Kirjoittaja:
• maanantai, maaliskuu 24, 2014
IMG_1366

Kuvaus: Tarjolla kunnostettu vapaa-ajan asunto/pieni asuinkiinteistö hyvien kulkuyhteyksien päässä Savitaipaleella. Asuinrakennus käsittää tupakeittiön, pesutilat, makuutilat sekä eteisen noin 75 m2. Asuinrakennuksessa sähkö ja uuni lämmitys. Erillinen ”navettarakennus” pihalla jossa saunatilat ja autotalli. Vanha hirsinen aitta pihalla sekä kellari. Tontti pääosin puutarhaa ja pihamaata. Puutarha ollut ns. ”luomuviljelyssä” viime ajat.

Paikkakunta: Savitaipale
Hinta: 138.000 €

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• sunnuntai, helmikuu 09, 2014
SDC12200

Kuvaus: Myynnissä kelohirsistä rakennettu kiinteistökokonaisuus omalla tontilla Laanilassa n. 4 km päässä Saariselän ydinkeskustasta hyvien yhteyksien varrella. Kolme majoitusrakennusta, saunarakennus sekä huoltorakennus tarjoavat mahdollisuuden ympärivuotiseen lomanviettoon ja sopivat tukikohdaksi isommallekin porukalle. Kahdessa majoitusrakennuksessa on samanlainen pohja koostuen ruhtinaallisesta oleskelutilasta, nykyaikaisista keittiö- ja kaappitiloista sekä sosiaalitiloista. Kummassakin rakennuksessa on lisäksi 6 kpl erikokoisia huoneistoja ja yli 20 petipaikkaa. Tiloja täydentävät uusitut wc-ja suihkutilat, kuivaushuoneet sekä aputilat. Kolmannessa majoitusrakennuksessa on kaksi huoneistoa ja nykyaikaiset keittiö-, sauna- ja suihkutilat. Saunarakennuksessa on kaksi tilavaa saunaa pukuhuoneineen ja oleskelutila sekä uima-allas. Kohde sopii erinomaisesti yrityskäyttöön, järjestöille sekä vuokraustoimintaan. LISÄTIETOJA KOHTEESTA. Tietoa Saariselän palveluista

Paikkakunta: Inari
Hinta: 1,5 milj. eur/tarjous€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• sunnuntai, lokakuu 27, 2013
porakka-päärakennus-sisäänkäynti

Kuvaus: Myynnissä kelohirsistä rakennettu kiinteistökokonaisuus omalla tontilla Saariselän keskustan välittömässä läheisyydessä hyvien yhteyksien varrella. Päärakennus, majoitusrakennus, saunarakennus sekä autotalli muodostavat oivan kokonaisuuden ympärivuotisen lomanvieton tukikohdaksi. Paksuista keloista rakennettu päärakennus koostuu ruhtinaallisesta oleskelutilasta, nykyaikaisista keittiö- ja kaappitiloista, mukavasta tv-huoneesta sekä sosiaalitiloista. Majoitusrakennuksessa, sekin järeätä keloa, on 5 kpl 4 hengen huoneita, 1 kpl 8 hengen huoneita ja 1 kpl 4 hengen sviitti eli yhteensä 32 kpl petipaikkaa. Tiloja täydentävät uusitut wc-ja suihkutilat, kuivaushuoneet sekä aputilat. Saunarakennuksessa on kaksi hiljattain uusittua saunaa pukuhuoneineen ja terasseineen. At-rakennuksessa on tilaa autolle, suksihuoltotila, puuvarasto sekä tekniset tilat. Kohde sopii erinomaisesti yrityskäyttöön, järjestöille sekä sopivalle porukalle. Lisätietoja kohteen varustelusta. Tietoa Saariselän palveluista

Paikkakunta: Inari
Hinta: 600.000 €

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, lokakuu 11, 2013
pohjolan sisäänkäynti

Kuvaus: Myynnissä upea edustustila paritalosta Saariselän keskustasta. Kohde on kauniisti sisustettu ja erinomaisesti varusteltu kokonaisuus. Päärakennus koostuu oleskelutiloista, 6 makuuhuoneesta, joissa jokaisessa vastikään remontoidut kylpyhuoneet, erillinen saunaosasto sekä vilvoitteluterassi. Varastotilat on suunniteltu tilaviksi ja toimiviksi ajatellen talviurheilua. Varastohuonetta voi käyttää muun muassa kuivaushuoneena. Saunatiloista on lattiat ja lattialämmitys uusittu. Keittiö on suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi joka voidaan sulkea liukuovilla ruokailun ajaksi. Keittiön varustukseen kuuluu myös korkealaatuiset astiat ja ruokailu- ja ruoanlaittovälineet. Kohde sopii erinomaisesti oman käytön lisäksi edustuskäyttöön tai korkeatasoiseen vuokraukseen. Lisätietoja kohteen varustelusta. Tietoa Saariselän palveluista Kohteen pohjapiirroksen saa auki klikkaamalla kaavamääräys tekstiä lisäinfo tekstin kohdalta.

Paikkakunta: Inari
Hinta: 545 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, lokakuu 11, 2013
293905_1_l

Kuvaus: Myynnissä upea edustustila paritalosta Saariselän keskustasta. Kohde on kauniisti sisustettu ja erinomaisesti varusteltu kokonaisuus. Kohteella on erittäin kattava varustetaso. Koko irtaimisto kuuluu kauppaan. Laadukkaat astiastot ja ruoanlaittovälineet riittävät suurellekin porukalle. Makuuhuoneiden yhteydessä olevat kylpyhuoneet on remontoitu, samoin saunaosaston lattiat sekä lattialämmitys. Hieno kokonaisuus oman käyttöön tai esimerkiksi edustuskäyttöön tai korkeatasoiseen vuokraukseen. Taloyhtiöllä on oma tontti. Lisätietoja kohteen varustetasosta.  Tietoja Saariselän palveluista. Kohteen pohjapiirroksen saa auki klikkaamalla kaavamääräys tekstiä lisäinfo tekstin kohdalta.

Paikkakunta: Inari
Hinta: 459 000 €

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• lauantai, elokuu 03, 2013
Example Image

Kuvaus: Ristiinan Säynätjärvellä Aittasaaressa hirsinen vapaa-ajan asunto sekä erillinen hirsinen saunarakennus, kaksi varastoa ja wc. Rakennukset sähköistetty. Saunassa suihku, lämminvesi, lattialämmitys. Saunahuoneessa takka ja lisäksi parvi. Päämökissä olohuone keittiö, 3-4 mh ja terassit, pinta-alaa noin 90 m2 + terassit. Auto- ja venepaikka mantereella. Tontti loivarinteistä piha- ja metsämaata. Ilmansuunta lounainen.

Paikkakunta: Ristiina
Hinta: 160.000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, kesäkuu 26, 2013
4

Kuvaus: Myynnissä kaksi omaa saarta Pienen-Virmaksen rannalta, joista toisella on vapaa-ajan asunto. Mökki on valmistunut 1986, kooltaan se on noin 30 m2. Mökki koostuu yhdestä huoneesta, jossa on takka sekä saunasta ja terassista. Tontilla on myös erillinen grillikota, varastorakennus ja ulkowc. Toinen saarista on noin 3000 m2 ja toinen 5000 m2.

Paikkakunta: Joroinen
Hinta: 50 000 €

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, toukokuu 17, 2013
IMG_1013

Kuvaus: Myynnissä pöyröhirsinen mökki Mikkelin Pesäjärven rannalta. Päämökissä on tupa, keittokomero ja 2 erillistä makuuhuonetta ja takkahuone. Rantasaunalla saunatilat. Kohde on sähköistetty. Kohteella erillinen aitta ja varastorakennus. Tontti on loivarinteinen, rannassa upea koivikko, tontin takarajalla hieno varttunut mäntypuusto. Kohteella oma kaivo.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 120 000 €

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 08, 2012
IMG_0383

Kuvaus: Orraintaipaleen vapaa-asunto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla. Päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja wc. Päärakennuksen rakennusmateriaalina on käytetty puuta. Runko on valmistettu hirsistä, jotka on vuorattu laudoilla. Rakennuksessa on harjakatto, pellit on uusittu lähiaikoina. Saunarakennus sijaitsee päärakennuksen lähettyvillä. Kooltaan sauna on tilava. Saunarakennuksessa on sauna, pesuhuone ja pukuhuone. Saunarakennuksen päässä on pieni halkovaja. Rakennukset sijaitsevat kauniilla suurella tontilla. Tontti sijaitsee ylävällä paikalla, kumpareen päällä, josta on upeat näkymät Saimaalle. Tontin puusto on erinomaista, varttunutta mäntymetsää. Ranta on kovapohjainen kivihiekkaranta. Kohteelta on matkaa 16 km Suomenniemelle, 32 km Taipalsaarelle, 46 km Lappeenrantaan ja 15 km Savitaipaleelle. Bonvestan esite

Paikkakunta: Savitaipale
Hinta: 293 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• lauantai, toukokuu 12, 2012
2

Kuvaus: Upealla Rautjärven hiekkarannalla vain 1,2 km 6-tien pohjoispuolella sijaitsee Kesärannan leirintäalue, joka koostuu kahdesta tilasta, yhteispinta-alaltaan noin 12,4 ha. Sijaintinsa ja erityisen kauniin ympäristönsä vuoksi kohde on aikaisemmin toiminut yhtiön henkilöstön vapaa-ajanviettopaikkana. Alueella on useita rakennuksia; mm. ravintola, talonmiehen asunto, lukuisia loma-asuntoja, saunoja, talousrakennuksia sekä asuntovaunu- ja telttailualue. Kaikissa rakennuksissa ja vaunualueella on sähköistys. Leveältä hiekkarannalta avautuu kauniit järvimaisemat ilta-auringon suuntaan länteen. Rantaviivaa on yhteensä lähes 350 metriä ja kohteen pohjoisreunalta löytyy myös jylhyyttä ja vaihtelua. Alueella on runsas, järeä mäntytukkivaltainen puusto. Puusto vaihtelee rantavyöhykkeen puistomaisesti hoidetusta valoisasta männiköstä talousmetsään. Alueella ei ole voimassa olevaa kaavaa. Lista rakennuksista lisätiedot kohdassa. Bonvestan esite

Paikkakunta: Kouvola
Hinta: 670 000€