäalueet tarjoavat mahdollisuuden marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 739-402-876-1. Bonvestan esite

Paikkakunta: Savitaipale
Hinta: Tontti 1: 40 000 € ja Tontti 2: 35 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 01, 2015
Santara13

Kuvaus: Tontit sijaitsevat 18 kilometrin päässä Savitaipaleen taajaman palveluista. Tontit ovat hyväpuustoisia ja vaihtelevia mäntyvaltaisia kangasmaastoja, joilta on kauniit näkymät vesistölle. Tonteilla on rakennusoikeutta ja hyvät tieyhteydet. Ympäristön metsäalueet tarjoavat mahdollisuuden marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 739-402-876-1. Bonvestan esite

Paikkakunta: Savitaipale
Hinta: Alk. 35 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 01, 2015
naarajärvi12

Kuvaus: Tontit sijaitsevat 18 kilometrin päässä Savitaipaleen taajaman palveluista. Tontit ovat hyväpuustoisia ja vaihtelevia mäntyvaltaisia kangasmaastoja, joilta on kauniit näkymät vesistölle. Tonteilla on rakennusoikeutta ja hyvät tieyhteydet. Ympäristön metsäalueet tarjoavat mahdollisuuden marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 739-402-876-1. Bonvestan esite

Paikkakunta: Savitaipale
Hinta: Tontti 2: 30 500 € ja Tontti 3: 28 500€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 01, 2015
kukassalmikortteli2

Kuvaus: Kohde sijaitsee Kiviapajan kylän lähistöllä 19 kilometrin päässä Lohilahdelta. Tontit sijaitsevat rauhallisella paikalla, josta avautuu huikeat näkymät Saimaan Pihlajaveden vesistölle. Tontit ovat runsaspuustoiset ja vaihtelevat. Vaihtelevuus tarjoaa mahdollisuuden persoonallisen ja ilmeikkään kokonaisuuden suunnitteluun. Tontit on kaavoitettu lomarakennuspaikoiksi, rakennusoikeutta on 200 m2 ja hyvät tieyhteydet on rakennettu valmiiksi. Laaja ja vaihteleva Saimaan vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi ympäristön metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 740-503-876-10. Bonvestan esite

Paikkakunta: Savonlinna
Hinta: Alk. 39 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 01, 2015
kukassalmikortteli1

Kuvaus: Kohde sijaitsee Kiviapajan kylän lähistöllä 19 kilometrin päässä Lohilahdelta. Tontit sijaitsevat rauhallisella paikalla, josta avautuu huikeat näkymät Saimaan Pihlajaveden vesistölle. Tontit ovat runsaspuustoiset ja vaihtelevat. Vaihtelevuus tarjoaa mahdollisuuden persoonallisen ja ilmeikkään kokonaisuuden suunnitteluun. Tontit on kaavoitettu lomarakennuspaikoiksi, rakennusoikeutta on 200 m2 ja hyvät tieyhteydet on rakennettu valmiiksi. Laaja ja vaihteleva Saimaan vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi ympäristön metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 740-503-876-10. Bonvestan esite

Paikkakunta: Savonlinna
Hinta: Alk. 33 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 01, 2015
kostamo

Kuvaus: Kohde sijaitsee hyvien tieyhteyksien päässä ja sieltä on reilut 20 kilometriä Rautjärvelle ja Ruokolahdelle sekä noin 30 kilometriä Imatralle. Tontit sijaitsevat rauhallisessa ympäristössä, Kostamo järven rannalla. Tontit ovat kaavoitettu lomarakennuspaikoiksi ja rakennusoikeutta on reilusti. Tonteilla on järeä kuusitukkipuusto ja kovapohjainen ilta-aurinkoranta. Ympäristön metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 689-876-3-0. Bonvestan esite

Paikkakunta: Rautjärvi
Hinta: Alk. 25 500€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, kesäkuu 30, 2015
nimetön

Kuvaus: Kohde sijaitsee Saimaan vesistön Ristivedellä, vajaan 40 kilometrin päässä Ruokolahdelta. Tontit ovat lomarakennuspaikkoja ja niille on valmiiksi rakennetut hyvät tieyhteydet. Tonteilta avautuu kauniit näkymät vesistölle ja maastot ovat vaihtelevat ja ilmeikkäät. Molemmilla tonteilla on hyvä puusto. Tontin 1 puusto on kuusivaltainen ja tontilla 2 mäntyvaltainen. Laaja ja vaihteleva Saimaan vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi ympäristön metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 700-406-876-2. Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: 43 000 € ja 53 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, kesäkuu 03, 2015
IMG_2195

Kuvaus: Myynnissä Rautjärvellä, Torsa järven rannalta kolme rantatonttia. Kohteen valmiiksi lohkotut tontit sijaitsevat luonnonkauniin Torsajärven rannalla. Valmis tiestö tonteille asti. Reilun kokoisilta rinnetonteilta avautuu upeat ja avarat näkymät harvahkon mäntytukkipuuston lomasta parhaille ilmansuunnille. Hyvä sora-hiekka pohjainen ranta sekä laaja ja vaihteleva vesistö antavat hyvät mahdollisuudet kalastukseen ja muihin vesiharrastuksiin. Kohde sijaitsee rauhallisten metsäalueiden ympäröimänä, jotka tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Bonvestan esite

Paikkakunta: Rautjärvi
Hinta: alk. 35 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, maaliskuu 04, 2015
5

Kuvaus: Myynnissä kolme rantatonttia Lappeenrannan Hautasaaresta. Kohteet myydään omina kiinteistöinään, (eli lohkominen on suoritettu). Tontit ovat maastoltaan kumpuilevia, upeita kalliorantaisia tontteja. Puusto on pääsääntöisesti mäntypuuta. Ilmansuunta kohteilla on länsi, käytännössä aurinko paistaa tonteille koko päivän. Kiinteistöillä on oma auto- ja venepaikka mantereessa (Muukko). Sijainniltaan tontit sijaitsevat rauhallisella paikalla, mutta aivan Lappeenrannan palveluiden tuntumassa, venematka Lappeenrannan keskustaan vajaa 10 km. Kohde sopii erinomaisesti ihmiselle, jonka haaveissa on vapaa-ajan paikka, joka on omassa rauhassa, mutta ei kuitenkaan kaukana palveluista. Alueella hyvät veneily ja kalastusmahdollisuudet.

Paikkakunta: Lappeenranta
Hinta: alk. 36.500€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, syyskuu 16, 2014
IMG_1891

Kuvaus: Myynnissä rantatontteja Ruokolahden Valkinsalmesta Saimaalta. Kohteen mäntyvaltaiset puustot vaihtelevat tonteittain nuoresta taimikosta upeisiin tukkimetsiin. Korttelissa kaksi puusto on pääosin varttunutta mäntyä, rannassa hieman lehtipuustoa.

Tonteilta avautuu hyvät näkymät vesistölle ja maastot ovat monipuoliset ja ilmeikkäät. Laaja ja vaihteleva Saimaan vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi ympäristön metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön.

Korttelin 4 tontteihin 1 ja 2 sisältyy kaavanmukaisten rakennuspaikkojen lisäksi karttaliitteen mukaiset lisämaa-alueet jotka ovat rakennusoikeudetonta kaavan M-aluetta. Kaikkien tonttien kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 700-406-876-2 sekä tiestö on valmiina tonttien takarajalle.

Maastoonmerkintäkartta

Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: alk. 41.000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, syyskuu 16, 2014
IMG_1901

Kuvaus: Myynnissä rantatontteja Ruokolahden Valkinsalmesta Saimaalta. Kohteen mäntyvaltaiset puustot vaihtelevat tonteittain nuoresta taimikosta upeisiin tukkimetsiin.
Tonteilta avautuu hyvät näkymät vesistölle ja maastot ovat monipuoliset ja ilmeikkäät. Laaja ja vaihteleva Saimaan vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi ympäristön metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön.

Kaikkien tonttien kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 700-406-876-2 sekä tiestö on valmiina tonttien takarajalle.

Bonvestan esitePaikkakunta: Ruokolahti
Hinta: alkaen 39.500€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, syyskuu 16, 2014
IMG_1915

Kuvaus: Määräalat sijaitsevat Saimaalla Ruokolahden Valkinsalmessa. Mäntyvaltaiset puustot vaihtelevat tonteittain nuoresta taimikosta upeisiin tukkimetsiin. Tonteilta avautuu hyvät näkymät vesistölle ja maastot ovat monipuoliset ja ilmeikkäät. Laaja ja vaihteleva Saimaan vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi ympäristön metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Korttelin 4 tontteihin 1 ja 2 sisältyy kaavanmukaisten rakennuspaikkojen lisäksi karttaliitteen mukaiset lisämaa-alueet jotka ovat rakennusoikeudetonta kaavan M-aluetta. Kaikkien tonttien kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 700-406-876-2.Maastoonmerkintäkartta Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: alkaen 39.000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, elokuu 28, 2014
IMG_1811

Kuvaus: Myynnissä useita rantatontteja Puumalasta, Hurissalosta.Kohteet sijaitsevat Puumalan Hurissalossa lähellä nykyisen Mikkelin rajaa. Parhaille ilmansuunnille avautuvat ja maastoon merkityt tontit ovat liittenä olevan kaavan mukaisia lomarakennuspaikkoja. Tonteilta avautuvat kauniit erämaiset maisemat ja vaihtelevat maastot antavat hyvät puitteet näyttäville ja persoonallisille rakennusratkaisuille. Puustot ovat pääosin koivuvaltaista nuorta kasvatusmetsää, paitsi korttelin 6 tontti 1 on pääosin vanhaa mäntymetsää, maasto vaihtelevaa ja kallioista. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 623-876-2-0. Välimatkat lähimpiin palveluihin: Anttola 25 km, Ristiina n. 39 km, Puumala n. 41 km, Mikkeli n. 50 km Bonvestan esite

Paikkakunta: Puumala
Hinta: alk. 40 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, elokuu 07, 2014
IMG_1634

Kuvaus: Myynnissä rantatontteja Savitaipaleen Naarajärveltä. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Savitaipaleen taajaman palveluja. Ilta-aurinkoon avautuvat ja maastoon merkityt tontit ovat liitteenä olevan kaavan mukaisia lomarakennuspaikkoja. Ne ovat rakennettavuudeltaan hyviä. Tontti 1 on nuorta havupuuvaltaista taimikkoa, jossa sekapuuna myös lehtipuuta. Tonteilla 2 ja 3 kasvaa varttunutta koivu/ kuusi taimikkoa, josta voi kasvattaa tontilleen upean koivikon ja kuusista saa halutessaan näkösuojaa. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 739-402-876-1.Bonvestan esite

Paikkakunta: Savitaipale
Hinta: alk. 34 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, elokuu 05, 2014
IMG_0227_1

Kuvaus: Pikkurahalla kalastelemaan Pihlajaveden kirkkaille vesille. VUOKRAAMME tai MYYMME rantatontin Savonlinnan eteläpuolelta Saimaan Pihlajavedelta. Rakennusoikeus vapaa-ajan asunnolle (200m2), rakentamaan pääsee välittömästi. Autotie perille, sähköliittymä tontin rajalla. VUOSIVUOKRA 3.950 euroa.

Paikkakunta: Savonlinna
Hinta: 79.000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 30, 2014
IMG_1703

Kuvaus: Myynnissä Puumalassa suositussa Kotiniemessä upeita Saimaan rantatontteja! Kohde sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla Kotiniemen asuntoalueella, josta avautuu upeat näkymät Saimaalle. Omarantaisia tontteja on 5 kpl ja rannan läheisyydessä sijaitsevia 4 kpl. Tontit avautuvat parhaille ilmansuunnille ja rannat ovat sora/hiekkapohjaisia. Puumalan kunnan rakentama katuverkko tarjoaa hyvät kulkuyhteydet viereiseen taajamaan, jossa hyvät palvelut ja harrastusmahdollisuudet. Ympäristön metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen, sienestykseen ja retkeilyyn. Lisäksi Saimaa upeine maisemineen tarjoaa erinomaiset puitteet vesistöön liittyville harrastuksille. Tontit on tarkoitettu vakituiseen asumiseen ja ne kuuluvat kunnallistekniikan piiriin. Alueen vesi- ja viemäriverkosta vastaa Puumalan Vesiosuuskunta. Matka tie- tai vesiyhteyttä käyttäen Puumalan kirkonkylään n. 3 km. Taajaman laadukkaaseen ja runsaaseen palvelutarjontaan kuuluu mm. venesatama palveluineen ja yleinen uimaranta-alue virkistäytymiseen. Bonvestan esite 

Paikkakunta: Puumala
Hinta: alk. 19 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 09, 2014
1

Kuvaus: Kohde sijaitsee Saimaan vesistön Kantolahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tonteilla on hyvät mäntyvaltaiset puustot ja vaihtelevat maastot. Saimaan vesistö tarjoaa lostavat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muihin harrastuksiin. Ympäristön metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Ruokolahdelle n. 36 km, Puumala n. 23 km, Imatra n. 48 km. Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: Alkaen 49.000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, kesäkuu 04, 2014
1

Kuvaus: Myynnissä Ruokolahdella Kuvajan rannalla ilta-aurinko tontteja. Kohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä, kauniissa Etelä-Karjalassa. Puusto koostuu pääasiallisesti mäntyvaltaisista kasvatusmetsistä, lukuun ottamatta korttelin 12 tonttia kolme, josta lisäksi löytyy nuorta taimikkoa. Erämaisella Kuvajan järvellä on hyvät kalastusvedet. Ympäristön laajat ja avarat mäntykankaat tarjoavat ihanteelliset puitteet luonnossa liikkumiseen, kuten marjastukseen ja sienestykseen. Tontin hintaan sisältyy kalastusoikeus yhtiön omistamaan vesialueeseen. Välimatkat lähimpiin palveluihin: Ruokolahti n. 23 km, Imatra 39 km. Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: alk. 24 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, kesäkuu 04, 2014
IMG_1545

Kuvaus: Myynnissä useita rantatontteja Puumalan Valkiajärveltä. Kohteen etelään avautuvat tontit sijaitsevat rauhallisen ja kauniin metsäjärven rannalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kohteesta löytyy tontteja moneen makuun; korkeuseroja, hienoja kallioita, ja upeat näkymät erämaiselle Valkiajärvelle. Hyvät mäntyvaltaiset puustot ja vaihtelevat maastot antavat hyvät mahdollisuudet upean kokonaisuuden suunnitteluun. Valkiajärven rannat ovat harvakseltaan rakennettuja, joten kohde sopii erinomaisesti omaa rauhaa arvostavalle. Läheiset metsät tarjoavat hyvät puitteet marjastukseen ja sienestykseen.Kohteen tontit saavat pinta-alaansa vastaavan osuuden yhteiseen vesialueeseen 623-418-876-1. Välimatkat lähimpiin palveluihin: Anttola n. 26 km, Ristiina n. 36 km, Puumala n. 42 km, Mikkeli n. 50 km Bonvestan esite

Paikkakunta: Puumala
Hinta: alk. 31 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, maaliskuu 27, 2014
Clipboard01

Kuvaus: Savonlinnassa Saimaan Luuvelahdessa autotien päässä sijaitseva etelärantainen tontti. Muodostettu omaksi kiinteistöksi, rakenneusoikeus 200 m2, autotie perille, sähköt saatavilla. Tontilla pieni rantakallio etelään päin ja kovapohjainen ranta, puusto varttunutta sekametsää rannassa lehtipuustoa. Puhtaat ja kirkkaat kalavedet, ympäröivä maasto monimuotoista ja sovletuu hyvin marjastukseen ja ulkoiluun. Soveltuu hyvin myös veneilijälle, Savonlinnan palvelut kohtuullisen matkan päässä.

Paikkakunta: Savonlinna
Hinta: 79.000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, maaliskuu 27, 2014
Clipboard01

Kuvaus: Mikkelin Visulahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä tilava omakotitalotontti. Tontti loivaa rinnettä, valoisalla paikalla. Alueella kunnallistekniikka.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 22.900€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, joulukuu 10, 2013
2

Kuvaus: Myytävä kiinteistö sijaitsee Ala-Kivilammen rannalla, kiinteistölle on autotie perille, rakennusoikeus vapaa-ajan asunnolle, loiva rinne antaa hyvät mahdollisuudet suunnitella aurinkoinen rakennuspaikka ilta-aurinkoon avautuvalle pihalle ja mukavat näkymät rantaan. Ala-Kivilampi on yhteydessä läheiseen Puruveteen, näin myös veneilijä ja kalastuksesta innostunut mökkeilijä voi toteuttaa harrastuksiaan. Metsäinen ympäristö tarjoaa myös hyvä marjastus mahdollisuudet. KIINTEISTÖÖN ON MAHDOLLISUUS SAADA RAHOITUSPAKETTI! Kaupantekotilaisuudessa maksetaan 9.000 euroa ja lopulle osaa kauppahinnasta voi saada rahoituksen 3-5 vuodeksi, kiinteällä korolla 1,99 -2,2 %, lisävakuutta ei tarvita ko. kiinteistö käy vakuudesta.

Paikkakunta: Pieksämäki
Hinta: 24.900€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, joulukuu 10, 2013
DCIM100MEDIADJI_0147.JPG

Kuvaus: Myytävä kiinteistö sijaitsee Ylä-Kivilammen rannalla, kiinteistölle on autotie tontin takarajan läheisyyteen, rakennusoikeus vapaa-ajan asunnolle. Loivarinne antaa hyvät mahdollisuudet suunnitella aurinkoinen rakennuspaikka ilta-aurinkoon avautuvalle pihalle ja rantaan. Ylä-Kivilampi on yhteydessä läheiseen Ala-Kivilampeen, josta taas on yhteys Puruveteen, näin myös veneilijä ja kalastuksesta innostunut mökkeilijä voi toteuttaa harrastuksiaan. Metsäinen ympäristö tarjoaa myös hyvät marjastus mahdollisuudet. KIINTEISTÖÖN ON MAHDOLLISUUS SAADA TODELLA EDULLINEN RAHOITUS. Kaupantekotilaisuudessa maksetaan 3.000 euroa ja loppuosa kauppahintaa maksetaan kuukausierissä. Kuukausierän suuruus 250 euroa. Korko maksamattomalle kauppahinnan osalle on 1 vuoden helibor + 0,5 %.

Paikkakunta: Pieksämäki
Hinta: 20.000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, heinäkuu 11, 2013
6

Kuvaus: Paloveden tontit ovat maastoon merkittyjä, liitteenä olevan kaavan mukaisia lomarakennuspaikkoja. Hyvät kuusi/mäntyvaltaiset puustot ja tontilla 1 osittain nuorempaa puustoa jossa sekapuuna myös lehtipuuta. Kohteelta avautuu upeat ja erämaisen jylhät maisemat ja laaja ja vaihteleva vesistö antaa hyvät mahdollisuudet kalastukseen ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi kohteen ympäristön laajat metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet myös marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Välimatkat lähimpiin palveluihin: Sulkava n. 18 km, Savonlinna n. 56 km Sähköliittymän hinta tontille 6740 €.

Paikkakunta: Sulkava
Hinta: 49 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, heinäkuu 11, 2013
4

Kuvaus: Saajuun tontti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Sulkavan keskustan palveluja. Reilun kokoinen tontti ja monipuolinen nuori lehtipuusto antaa hyvät mahdollisuudet viihtyisän kokonaisuuden suunnitteluun. Kohteelta avautuu kauniit maisemat Saajuulle ja laaja ja vaihteleva vesistö antaa hyvät mahdollisuudet kalastukseen ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi kohteen ympäristön laajat metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet myös marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Välimatkat lähimpiin palveluihin: Sulkava n. 10 km, Savonlinna n. 49 km, Puumala n. 50 km Sähköliittymän hinta tontille 4780 €.

Paikkakunta: Sulkava
Hinta: 57 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 10, 2013
IMG_1197

Kuvaus: Kohteella on neljä eri korttelia rauhallisen ja luonnonkauniin metsäjärven rannalla. Tontit ovat omiksi kiinteistöiksi lohkottuja liitteenä olevan kaavan mukaisia lomarakennuspaikkoja, joilla on auto- ja venepaikkaoikeus Saimaalle. Korttelissa kaksi on kolme tonttia, jotka kaikki katsovat länteen päin. Kyseisillä tonteilla on kaunis mäntymetsä. Maastoltaan tontit ovat melko taisaisia. Ranta on matalahko, kovapohjainen kiviranta. Korttelissa kolme on myytävänä kaksi tonttia. Edellisistä kortteleistä poiketen tontit sijaitsevat vaihtelevammassa maastossa. Tonteilla on jonkin verran karumpaa maastoa, kallioita ja notkelmia. Puustoltaan tontit ovat vahva puustoisia, ranta kovapohjainen kiviranta. Korttelissa neljä on myynnissä yksi tontti, joka katsoo länteen. Puustoltaan tontti on vahvaa mänty/kuusimetsää. Maastoltaan tontti on tasaisempaa aluetta kuin korttelissa kolme, ranta on kovapohjainen kiviranta. Närtejärvi ja viereinen Saimaa tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet kalastukseen ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi kohteen ympäristön laajat metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Välimatkat lähimpiin palveluihin: Puumala n. 30 km, Lohilahti n. 27 km Huomio! Kohteen kuvat joissa näkyy hiekkakenttä on otettu Saimaan auto-ja venepaikalta.

Paikkakunta: Puumala
Hinta: alk. 38 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, heinäkuu 09, 2013
3

Kuvaus: Pieni-Laamio on viehättävä pieni sisäjärvi jonka tontit avautuvat ilta-auringon suuntaan. Nuori mäntyvaltainen puusto ja isot tontit antavat hyvät mahdollisuudet kauniin ja toimivan kokonaisuuden suunnitteluun. Ruokojärven reilun kokoisilla tonteilla on hyvät mäntyvaltaiset puustot ja ne ovat rakennettavuudeltaan hyvät. K2 T1 on valoisassa männikköniemekkeessä josta avautuu upeat maisemat luonnonkauniille Ruokojärvelle. Ympäristön laajat metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Välimatkat lähimpiin palveluihin: Sulkava n. 23 km, Puumala n. 31 km, Savonlinna n. 62 km

Paikkakunta: Puumala
Hinta: alk. 31 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, heinäkuu 09, 2013
3

Kuvaus: Kohteella on neljä eri korttelia rauhallisen ja luonnonkauniin metsäjärven rannalla. Tontit ovat omiksi kiinteistöiksi lohkottuja liitteenä olevan kaavan mukaisia lomarakennuspaikkoja joilla on auto- ja venepaikkaoikeus Saimaalle. Korttelissa yksi on kolme tonttia, jotka kaikki katsovat idän suuntaan. Kyseisillä tonteilla vahva puusto joka on kuusivaltaista. Pääsääntöisesti maastoltaan tontit ovat tasaisia, mutta tontin kolme takareunassa on pientä maaperän nousua. Ranta on matalahko, kovapohjainen hieman heinittynyt ranta. Närtejärvi ja viereinen Saimaa tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet kalastukseen ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi kohteen ympäristön laajat metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Välimatkat lähimpiin palveluihin: Puumala n. 30 km, Lohilahti n. 27 km

Paikkakunta: Puumala
Hinta: alk. 38 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, kesäkuu 27, 2013
IMG_1127

Kuvaus: Kohteella on neljä Länsi-Puumalan metsäjärvien rannoilla sijaitsevaa tonttia. Sielunen ja Vuolteenjärvi ovat rauhallisia ja luonnonkauniita metsäjärviä kohtuullisen matkan päässä Puumalan taajaman palveluista. Sielusen tontit ovat maastoltaan vaihtelevaa mäntyvaltaista kasvatusmetsää ja niiltä avautuu kauniit näkymät järvelle. Vuolteenjärven tontit ovat maastoltaan kangasmaisia ja puusto on nuorta havupuuvaltaista kasvatusmetsää. Kohteen ympäristön metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön.Tonteilta matkaa Puumalaan n. 18 km, Sulkavalle n. 41 km, Mikkeliin n. 63 km Sähköliittymän hinta tonteille 4780 €.

Paikkakunta: Puumala
Hinta: alkaen 30.000 €€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, kesäkuu 13, 2013
1

Kuvaus: Kohteen upealla niemitontilla on mahtava mäntyvaltainen tukkipuusto. Niemestä avautuu kaunis järvimaisema parhaille ilmansuunnille. Iso tontti tarjoaa hyvät mahdollisuudet upean kokonaisuuden suunnitteluun. Kovapohjainen ranta ja runsaasti rantaviivaa. Kohteen ympäristön laajat metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön.

Paikkakunta: Savonlinna
Hinta: 50 500 €€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, toukokuu 30, 2013
IMG_0996

Kuvaus: Myynnissä kahdeksan hyvää Saimaan rantatonttia Ruokolahden Käkövedeltä. Kohteille autotie perille asti, sähköliittymä mahdollisuus. Maastoltaan tontit ovat vaihtelevia, rinteisiä, kallio- metsämaita. Pääasiallisesti tonteilla on mäntyvaltainen valoisa hyvä puusto. Rannoiltaan kohteet ovat kivipohjaisia, kovia rantoja. Kohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ja mahtavien marjastusmaiden ja kalastusvesien äärellä. Suur-Saimaan läheisyys takaa puhtaan vesistön sekä kalaisat vedet. Kohde soveltuu erinomaisesti muun muassa veneilijöille, sillä Suur-Saimaalle ei ole kuin muutama kilometri. Sähköliittymän hinta 4375 €(täytyy tarkistaa).

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: Alk. 79 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• perjantai, huhtikuu 26, 2013
IMG_1151

Kuvaus: Kangasniemen Haukiniemessä runsaspuustoinen melko tasainen kovarantainen tontti. Autotie takarajan läheisyydessä, rakennusoikeus yleiskaavan mukainen. Puulan rantaviivaa noin 100 m. Avarat näkymät Puulalle. Sähköliittymään mahdollisuus.

Paikkakunta: Kangasniemi
Hinta: 79000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• maanantai, maaliskuu 25, 2013
1

Kuvaus: Myynnissä useita kohteita Puumalan keskustan tuntumasta. Kohde sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla Puumalan Kotiniemen asuntoalueella, josta aukeaa upeat näkymät Saimaalle. Kaikilta tonteilta on näköyhteys Saimaaseen. Kaikki tontit katsovat parhaaseen ilmansuuntaan länteen. Puumalan kunnan rakentama ja ylläpitämä katuverkko tarjoaa hyvät kulkuyhteydet taajamaan, josta löytää kaikki tarvittavat palvelut. Ympäristön metsäalueet puolestaan tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet marjastukseen ja kalastukseen. Tontit on tarkoitettu vakinaiseen asumiseen ja ne kuuluvat kunnallistekniikan piiriin, liittymismaksu vuonna 2012 8400 €. Alueen vesi- ja viemäriverkosta vastaa Puumalan vesiosuuskunta.Bonvestan esite

Paikkakunta: Puumala
Hinta: alk 15 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, toukokuu 30, 2012
IMG_0030

Kuvaus: Myynnissä Piekämäen Valkeamäen kylässä useita rantatontteja eri järvien rannalta. Kohteet ovat maastoiltaan vaihtelevia, tasaisesta rinteisiin sekä runsaspuustoisista vähäpuustoisiin tontteihin. Osalla tonteista mäntyvaltaista kangasmaastoa, osalla lehtipuustoa. Tonteille tiet perille saakka, muutamalla tontilla tiet soraa vaille valmiina. Lähellä erinomaiset marjastus ja kalastusmaastot. Bonvestan esite 

Paikkakunta: Pieksämäki
Hinta: alk. 12 400 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• lauantai, toukokuu 12, 2012
IMG_1120

Kuvaus: Myydään loma-asunnolle tarkoitettu Saimaan rantatontti. Kohde sijaitsee erittäin suositulla alueella Puumalan Lintusalossa, aivan Suur- Saimaan tuntumassa. Tontille autotie perille saakka. Kohteella hyvä puusto sekä erinomainen kivihiekkaranta. Tontti on loivarinteinen, jossa on pieni niemenkärki, joka katsoo etelän suuntaan. Kohteen läheisyydessä puhtaat kalaisat vedet sekä hyvät marjastusmaat. Kauniit näkymät Saimaalle.

Paikkakunta: Puumala
Hinta: 99 000/ tarjous €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• maanantai, huhtikuu 02, 2012
IMG_2331

Kuvaus: Myynnissä länsirantatontti Suomenniemen kirkasvetisen Ala-Kuhasen rannalta. Ala-Kuhanen on kirkasvetinen ja kalaisa vesistö. Ala-Kuhanen kuuluu Mäntyharjun reittivedeksi luettavaan Mäntyharjun reittivesistöön, jossa on upeat veneily ja kalastus mahdollisuudet. Tontti on pääosin mäntykangasta, loivasti rantaan laskeutuvaa. Tontilla on kovapohjainen ranta, osittain hieman kivinen. Kohteella erinomainen maantieteellinen sijainti, autotie tontin takarajalle. Rakennusoikeus vapaa-ajan asunnolle 200 m2. Tonttikaupan yhteydessä mahdollista tiedustella lisämaan ostomahdollisuutta. Bonvestan esite

Paikkakunta: Suomenniemi
Hinta: 77 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• perjantai, elokuu 05, 2011
4

Kuvaus: Myynnissä rantatontti Juvan Evottujärven rannalta. Kohde sijaitsee hyvien tieyhteyksien varrella. Tontti on suuri noin 1 ha, kohde myydään määräalana.

Paikkakunta: Juva
Hinta: 45 000 €€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, kesäkuu 23, 2011
6

Kuvaus: Myydään kirkasvetisen Saimaan Pihlajavedeltä omaksi kiinteistöksi lohkottu rantatontti. Tiestö on valmiina takarajan tuntumassa. Tontilla on vaihteleva kaunis sekapuusto. Maasto on rinteistä sekä paikoittain kallioista. Rannat ovat kovapohjaisia kivihiekkarantoja (ks. kuvat). Tontti sijaitsee rauhallisella paikalla, hyvien marjastusmaiden lähettyvillä. Kohteelle on mahdollista saada sähköliittymä.

Paikkakunta: Savonlinna
Hinta: 42.000 €€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• perjantai, toukokuu 13, 2011
IMG_1936

Kuvaus: Myynnissä kaksi rantatonttia Suomenniemeltä, erinomaisten kulkuyhteyksien varrelta! Kohteilla on hyvä puusto sekä autotie perille. Maastoltaan tontit ovat loivarinteisiä. Kohteet sijaitsevat rauhallisella, luonnon kauniilla paikalla. Hienot mahdollisuudet erilaisiin luontoharrastuksiin, esimerkiksi Keisarinlähteen melontareitti kulkee Ylä-Kuhasen kautta. Aivan kohteiden lähistöllä sijaitsee lounaskahvila Rantinhovi valtatie-15 ja tien 381 risteyksessä. Lähimmät palvelut löytyvät: Suomenniemi 17 km, Ristiina 19 km, Mäntyharju 21 km, Mikkeli 40 km. Oikeus hinnan muutoksiin pidätetään. Kohteet myydään määräaloina. Bonvestan esite

Paikkakunta: Suomenniemi
Hinta: 61 500- 67 500 €€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, toukokuu 03, 2011
3

Kuvaus: Myynnissä kolme tonttia Puumalan Penttilänjärveltä. Kohteet myydään omina kiinteistöinä. Tonteilla hyvä puusto ja vaihtelevat rannat. Tie tontien takarajan tuntumaan. Sähköliittymän hinta tonteille 4580 €.

Paikkakunta: Puumala
Hinta: 25 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 21, 2010
IMG_0913

Kuvaus: Tontit myydään maastoon merkattuina määräaloina. Kohteille autotie tontin takarajan tuntumaan. Rakennusoikeus vapaa-ajan asunnolle. Kohteilla hyvä puusto. Maastoltaan tontit ovat loivarinteisiä ja kallioisia. Ranta kovapohjainen, paikoittain kivinen. Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: alkaen 44 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, kesäkuu 30, 2010
1

Kuvaus: Kohteet myydään maastoon merkattuina määräaloina. Tonteille on autotie perille asti. Tonteilla hyvin vaihtelevat maastot, löytyy kalliota ja tasaista maastoa. Rakennusoikeus 200 m2 / maksimissaan 5 rakennusta. Tonteille erinomaiset tieyhteydet ja rauhalliset sijainnit. Kaavamääräykset lisäinfo kohdassa. Bonvestan esite

Paikkakunta: Suomenniemi
Hinta: 28 000- 44 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, kesäkuu 23, 2010
3

Kuvaus: Kohteet myydään maastoon merkattuina määräaloina, joilla on merkattu auto ja venepaikka mantereessa. Tonteilla on hyvä puusto, vaihtelevat rannat ja maastot. Kohteet sijaitsevat upealla paikalla Saimaalla. Mahtavat kalastus ja veneily mahdollisuudet! Osalla tonteista sähköliittymä valmiina joka myydään hintaan 4250 € (lunastetaan kaupanteon yhteydessä). (Kuvat ovat Kuisaaresta, lisää kuvia Kuisaaresta ja Karhusaaresta on mahdollista saada sähköpostilla) Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: alkaen 40 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, kesäkuu 22, 2010
Example Image

Kuvaus: Myynnissä kolme vapaa-ajan kiinteistöä Hirvensalmen Tuhankosken tuntumasta. Tonteilla hyvä kuusivaltainen puusto sekä tasainen maasto. Kohteille tie aivan tontin takarajan tuntumaan sekä erinomaiset kulkuyhteydet. Tontit sijaitsevat suositulla vapaa-ajan viettoalueella. Kohteille edullinen sähköliittymä (4300 €, tarkistettava). Osuuskunnanvesiliittymä sekä venepaikka Vahvajärven puolelle sisältyy tonttien hintaan. Bonvestan esite

Paikkakunta: Hirvensalmi
Hinta: alkaen 55 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, kesäkuu 22, 2010
IMG_0739

Kuvaus: Kiinteistöt myydään omina tiloina. Kohteille autotie perille asti, sekä muutenkin hyvät tieyhteydet. Kiinteistöt sijaitsevat suositulla vapaa-ajan viettoaluella, mutta kuitenkin rauhallisella paikalla. Tonteilla hyvä kuusivaltainen puusto. Kohteilla kovapohjaiset hyvät rannat sekä erityisen kauniit maisemat. Tontit sijaitsevat luonnonkosken läheisyydessä, mikä tekee tonteista erityisiä. Sähköliittymän hinta 3560 € (tarkistettava), vesiosuuskunnan vesiliittymä sisältyy kauppahintaan. Bonvestan esite

Paikkakunta: Hirvensalmi
Hinta: 54 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 18, 2010
4

Kuvaus: Kohteet myydään maahan merkattuina määräaloina, joille tulee autotie aivan tonttien takarajan tuntumaan. Yleiskaavan mukainen rakennusoikeus 200 m2/ maksimissaan 4 eri rakennusta. Tonteilla vahva hyvä puusto (kuusia ja mäntyjä). Rauhallinen sijainti. Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: alkaen 40 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 18, 2010
6

Kuvaus: Kohteet myydään määräaloina. Tonteilla pääosin hyvä mäntypuusto, maasto pääsääntöisesti loivaa rinnettä. Kaikille tonteille autotie tontin takarajan tuntumaan. Yleiskaavan mukainen rakennusoikeus. Kohteet sijaitsevat hyvin rauhallisella paikalla, kauniin vesistön äärellä. Kuorttiin matkaa noin 20 km, Heinolan keskustaan n. 60 km. Bonvestan esite

Paikkakunta: Mäntyharju
Hinta: alkaen 37 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• torstai, kesäkuu 17, 2010
IMG_0356_41

Kuvaus: Lapinsaaressa myynnissä useita rantakiinteistöjä. Kiinteistöt sijaitsevat metsäisellä alueella, jossa on hyvä puusto. Paljon erilaisia maastoja, kuten rinteitä, kumpareita sekä kallioita. Tonteilla hyvät kovapohjaiset rannat sekä auto- ja venepaikka mantereessa. Lapinsaari sijaitsee Saimaan Pihlajavedellä kirkkaiden ja puhtaiden vesien äärellä. Kaavamääräykset Bonvestan esite

Paikkakunta: Savonlinna
Hinta: alkaen 27 900€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, kesäkuu 15, 2010
3

Kuvaus: Myynnissä neljä kiinteistöä Pieksämäen kupeessa. Tonteilla tie tontin takarajalle sekä hyvä kasvava puusto. Rakennuslupa poikkeamisluvalla. Rauhallinen sijainti sekä hyvät marjastusmaat lähettyvillä. Ajo- ohje: Kangasniementietä ajettaessa käännytään vasemmalle Ristimäentielle. Ajetaan noin 8 km ja käännytään oikealle. 1.5 km ja käännytään oikealle. Katso kartat, tontit tien varrella ja lopussa.

Paikkakunta: Pieksämäki
Hinta: 14 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, kesäkuu 15, 2010
3

Kuvaus: Myynnissä kaksi länsirantatonttia Pieksämäellä. Kohteille autotie kiinteistön takarajan tuntumaan. Loivarinteisiä ja hyvä puustoisia tontteja. Rakennusoikeus poikkeamisluvalla. Ajo- ohje: Kangasniemeltä tultaessa käännytään vasemmalle Ristimäentielle. Ajetaan noin 7 km, käännytään vasemmalle. Noin 1 km ja käännytään oikealle tontit tien lopussa. Katso kartta. (Matkat mitattu netistä, seuratkaa matkaa kartoista!)

Paikkakunta: Pieksämäki
Hinta: 12 000 €

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• tiistai, kesäkuu 15, 2010
4

Kuvaus: Myynnissä neljä rantatontti kolmen eri järven rannalta. Kohteet ovat omia kiinteistöjä, joille on autotie perille asti. Rakennusoikeus tonteille on haettava poikkeamisluvalla. Kohteet myydään rasitteista vapaina. Tonteilla on hyvä puusto, pääsääntöisesti sekametsää. Sijaintinsa puolesta kohteet ovat ihanteellisella paikalla, hyvin rauhallisella alueella, hyvien marjastusmaiden ympäröimänä. Ajo- ohjeet:Iso- Poikimo: Kangasniemeltä tultaessa käännytään Haukivuorentielle, ajetaan noin 7 km tontti vasemmalla. Katso kartta! – Pieni-Poikimo: Kangasniementieltä tultaessa käännytään Haukivuorentielle, ajetaan noin 8 km, tontti vasemmalla. Katso kartta! Porsaskoskentietä Palvalammentien risteyksestä noin 2 km tontti oikealla ks. Pyykkien numerot!- Nykälän Joki: Kangasniementieltä tultaessa käännytään Haukivuorentielle, ajetaan noin 10 km ja käännytään oikealle Palvalammentielle, ajetaan noin 800m, käännytään oikealle tontit tien päässä.-

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 12 000 - 14 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 14, 2010
1

Kuvaus: Tontit myydään määräaloina. Kohteille on autotie perille. Tontit sijaitsevat loivarinteisellä tai taisella paikalla, kohteilla on mäntyvaltainen puusto. Tontit ovat rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla. Tonteilla on yleiskaavan mukainen rakennusoikeus 200 m2 (sisältää 4 rakennusta esim, mökki, sauna, aitta ja varasto). Sähköliittymän hinta 2800,00 € (vuonna 2009). Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: 40 000 - 48 000€

Kategoria: Tontit
Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 14, 2010
5

Kuvaus: Tontti on loiva rinteinen. Kohteella on hyvä puusto, seassa myös tukkipuustoa. Ranta on kovapohjoinen kivi-hiekkaranta. Ilmansuunta itään, avarat näkymät järvelle. Tontti myydään määräalana. Kohteella on auto- ja venepaikka mantereessa. Yleiskaavan mukainen rakennusoikeus (mahdollisuus tehdä 4 erillistä − rakennusta). Sähköliittymän hinta 5.600 €. Tontti sijaitsee korttelissa 5 ja tontin numero on 8. (punaisella ruksilla kartassa) Bonvestan esite

Paikkakunta: Ruokolahti
Hinta: 34 375 €

Kategoria: Tontit