Kirjoittaja:
• tiistai, kesäkuu 15, 2021
default

Kuvaus: Myynnissä käytännöllinen huvila Joensuun Hammaslahdesta. Kohde sijaitsee rauhallisella paikalla Murtojärven rannalla. Hammaslahteen matkaa tulee noin 10 km ja Joensuun kattavien palveluiden äärelle matkaa on noin 30 km.

Tontti myydään reilun kokoisena määräalana (noin 7000 m2), jolla varttuneita mäntyjä. Tontin takaosa on päärakennuksen ympäristöstä melko tasaista pihamaata ja lähtee kivasti laskuun kohti rantasaunaa, joka sijaitsee puolestaan rannan läheidyydessä olevalla tasanteella. Ranta on matalahko, kovapohjainen, hieman kivinen.

Päärakennus on pyöröhirrestä rakennettu näyttävä kokonaisuus. Rakennuksen pinta-ala on noin 100 m2. Päärakennuksessa on sähköt, vesi ja viemäröinti (nykylainsäädännön mukaiset järjestelmät). Kohde on talviasuttava. Päärakennuksessa alakerrassa on olohuone ja keittiö, makuuhuone jossa on oma vaatehuone, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, wc, eteinen ja tuulikaappi. Yläkerrassa on tilava parvi.

Rantasaunalla on sauna, pesuhuone, saunahuone ja terassi. Autokatoksessa tilava varasto sekä autokatos.

Paikkakunta: Joensuu
Hinta: 185 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, toukokuu 26, 2021
ilmakuva

Kuvaus: Myynnissä Kangasniemen Sienijärvellä uutta vastaavassa kunnossa oleva hirsinen saunamökki! Mökissä on takalla varustettu saunahuone, tilava sauna ja pesuhuone sekä yläkerrassa nukkumaparvi. Kosteissa tiloissa on lattialämmitys sekä erillinen pesuhuone varustettu suihkulla. Mökin edustalla on tilava katettu terassi ja sivulla reilusti avoterassia. Tontti on maastoltaan rinteistä metsämaata. Puusto kohteella on nuorehkoa koivu ja mäntymetsää. Kiinteistö sijaitsee erittäin rauhallisella paikalla laajojen metsäalueiden ympäröimänä.

Paikkakunta: Kangasniemi
Hinta: 139 000€

Kategoria: Mökit