Kirjoittaja:
• maanantai, heinäkuu 25, 2016
Example Image

Kuvaus: Myynnissä keskeneräinen huvila Suomenniemeltä suositun Keskimmäisen Vaanjärven rannalta. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päämökki on noin 100 m2 paksusta liimahirrestä rakennettu huvila. Kohde on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Hirsinen rantasauna on kooltaan noin 20 m2, jossa on lisäksi iso terassi. Tontti on upea rinteinen kokonaisuus, jossa kasvaa hyvä mäntyvaltainen puusto. Näkymät avautuvat upeasti Vaanjärvelle. Tontti on kooltaan suuri 6700 m2.

Mikkelistä lähdetään ajamaan Lappeenrannan suuntaan. Lappeenrannantieltä käännytään Kouvolantielle. Kouvolantietä ajetaan noin 13 km, käännytään vasemmalle Suomenniemi–Mäntyharjutielle. (risteyksessä vanha helikopteri) Tietä ajetaan Suomenniemelle päin noin 4 km ja käännytään vasemmalle Tikantielle. Aja noin kilometri uusi tie kääntyy vasemmalle. (Oikealla puolella näkyy vesistöä) Huvila tien varrella. Katso tonttikartta!

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 185 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• maanantai, heinäkuu 25, 2016
1

Kuvaus: Myynnissä kesämökki Mikkelin palveluiden tuntumasta. Mökki on erinomainen kesänviettopaikka hyvän sijaintinsa ja miellyttävän tonttinsa ansiosta. Mökistä löytyy perusmukavuudet sähkö ja vesi. Päämökki koostuu keittiöstä, olohuoneesta, eteisestä sekä 18 m2 yläkerrasta. Kohde on kokonaisuudessaan sähköistetty sekä tontilta löytyy oma porakaivo. Kohteella on myös erillinen sähköistetty rantasauna, joka on rakennettu 1989 sekä puuliiteri.
Tontti on tasaista pihamaata, jossa on myös metsää. Suuren tontin ansiosta kohde on monipuolinen, kohteelle on mahdollisuus puuhailla muun muassa kasvimaa tai puutarha. Halutessaan tontti sopii myös laiskemmallekin lomailijalle.
Kohteella on tehty erilaisia kunnostustöitä vuosien varrella.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 118 400 €

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 03, 2016
IMG_2764

Kuvaus:
Myytävä määräala joka sijaitsee Mäntyharjulla, noin 5 km VT 15 ja Tommolansalmesta länteen hyvän tieyhteyden varrella. Talo pihapiireineen myydään reilun kokoisella tontilla, joka rajautuu läheisen lammen rantaan. Lisäksi kokonaisuuteen sisältyy venepaikkaoikeus upealla ja kalaisalla Korpijärvellä. Matkaa lammen rantaan pihapiiristä on noin 150 m ja vene- ja autopaikalle noin 750 m. Vanhan maalaistalon pihapiirissä on päärakennus ja erillinen sauna sekä talousrakennuksia mm. kuusi aittaa, sekä sähköliittymä. Lisäksi pihapiirissä on purkukuntoinen navetta kiviseinillä. Liitteenä tarkempi luettelo rakennuksista sekä pihapiiriin ja rakennuksiin kohdistuva yleiskaavan SR-1 merkintä. Etelään avautuva idyllinen ja valoisa pihapiiri rakennuksineen on aikojen saatossa muotoutunut kokonaisuudeksi, josta hyvällä suunnittelulla ja kunnostamalla saa ainutlaatuisen, viihtyisän ja rauhallisen vapaa-ajan viettopaikan. Kohde myydään liitteenä olevan kartan mukaisena määräalana, jonka pinta-ala on noin 3 ha. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 507-424-876-1. Osoite: Pienlahdentie 32, 52700 Mäntyharju

Paikkakunta: Mäntyharju
Hinta: 67 000/VARATTU€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, toukokuu 17, 2013
IMG_1013

Kuvaus: Myynnissä pöyröhirsinen mökki Mikkelin Pesäjärven rannalta. Päämökissä on tupa, keittokomero ja 2 erillistä makuuhuonetta ja takkahuone. Rantasaunalla saunatilat. Kohde on sähköistetty. Kohteella erillinen aitta ja varastorakennus. Tontti on loivarinteinen, rannassa upea koivikko, tontin takarajalla hieno varttunut mäntypuusto. Kohteella oma kaivo.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 120 000 €

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 08, 2012
IMG_0383

Kuvaus: Orraintaipaleen vapaa-ajan asunto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla. Päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja wc. Päärakennuksen rakennusmateriaalina on käytetty puuta. Runko on valmistettu hirsistä, jotka on vuorattu laudoilla. Rakennuksessa on harjakatto ja pellit on uusittu lähiaikoina. Saunarakennus sijaitsee päärakennuksen lähettyvillä. Kooltaan sauna on tilava. Saunarakennuksessa on sauna, pesuhuone ja pukuhuone. Saunarakennuksen päässä on pieni halkovaja. Rakennukset sijaitsevat kauniilla suurella tontilla. Tontti sijaitsee ylävällä paikalla, kumpareen päällä, josta on upeat näkymät Saimaalle. Tontin puusto on erinomaista, varttunutta mäntymetsää. Ranta on kovapohjainen kivihiekkaranta. Kohteelta on matkaa 16 km Suomenniemelle, 32 km Taipalsaarelle, 46 km Lappeenrantaan ja 15 km Savitaipaleelle. Bonvestan esite

TARJOUSKILPAILUOHJEET

Paikkakunta: Savitaipale
Hinta: Tee tarjous! Pohjahinta 150 000€

Kategoria: Mökit