Kirjoittaja:
• tiistai, tammikuu 08, 2019
DSC_0658

Kuvaus: Vanha idyllinen hirsinen uittotupa Konnuksen kanavan ja Emäkosken maisemissa. Tontin pihapiiri rajoittuu Emäkoskeen, tontilla runsaasti vanhoja mäntyjä sekä koivuja. Rakennuksista hirsisiä ovat päärakennus noin 75 m5 ja saunarakennus noin 20 m2, lautarakenteisia ovat kaksi erillistä melko suurta varastorakennusta. Rakennukset sähköistettyjä. Rannassa lisäksi reilunkokoinen laituri. Ilmoitettu osoite on Konnuksen Kanavan eteläpuolella oleva parkkipaikka. Parkkipaikalta johtaa polku ja sillat myytävälle kohteelle. Kiinteistön virallisen kartan saat auki kaavamääräysten alta.

Paikkakunta: Leppävirta
Hinta: 50000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• torstai, heinäkuu 19, 2018
kuva

Kuvaus:

Paikkakunta:
Hinta:

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• maanantai, heinäkuu 25, 2016
Example Image

Kuvaus: Myynnissä keskeneräinen huvila Suomenniemeltä suositun Keskimmäisen Vaanjärven rannalta. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päämökki on noin 100 m2 paksusta liimahirrestä rakennettu huvila. Kohde on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Hirsinen rantasauna on kooltaan noin 20 m2, jossa on lisäksi iso terassi. Tontti on upea rinteinen kokonaisuus, jossa kasvaa hyvä mäntyvaltainen puusto. Näkymät avautuvat upeasti Vaanjärvelle. Tontti on kooltaan suuri 6700 m2.

Mikkelistä lähdetään ajamaan Lappeenrannan suuntaan. Lappeenrannantieltä käännytään Kouvolantielle. Kouvolantietä ajetaan noin 13 km, käännytään vasemmalle Suomenniemi–Mäntyharjutielle. (risteyksessä vanha helikopteri) Tietä ajetaan Suomenniemelle päin noin 4 km ja käännytään vasemmalle Tikantielle. Aja noin kilometri uusi tie kääntyy vasemmalle. (Oikealla puolella näkyy vesistöä) Huvila tien varrella. Katso tonttikartta!

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 185 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, toukokuu 17, 2013
IMG_1013

Kuvaus: Myynnissä pöyröhirsinen mökki Mikkelin Pesäjärven rannalta. Päämökissä on tupa, keittokomero ja 2 erillistä makuuhuonetta ja takkahuone. Rantasaunalla saunatilat. Kohde on sähköistetty. Kohteella erillinen aitta ja varastorakennus. Tontti on loivarinteinen, rannassa upea koivikko, tontin takarajalla hieno varttunut mäntypuusto. Kohteella oma kaivo.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 120 000 €

Kategoria: Mökit