Kirjoittaja:
• torstai, kesäkuu 22, 2017
DSC_0500

Kuvaus: Myynnissä ihana kesäpaikka Ristiinan palveluiden tuntumasta sekä puhtaitten vesien ääreltä. Kesäpaikka on erittäin viehättävä ja siisti kokonaisuus. Tilavalla tontilla on hirsinen saunamökki, joka on rakennettu 1995, laajennus on valmistunut 2005. Päärakenuksessa on vuolukiviuuni, hella, sauna, pukuuhuone, saunahuone ja iso terassi.
Kohteella on erillinen hirsinen aittarakennus, jossa on kaksi aittaa. Varasto, huvimaja ja puucee. Kohde on sähköistetty ja rannassa on jykevärakenteinen laituri.
Tontti on tilava. Ranta loivasti syvenevää kivihiekkaa. Pihamaa on osin salaojitettua puutarhaa, jossa on paljon erilaisia istutuksia.
Kohteella on rakennusoikeutta jäljellä riittävästi esimerkiksi suurempaa päärakennusta varten. Kokonaisuus sopii erinomaisesti kesäiseen ajanviettoon, mutta kohdetta on mahdollisuus työstää myös ympärivuotiseksi ajanvietto paikaksi. Louhivesi tarjoaa upeat mahdollisuudet veneilyyn, kalastukseen ja vesiurheiluun puhtaitten ja kirkkaitten vesiensä ansiosta.

Paikkakunta: Ristiina
Hinta: 185 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 16, 2017
dav

Kuvaus:

Myynnissä Saimaan Yövedeltä puhtaitten ja kalaisien vesien ääreltä upea kesämökki kokonaisuus. Kohde on uniikki kokonaisuus tilavalla tontilla. Kohde sijaitsee rauhallisella luonnon kauniilla paikalla. Kohteella on sähköistetty saunamökki joka on noin 60 m2 , kaksi erillistä aittarakennusta sekä varastorakennus. Tontilla on oma kaivo ja tie perille saakka. Tontti on iso 6000 m2, rantaviivaa on noin 120 m. Maastoltaan tontti on vanhaa mäntymetsää upeitten kallioiden ympäröimänä. Saunarakennuksen edessä on pieni saari, jonne pääsee laituria pitkin. Saunarakennuksen edessä vesi on syvää, mutta aittarakennuksien tuntumassa on erillinen hiekkainen uimaranta. Kohde sopii erityisesti luonnosta nauttiville. Saimaan Yövesi takaa laajat veneily- ja kalastusmahdollisuudet. Lähialueen metsät takaavat runsaat mustikka ja puolukka maastot. Syksyisin omalta tontilta voi kerätä Kanttarelli sadon..

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 187000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 05, 2017
2017-05-21 13.13.53

Kuvaus:
Myynnissä Mikkelissä Pieni-Vuolingon rannalla vuonna 1928 alunperin rakennettu hirsihuvila. Rakennuksessa on tupa+olohuone+keittiö+eteinen ja yläkerrassa 3 pientä makuuhuonetta. Osa huoneistoista on eristämättä ja tarkoitettu kesäkäyttöön. Rakennus on sähköistetty ja varustettu valokuidulla.
Pihapiiristä löytyy erillinen vanha saunarakennus sekä erilaiseen käyttöön tarkoitettuja piharakennuksia.
Tontti on loivasti rantaan laskevaa pihamaata. Pihalla on upeita vanhoja mäntyjä sekä koivuja. Rannassa on laituri ja kaivo.
Matkaa Mikkelin torille vain 6-7 km, lähiympäristöstä löytyy myös ratsastustalli, golfkenttä, tenniskenttiä, laskettelurinne ja paljon muuta aktiiviselle lomailijalle.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 170000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• maanantai, heinäkuu 25, 2016
Example Image

Kuvaus: Myynnissä keskeneräinen huvila Suomenniemeltä suositun Keskimmäisen Vaanjärven rannalta. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päämökki on noin 100 m2 paksusta liimahirrestä rakennettu huvila. Kohde on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Hirsinen rantasauna on kooltaan noin 20 m2, jossa on lisäksi iso terassi. Tontti on upea rinteinen kokonaisuus, jossa kasvaa hyvä mäntyvaltainen puusto. Näkymät avautuvat upeasti Vaanjärvelle. Tontti on kooltaan suuri 6700 m2.

Mikkelistä lähdetään ajamaan Lappeenrannan suuntaan. Lappeenrannantieltä käännytään Kouvolantielle. Kouvolantietä ajetaan noin 13 km, käännytään vasemmalle Suomenniemi–Mäntyharjutielle. (risteyksessä vanha helikopteri) Tietä ajetaan Suomenniemelle päin noin 4 km ja käännytään vasemmalle Tikantielle. Aja noin kilometri uusi tie kääntyy vasemmalle. (Oikealla puolella näkyy vesistöä) Huvila tien varrella. Katso tonttikartta!

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 185 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, toukokuu 17, 2013
IMG_1013

Kuvaus: Myynnissä pöyröhirsinen mökki Mikkelin Pesäjärven rannalta. Päämökissä on tupa, keittokomero ja 2 erillistä makuuhuonetta ja takkahuone. Rantasaunalla saunatilat. Kohde on sähköistetty. Kohteella erillinen aitta ja varastorakennus. Tontti on loivarinteinen, rannassa upea koivikko, tontin takarajalla hieno varttunut mäntypuusto. Kohteella oma kaivo.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 120 000 €

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 08, 2012
IMG_0383

Kuvaus: Orraintaipaleen vapaa-ajan asunto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla. Päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja wc. Päärakennuksen rakennusmateriaalina on käytetty puuta. Runko on valmistettu hirsistä, jotka on vuorattu laudoilla. Rakennuksessa on harjakatto ja pellit on uusittu lähiaikoina. Saunarakennus sijaitsee päärakennuksen lähettyvillä. Kooltaan sauna on tilava. Saunarakennuksessa on sauna, pesuhuone ja pukuhuone. Saunarakennuksen päässä on pieni halkovaja. Rakennukset sijaitsevat kauniilla suurella tontilla. Tontti sijaitsee ylävällä paikalla, kumpareen päällä, josta on upeat näkymät Saimaalle. Tontin puusto on erinomaista, varttunutta mäntymetsää. Ranta on kovapohjainen kivihiekkaranta. Kohteelta on matkaa 16 km Suomenniemelle, 32 km Taipalsaarelle, 46 km Lappeenrantaan ja 15 km Savitaipaleelle. Bonvestan esite

TARJOUSKILPAILUOHJEET

Paikkakunta: Savitaipale
Hinta: Tee tarjous! Pohjahinta 150 000€

Kategoria: Mökit