Kirjoittaja:
• keskiviikko, syyskuu 25, 2019
DSC_1288

Kuvaus: Myynnissä kesämökki erinomaisten kulkuyhteyksien päästä! Mikkelin laajojen palveluiden äärelle matkaa kertyy vain 20 km. Kohde sijaitsee rauhallisella paikalla, kauniin Halpasen järven rannalla. Tontti on iso 5950 m2. Tontilla on kaunis, vahva puusto sekä nopeasti syvenevä kovapohjainen ranta, osa rannasta on hiekkarantaa. Tontilla on päärakennus joka on 43 m2. Päärakennuksessa on tupa, keittiö makuuhuone ja kuisti. Rannassa on vanha saunarakennus sekä uusi saunarakennus. Tontilla on puucee, varasto sekä puuvaja, jotka on rakennettu vuonna 2002. Tontilla on vielä rakennusoikeutta jäljellä.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 98 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• maanantai, syyskuu 09, 2019
DSC_0927

Kuvaus: Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Tee tarjous! Myynnissä kämppäkartano Kiteen Pyhäjärven rannalla tarjousten perusteella, alin hyväksyttävä hinta on 87.000 euroa, tarjouskilpailu päättyy 3.10.2019 klo 15.00. Tarjouskilpailun ehdot löydät alla olevasta ohjeesta. Tämä erähenkisyyttä ja luonnonrauhaa arvostavan upea kämppäkartano sijaitsee Puruveden ja Kiteen Pyhäjärven välisellä laajalla kannaksella noin 10 km 6 tieltä länteen. Iso tontti on pääosin vuosikymmenten saatossa muotoutunutta avaraa ja idyllistä pihapiiriä. Hieman sivummalle rantaan ja saunalle voi astella tunnelmallista polkua pitkin. Pääosin tontin pohjoislaidalle sijoittuva puusto on upeaa vanhaa havumetsää, jonkin verran myös lehtipuita. Rannasta avautuu kauniit näkymät lännen suuntaan Pyhäjärvelle. Jykevältä laiturilta on helppo pulahtaa uimaan tai lähteä vesille isommallakin veneellä. Ranta itsessään on kovapohjainen ja soveltuu hyvin uimiseen sekä veneiden säilyttämiseen. Lähes alkuperäisessä asussaan olevissa rakennuksissa ja pihapiirissä on aistittavissa vanhojen savotta-aikojen tunnelmaa ja historiaa. Ympäristöllä on monta tarinaa kerrottavanaan. Kämppäkartano on aikanaan ollut metsäyhtiön tukikohta, josta käsin käytiin savotoilla ympäristön laajoilla saloilla. Myöhemmin Nivungissa järjestettiin yhtiön edustusmetsästyksiä. Siltä ajalta on peräisin varsin hyvin varusteltu ja tilava nylkyvaja metsän laidassa tulipaikkoineen. Kämppäkartano ja ympäristön laajat metsä- ja vesialueet tarjoavat erinomaiset puitteet erähenkiseen vapaa-ajan harrastus- ja yritystoimintaan. Kaavamerkintä runsaine rakennusoikeuksineen mahdollistaa tarvittaessa kohteen kehittämisen. Ostajalla on tarvittaessa mahdollisuus neuvotella myös metsästysmahdollisuuksista ympäristön metsäalueille. Kysy lisätietoja! TARJOUSKILPAILUOHJEET yksikierros (pdf)
Kartta rakennuksista (pdf)
Kaavakarttaote Nivunki (pdf)
Kaavamerkinnät (pdf)
Kaavakartta Kitee, Pyhäjärven rk, pohjoinen (pdf)
Maastomerkintäkartta (pdf)

Paikkakunta: Kitee
Hinta: 87 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• tiistai, syyskuu 03, 2019
DSC_1272

Kuvaus: Myydään hirsinen kesämökki Mikkelin palveluiden tuntumasta! Matka Mikkelin keskustaan on noin 18 km. Tämä sympaattinen päärakennus on rakennettu vuonna 2009. Päärakennuksessa on tupakeittiö ja makuuhuone. Katetulta 13 m2 terassilta avautuvat kauniit näkymät järvelle.
Erillisessä saunarakennuksessa on sauna ja pukuhuone jotka ovat aivan rannan tuntumassa. Sauna on kooltaan noin 10 m2.
Tontti on noin 3600 m2. Tontti on kaunis loivarinteinen kokonaisuus, jolla on upea puutarha valmiina! Tontin takarajalla on hyvä vahva puusto. Tontilla on myös pieni varasto puutarhavälineiden ja polttopuiden säilytystä varten. Kohteelle on autotie perille saakka.
Kohteella on myös mahdollisuus lisärakentamiseen, erinomainen rakennuspaikka löytyy tontin eteläosasta. Kohteella on vielä rakennusoikeutta jäljellä.
Kohde sähköistetty.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 98 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• torstai, toukokuu 23, 2019
DSC_0804

Kuvaus: Tämä idyllinen rakennuspaikka sijaitsee aivan Mikkelin palveluiden tuntumassa Salosaaressa Saimaan rannalla. Tontilta on Mikkelin torille matkaa noin 5 km. Kohde soveltuu mitä parhaiten omakotitalon rakennuspaikaksi, kohteella on rakennusoikeutta 335 k-m2. (poikkeamislupa) Kauppaan kuuluu myös tontilla sijaitseva vapaa-ajan asunto sekä erillinen aivan rannan tuntumassa oleva rantasauna. Rakennukset ovat käyttökelpoisia ja soveltuvat kesäkäyttöön mitä parhaiten. Osuuskunnan vesi- ja viemäri liittymä aivan tontin rajan tuntumassa. Tontille lisärakentaminen edellyttää vesiosuuskuntaan liittymistä.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 149 000€

Kategoria: Mökit