Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 12, 2015
015-2

Kuvaus: Myynnissä kelohirsistä rakennettu kiinteistö omalla tontilla Saariselän keskustan välittömässä läheisyydessä hyvien yhteyksien varrella. Päärakennus ja sitä täydentävät huoltorakennukset muodostavat oivan kokonaisuuden ympärivuotisen lomanvieton tukikohdaksi. Paksuista keloista rakennettu päärakennus koostuu molemmissa päädyissä sijaitsevista aula-, neuvottelu-, takka-, sauna- ja keittiötiloista. Nämä tilat soveltuvat mainiosti myös palavereiden ja suuremmankin porukan kokoontumiseen. Suuremmassa päädyssä on kaksi takkaa ja pienemmässä lisäksi yksi. Rakennuksen keskiosassa on 12 kpl kahden hengen huoneita omine suihku- ja WC-tiloineen. Rakennus voidaan jakaa tarvittaessa kahteen osaan käytävän paljeovilla. Erillisissä huoltorakennuksissa on tilat suksien huoltoon ja puiden varastointiin. Talossa on runsaasti aputiloja, mm. tekniset tilat sekä tilat vaatteiden huoltoon ja kuivaamiseen. Molemmat keittiöt on uusittu. Rakennuksen ilmastointijärjestelmä on myös saneerattu. Alue on valmiiksi rakennettu. Tontti on suojainen ja sillä on vanhaa mäntypuustoa. Kaikki Saariselän monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Valaistulle ladulle on matkaa vain n. 40 metriä, ravintolapalvelut 700 m, suksibussi 700 m, kauppa 1 km. UKK-puistoon vievät kävelyreitit lähtevät n. 100 m päästä. Kohde sopii erinomaisesti yrityskäyttöön, sijoituskohteeksi, järjestöille sekä sopivalle omistajaporukalle. Pohjapiirros lisäinfolinkissä (kaavamääräykset).

Paikkakunta: Inari
Hinta: 1.250.000 / Tarjous€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, syyskuu 12, 2014
IMG_1880

Kuvaus: Sulkavan kylätaajaman läheisyydessä Saimaan rannalla hieman keskeneräinen talviasuttava vapaa-ajan asunto. Alakerrassa tupakeittiö, makuuhuone, saunatilat, wc = n. 100 m2. Pesutilat laatoitettu, muutoin paneloitu ja lautalattiat. Oleskelutilassa varaavatakka. Yläkerrassa aulatila sekä makuuhuone. Tilava terassi kahdella sivulla. Rannassa lisäksi erillinen rantasauna. Sauna, saunahuone, terassi = n. 30 m2. Varasto rakennus pihalla. Tontti hiekkapohjaista loivarinteistä pihamaata, pääosin nuorta puustoa. Ranta kovapohjainen.

Paikkakunta: Sulkava
Hinta: 200.000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• maanantai, elokuu 11, 2014
IMG_1934

Kuvaus: Myynnissä kesämökki Juvan Pukala järven rannalta.

Paikkakunta: Juva
Hinta: 63 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• lauantai, toukokuu 24, 2014
IMG_1446

Kuvaus: Myynnissä Tuusjärven rannalla ilta-aurinkoon päin oleva hirsinen vapaa-ajanasunto. Päärakennus on kooltaan noin 100 m2, rakennuksessa tupa+keittiö+mh+pesuhuone+wc+sauna+eteinen, rannassa lisäksi erillinen saunarakennus, jossa sauna+saunahuone. Pihapiirissä hirsinen aittarakennus (2 aittaa), puucee ja varasto. Asuinrakennus on osin hirsipinnalla, kohteessa on lautalattiat ja katto (vanhat hirret näkyvissä) tuvassa myös iso uuni, sisäsauna ja suihkut ym. Piha on hoidettua pihamaata, tontin takaosasta löytyy myös oma kasvimaa. Hyväkuntoinen ja viehättävä kokonaisuus.

Paikkakunta: Rantasalmi
Hinta: 169.000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• sunnuntai, helmikuu 09, 2014
SDC12200

Kuvaus: Myynnissä kelohirsistä rakennettu kiinteistökokonaisuus omalla tontilla Laanilassa n. 4 km päässä Saariselän ydinkeskustasta hyvien yhteyksien varrella. Kolme majoitusrakennusta, saunarakennus sekä huoltorakennus tarjoavat mahdollisuuden ympärivuotiseen lomanviettoon ja sopivat tukikohdaksi isommallekin porukalle. Kahdessa majoitusrakennuksessa on samanlainen pohja koostuen ruhtinaallisesta oleskelutilasta, nykyaikaisista keittiö- ja kaappitiloista sekä sosiaalitiloista. Kummassakin rakennuksessa on lisäksi 6 kpl erikokoisia huoneistoja ja yli 20 petipaikkaa. Tiloja täydentävät uusitut wc-ja suihkutilat, kuivaushuoneet sekä aputilat. Kolmannessa majoitusrakennuksessa on kaksi huoneistoa ja nykyaikaiset keittiö-, sauna- ja suihkutilat. Saunarakennuksessa on kaksi tilavaa saunaa pukuhuoneineen ja oleskelutila sekä uima-allas. Kohde sopii erinomaisesti yrityskäyttöön, järjestöille sekä vuokraustoimintaan. LISÄTIETOJA KOHTEESTA. Tietoa Saariselän palveluista

Paikkakunta: Inari
Hinta: 1,5 milj. eur/tarjous€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, kesäkuu 26, 2013
4

Kuvaus: Myynnissä kaksi omaa saarta Pienen-Virmaksen rannalta, joista toisella on vapaa-ajan asunto. Mökki on valmistunut 1986, kooltaan se on noin 30 m2. Mökki koostuu yhdestä huoneesta, jossa on takka sekä saunasta ja terassista. Tontilla on myös erillinen grillikota, varastorakennus ja ulkowc. Toinen saarista on noin 3000 m2 ja toinen 5000 m2.

Paikkakunta: Joroinen
Hinta: 50 000 €

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, toukokuu 17, 2013
IMG_1013

Kuvaus: Myynnissä pöyröhirsinen mökki Mikkelin Pesäjärven rannalta. Päämökissä on tupa, keittokomero ja 2 erillistä makuuhuonetta ja takkahuone. Rantasaunalla saunatilat. Kohde on sähköistetty. Kohteella erillinen aitta ja varastorakennus. Tontti on loivarinteinen, rannassa upea koivikko, tontin takarajalla hieno varttunut mäntypuusto. Kohteella oma kaivo.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 120 000 €

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 08, 2012
IMG_0383

Kuvaus: Orraintaipaleen vapaa-ajan asunto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla. Päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja wc. Päärakennuksen rakennusmateriaalina on käytetty puuta. Runko on valmistettu hirsistä, jotka on vuorattu laudoilla. Rakennuksessa on harjakatto ja pellit on uusittu lähiaikoina. Saunarakennus sijaitsee päärakennuksen lähettyvillä. Kooltaan sauna on tilava. Saunarakennuksessa on sauna, pesuhuone ja pukuhuone. Saunarakennuksen päässä on pieni halkovaja. Rakennukset sijaitsevat kauniilla suurella tontilla. Tontti sijaitsee ylävällä paikalla, kumpareen päällä, josta on upeat näkymät Saimaalle. Tontin puusto on erinomaista, varttunutta mäntymetsää. Ranta on kovapohjainen kivihiekkaranta. Kohteelta on matkaa 16 km Suomenniemelle, 32 km Taipalsaarelle, 46 km Lappeenrantaan ja 15 km Savitaipaleelle. Bonvestan esite

Paikkakunta: Savitaipale
Hinta: 185 000€