Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 16, 2017
dav

Kuvaus:

Myynnissä Saimaan Yövedeltä puhtaitten ja kalaisien vesien ääreltä upea kesämökki kokonaisuus. Kohde on uniikki kokonaisuus tilavalla tontilla. Kohde sijaitsee rauhallisella luonnon kauniilla paikalla. Kohteella on sähköistetty saunamökki joka on noin 60 m2 , kaksi erillistä aittarakennusta sekä varastorakennus. Tontilla on oma kaivo ja tie perille saakka. Tontti on iso 6000 m2, rantaviivaa on noin 120 m. Maastoltaan tontti on vanhaa mäntymetsää upeitten kallioiden ympäröimänä. Saunarakennuksen edessä on pieni saari, jonne pääsee laituria pitkin. Saunarakennuksen edessä vesi on syvää, mutta aittarakennuksien tuntumassa on erillinen hiekkainen uimaranta. Kohde sopii erityisesti luonnosta nauttiville. Saimaan Yövesi takaa laajat veneily- ja kalastusmahdollisuudet. Lähialueen metsät takaavat runsaat mustikka ja puolukka maastot. Syksyisin omalta tontilta voi kerätä Kanttarelli sadon..

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 187000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• maanantai, heinäkuu 25, 2016
Example Image

Kuvaus: Myynnissä keskeneräinen huvila Suomenniemeltä suositun Keskimmäisen Vaanjärven rannalta. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päämökki on noin 100 m2 paksusta liimahirrestä rakennettu huvila. Kohde on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Hirsinen rantasauna on kooltaan noin 20 m2, jossa on lisäksi iso terassi. Tontti on upea rinteinen kokonaisuus, jossa kasvaa hyvä mäntyvaltainen puusto. Näkymät avautuvat upeasti Vaanjärvelle. Tontti on kooltaan suuri 6700 m2.

Mikkelistä lähdetään ajamaan Lappeenrannan suuntaan. Lappeenrannantieltä käännytään Kouvolantielle. Kouvolantietä ajetaan noin 13 km, käännytään vasemmalle Suomenniemi–Mäntyharjutielle. (risteyksessä vanha helikopteri) Tietä ajetaan Suomenniemelle päin noin 4 km ja käännytään vasemmalle Tikantielle. Aja noin kilometri uusi tie kääntyy vasemmalle. (Oikealla puolella näkyy vesistöä) Huvila tien varrella. Katso tonttikartta!

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 185 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, toukokuu 17, 2013
IMG_1013

Kuvaus: Myynnissä pöyröhirsinen mökki Mikkelin Pesäjärven rannalta. Päämökissä on tupa, keittokomero ja 2 erillistä makuuhuonetta ja takkahuone. Rantasaunalla saunatilat. Kohde on sähköistetty. Kohteella erillinen aitta ja varastorakennus. Tontti on loivarinteinen, rannassa upea koivikko, tontin takarajalla hieno varttunut mäntypuusto. Kohteella oma kaivo.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 120 000 €

Kategoria: Mökit