Kirjoittaja:
• torstai, heinäkuu 11, 2019
DSC_0857

Kuvaus: Nyt myynnissä Pihlajavedellä Kaunislahden huvila. Tee tarjous! Nyt myydään Saimaan Pihlajavedeltä Kaunislahden huvila tarjousten perusteella, alin hyväksyttävä hinta on 79.000 euroa, tarjouskilpailu päättyy 31.7.2019 klo 15.00. TARJOUSKILPAILUN EHDOT LÖYDÄT KUVATIETOSTA. Tämä luonnonrauhaa arvostavan huvila sijaitsee Savonlinnan Pellossalossa Pihlajavedellä noin 34 km:n päässä Savonlinnan keskustasta. Tontti on upeaa melko tasaista, kallioista kangasmaastoa. Puusto on pääosin jykevää mäntymetsää, rannassa on myös muutamia koivuja. Rannasta aukeaa upeat näkymät ajan saatossa hiotuneille Saimaan kalliorannoille, unohtamatta avaraa järvimaisemaa. Tältä tontilta, ei enää maisemat voi paremmaksi muuttua! Ranta itsessään on kovapohjainen, kivihiekkarantainen ja soveltuu erinomaisesti uimiseen sekä veneen säilyttämiseen. Päärakennus on hirsinen toimiva kokonaisuus, johon asennettu aurinkopaneeli. Päärakennuksessa on tilava olohuone, keittiö ja makuutilat, pinta-alaa mökissä on noin 60 m2. Keskellä mökkiä on takka, jolla saa pidettyä mökin lämpimänä myös huonommalla kelillä. Mökin etupuolella on katettu terassi, jossa voi lepäillä kovimmilla helteillä. Tontilla on myös erillinen rantasauna, jossa on pukuhuone samassa. Rantasaunan kiuas ja piippu kaipaavat pikaisia korjaustoimia ennen ensimmäistä saunomiskertaa. Tontilla sijaitsee myös erillinen grillikatos, jossa on mukavaa laitella ruokaa isommallakin porukalla. Grillikatokselta aukeaa mitä upeimmat näkymät Saimaalle ilta-aurinkoon. Savonlinnan Pihlajavesi on järviluontoa parhaimmillaan. Tämän kohteen harrastusmahdollisuudet ovat varsin laajat sen monipuolisen sijaintinsa ansiosta. Pihlajavedellä retkeilijöitä palvelee toistakymmentä retkisatamaa. Kovapohjaiset rannat houkuttelevat uimareita nauttimaan puhdasvetisestä Pihlajavedestä, josta löytyy kalastuksen ystävien iloksi muun muassa harjusta, järvilohta ja –taimenta. Kulttuurin ystäville Savonlinna tarjoaa upeita elämyksiä oopperajuhlien ja muiden mahtavien kesätapahtumien muodossa, unohtamatta kallisarvoisia rauhoittumisen hetkiä muun muassa pihlajaveden luonnonsuojelualueen rauhassa. Myös Saimaannorppa on mieltynyt alueen kirkkaisiin vesiin ja levolliseen tunnelmaan.

Paikkakunta: Savonlinna
Hinta: 79 000 €

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• torstai, toukokuu 23, 2019
DSC_0804

Kuvaus: Tämä idyllinen rakennuspaikka sijaitsee aivan Mikkelin palveluiden tuntumassa Salosaaressa Saimaan rannalla. Tontilta on Mikkelin torille matkaa noin 5 km. Kohde soveltuu mitä parhaiten omakotitalon rakennuspaikaksi, kohteella on rakennusoikeutta 335 k-m2. (poikkeamislupa) Kauppaan kuuluu myös tontilla sijaitseva vapaa-ajan asunto sekä erillinen aivan rannan tuntumassa oleva rantasauna. Rakennukset ovat käyttökelpoisia ja soveltuvat kesäkäyttöön mitä parhaiten. Osuuskunnan vesi- ja viemäri liittymä aivan tontin rajan tuntumassa. Tontille lisärakentaminen edellyttää vesiosuuskuntaan liittymistä.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 149 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• tiistai, toukokuu 07, 2019
DCIM100MEDIADJI_0057.JPG

Kuvaus: Tämä hyvin pidetty loma-asunto sijaitsee upealla rantakalliolla Peruveden rannassa. Rakennuksista näkymät ilta-aurinkoon avautuvalle Peruveden selälle. Kiinteistöllä sijaitsee hirsinen päämökki sekä erillinen vierasmaja jonka päädyssä autotalli, lisäksi rantasauna ja huvimaja. Rakennukset ovat sähköistettyjä ja erittäin hyvässä kunnossa. Tonttikartta löytyy klikkaamalla: Lisäinfo: Kaavamääräykset.

Paikkakunta: Mäntyharju
Hinta: 275 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• keskiviikko, huhtikuu 17, 2019
kuva

Kuvaus: Myynnissä 1953 vuonna alunperin rakennettu kesähuvila Verijärven rannalta. Kohde sijaitsee aivan Mikkelin erinomaisten palveluiden ja tapahtumien sydämessä. Matkan voi hurauttaa tarvittaessa vaikka polkupyörällä, autolla matkaa on vain 8 km, eli vajaa 15 minuuttia. Kohteesta on vuosien varrella pidetty hyvää huolta, sitä on kunnostettu ja laajennettu aina tarpeen mukaan. Sisällä päärakennuksessa alakerrassa ovat olohuone, keittiö, pesutilat sekä yläkerrassa makuutilat. Sisätiloista löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet pidempiaikaista oleskelua ajatellet, kuten sisä wc, juokseva vesi (liitännät pyykinpesukoneelle), poistuva vesi, liedet, sähkö yms. Kohteella on myös erillinen vierasmaja, jossa on yksi huone sekä makuusoppi. Erillinen rantasauna sijaitsee aivan Verijärven rannassa. Rantasaunan edustalla on upea tilava laituri, jossa kelpaa aurinkoisella säällä köllötellä. Tontti on mäntypuustoinen, osin kallioinen, ilta-aurinkoon avautuva erittäin tilava kokonaisuus. Tontilla on mahdollisuus pienimuotoiseen harrastustoimintaan, tällä hetkellä tontilla on sulkapallokenttä. Tontti on liitetty osuuskunnnan vesi- ja viemärijärjestelmään

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 134 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• maanantai, heinäkuu 25, 2016
Example Image

Kuvaus: Myynnissä keskeneräinen huvila Suomenniemeltä suositun Keskimmäisen Vaanjärven rannalta. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päämökki on noin 100 m2 paksusta liimahirrestä rakennettu huvila. Kohde on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Hirsinen rantasauna on kooltaan noin 20 m2, jossa on lisäksi iso terassi. Tontti on upea rinteinen kokonaisuus, jossa kasvaa hyvä mäntyvaltainen puusto. Näkymät avautuvat upeasti Vaanjärvelle. Tontti on kooltaan suuri 6700 m2.

Mikkelistä lähdetään ajamaan Lappeenrannan suuntaan. Lappeenrannantieltä käännytään Kouvolantielle. Kouvolantietä ajetaan noin 13 km, käännytään vasemmalle Suomenniemi–Mäntyharjutielle. (risteyksessä vanha helikopteri) Tietä ajetaan Suomenniemelle päin noin 4 km ja käännytään vasemmalle Tikantielle. Aja noin kilometri uusi tie kääntyy vasemmalle. (Oikealla puolella näkyy vesistöä) Huvila tien varrella. Katso tonttikartta!

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 185 000€

Kategoria: Mökit
Kirjoittaja:
• perjantai, toukokuu 17, 2013
IMG_1013

Kuvaus: Myynnissä pöyröhirsinen mökki Mikkelin Pesäjärven rannalta. Päämökissä on tupa, keittokomero ja 2 erillistä makuuhuonetta ja takkahuone. Rantasaunalla saunatilat. Kohde on sähköistetty. Kohteella erillinen aitta ja varastorakennus. Tontti on loivarinteinen, rannassa upea koivikko, tontin takarajalla hieno varttunut mäntypuusto. Kohteella oma kaivo.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 120 000 €

Kategoria: Mökit