Kirjoittaja:
• tiistai, maaliskuu 03, 2020
default

Kuvaus: Myynnissä Järvi-Suomen sydämestä, Rautalammilta vanha tunnelmallinen uittotupa. Uittotupa sijaitsee aivan Rautalammen palveluiden tuntumassa, noin 12 km päässä keskustasta, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.
Tontti on iso 2,5 ha. Maastoltaan tontti on lähes tasaista metsämaata. Tontilla on vanha, komea puusto ja kovapohjainen kivihiekkaranta. Rantaviivaa tontilla on noin 400m! Tontti sijaitsee upealla, aivan erityisellä paikalla Nokisenkosken tuntumassa. Tässä on upea mahdollisuus saada osakseen aivan erityinen luontomaisema itselleen!
Kohteen rakennukset ovat vanhoja. Päärakennus on lautarakenteinen, se pitää sisällään yhden huoneen ja eteisen. Huoneessa on hella. Saunarakennuksessa on tilava sauna ja saunahuone. Kohteella on betonilattia. Kaavassa ei tontille ole enempää rakennusoikeutta. Rakennukset ovat luvallisia.

Paikkakunta: Rautalampi
Hinta: 39 000 (pohjahinta)€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• maanantai, syyskuu 09, 2019
DSC_0927

Kuvaus: Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Tee tarjous! Myynnissä kämppäkartano Kiteen Pyhäjärven rannalla tarjousten perusteella, alin hyväksyttävä hinta on 87.000 euroa, tarjouskilpailu päättyy 3.10.2019 klo 15.00. Tarjouskilpailun ehdot löydät alla olevasta ohjeesta. Tämä erähenkisyyttä ja luonnonrauhaa arvostavan upea kämppäkartano sijaitsee Puruveden ja Kiteen Pyhäjärven välisellä laajalla kannaksella noin 10 km 6 tieltä länteen. Iso tontti on pääosin vuosikymmenten saatossa muotoutunutta avaraa ja idyllistä pihapiiriä. Hieman sivummalle rantaan ja saunalle voi astella tunnelmallista polkua pitkin. Pääosin tontin pohjoislaidalle sijoittuva puusto on upeaa vanhaa havumetsää, jonkin verran myös lehtipuita. Rannasta avautuu kauniit näkymät lännen suuntaan Pyhäjärvelle. Jykevältä laiturilta on helppo pulahtaa uimaan tai lähteä vesille isommallakin veneellä. Ranta itsessään on kovapohjainen ja soveltuu hyvin uimiseen sekä veneiden säilyttämiseen. Lähes alkuperäisessä asussaan olevissa rakennuksissa ja pihapiirissä on aistittavissa vanhojen savotta-aikojen tunnelmaa ja historiaa. Ympäristöllä on monta tarinaa kerrottavanaan. Kämppäkartano on aikanaan ollut metsäyhtiön tukikohta, josta käsin käytiin savotoilla ympäristön laajoilla saloilla. Myöhemmin Nivungissa järjestettiin yhtiön edustusmetsästyksiä. Siltä ajalta on peräisin varsin hyvin varusteltu ja tilava nylkyvaja metsän laidassa tulipaikkoineen. Kämppäkartano ja ympäristön laajat metsä- ja vesialueet tarjoavat erinomaiset puitteet erähenkiseen vapaa-ajan harrastus- ja yritystoimintaan. Kaavamerkintä runsaine rakennusoikeuksineen mahdollistaa tarvittaessa kohteen kehittämisen. Ostajalla on tarvittaessa mahdollisuus neuvotella myös metsästysmahdollisuuksista ympäristön metsäalueille. Kysy lisätietoja! TARJOUSKILPAILUOHJEET yksikierros (pdf)
Kartta rakennuksista (pdf)
Kaavakarttaote Nivunki (pdf)
Kaavamerkinnät (pdf)
Kaavakartta Kitee, Pyhäjärven rk, pohjoinen (pdf)
Maastomerkintäkartta (pdf)

Paikkakunta: Kitee
Hinta: 87 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• tiistai, syyskuu 03, 2019
DSC_1272

Kuvaus: Myydään hirsinen kesämökki Mikkelin palveluiden tuntumasta! Matka Mikkelin keskustaan on noin 18 km. Tämä sympaattinen päärakennus on rakennettu vuonna 2009. Päärakennuksessa on tupakeittiö ja makuuhuone. Katetulta 13 m2 terassilta avautuvat kauniit näkymät järvelle.
Erillisessä saunarakennuksessa on sauna ja pukuhuone jotka ovat aivan rannan tuntumassa. Sauna on kooltaan noin 10 m2.
Tontti on noin 3600 m2. Tontti on kaunis loivarinteinen kokonaisuus, jolla on upea puutarha valmiina! Tontin takarajalla on hyvä vahva puusto. Tontilla on myös pieni varasto puutarhavälineiden ja polttopuiden säilytystä varten. Kohteelle on autotie perille saakka.
Kohteella on myös mahdollisuus lisärakentamiseen, erinomainen rakennuspaikka löytyy tontin eteläosasta. Kohteella on vielä rakennusoikeutta jäljellä.
Kohde sähköistetty.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 98 000€

Kategoria: Mökit