Kirjoittaja:
• maanantai, joulukuu 05, 2016
WP_20161019_011

Kuvaus: Myynnissä Puumalan Hurrissalosta, Saimaan rannalta hieno kesämökkikokonaisuus. Tontti on loivarinteinen, hyväpuustoinen ja kivihiekkarantainen tontti. Kohteelle on autotie perille saakka sekä sähköliittymä. Kaikki rakennukset on sähköistetty. Päärakennus on uudehko hirsirakenteinen parvellinen vapaa-ajan asunto. Mökissä on makuuhuone, takkahuone, keittiö sekä yläkerran parvi. Päärakennukseen tulee sisälle lämminvesi. Saunarakennus on hirsinen pinta-alataan noin 30m2. Saunassa on tupa, sauna, pukuhuone sekä parvi. Rakennus sähköistetty. Kohteella myös erillinen liiterirakennus sekä puucee. Kauppaan sisältyy mökisssä olevan irtaimiston lisäksi vene ja sähkömoottori sekä klapikone.

Paikkakunta: Puumala
Hinta: 194.000 €

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• torstai, lokakuu 27, 2016
WP_20160827_002

Kuvaus: Ristiinassa Kuolimojärven rannalla (vesistö tunnettu mökin kohdalla myös nimellä Hanhijärvi) hirsinen mökki sekä erillinen uudehko hirsinen rantasauna. Terasseilta avautuu avarat näkymät ilta-aurinkoon, ranta kovapohjaista kivi- hiekkarantaa. Maasto hieman rinteistä metsämaisemaa, piha-alueet melko tasaisia. Autotie perille.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 179000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• maanantai, heinäkuu 25, 2016
Example Image

Kuvaus: Myynnissä keskeneräinen huvila Suomenniemeltä suositun Keskimmäisen Vaanjärven rannalta. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päämökki on noin 100 m2 paksusta liimahirrestä rakennettu huvila. Kohde on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Hirsinen rantasauna on kooltaan noin 20 m2, jossa on lisäksi iso terassi. Tontti on upea rinteinen kokonaisuus, jossa kasvaa hyvä mäntyvaltainen puusto. Näkymät avautuvat upeasti Vaanjärvelle. Tontti on kooltaan suuri 6700 m2.

Mikkelistä lähdetään ajamaan Lappeenrannan suuntaan. Lappeenrannantieltä käännytään Kouvolantielle. Kouvolantietä ajetaan noin 13 km, käännytään vasemmalle Suomenniemi–Mäntyharjutielle. (risteyksessä vanha helikopteri) Tietä ajetaan Suomenniemelle päin noin 4 km ja käännytään vasemmalle Tikantielle. Aja noin kilometri uusi tie kääntyy vasemmalle. (Oikealla puolella näkyy vesistöä) Huvila tien varrella. Katso tonttikartta!

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 185 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, toukokuu 17, 2013
IMG_1013

Kuvaus: Myynnissä pöyröhirsinen mökki Mikkelin Pesäjärven rannalta. Päämökissä on tupa, keittokomero ja 2 erillistä makuuhuonetta ja takkahuone. Rantasaunalla saunatilat. Kohde on sähköistetty. Kohteella erillinen aitta ja varastorakennus. Tontti on loivarinteinen, rannassa upea koivikko, tontin takarajalla hieno varttunut mäntypuusto. Kohteella oma kaivo.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 120 000 €

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 08, 2012
IMG_0383

Kuvaus: Orraintaipaleen vapaa-ajan asunto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla. Päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja wc. Päärakennuksen rakennusmateriaalina on käytetty puuta. Runko on valmistettu hirsistä, jotka on vuorattu laudoilla. Rakennuksessa on harjakatto ja pellit on uusittu lähiaikoina. Saunarakennus sijaitsee päärakennuksen lähettyvillä. Kooltaan sauna on tilava. Saunarakennuksessa on sauna, pesuhuone ja pukuhuone. Saunarakennuksen päässä on pieni halkovaja. Rakennukset sijaitsevat kauniilla suurella tontilla. Tontti sijaitsee ylävällä paikalla, kumpareen päällä, josta on upeat näkymät Saimaalle. Tontin puusto on erinomaista, varttunutta mäntymetsää. Ranta on kovapohjainen kivihiekkaranta. Kohteelta on matkaa 16 km Suomenniemelle, 32 km Taipalsaarelle, 46 km Lappeenrantaan ja 15 km Savitaipaleelle. Bonvestan esite

TARJOUSKILPAILUOHJEET

Paikkakunta: Savitaipale
Hinta: Tee tarjous! Pohjahinta 150 000€

Kategoria: Mökit