Kirjoittaja:
• tiistai, maaliskuu 09, 2021
DJI_0558

Kuvaus: Koskitupa on 1900 alkupuolen hirsirunkoinen talo (n.135 neliötä) omalla 1500 neliön tontilla Enonkoskella, pihapiirissä lisäksi sähköistetyt autotalli/varastorakennus. Talossa on tuulikaappi, eteisaula, keittiö, tupa, kaksi isoa makuuhuonetta, wc, pukuhuone, suihkuhuone, sauna sekä kaukolämpökonehuone, vaatehuone ja siivouskomero sekä lisäksi on kaksi ulkokuistia. (talossa on kaukolämpö.)

Puutarhassa kasvaa omena-, luumu- ja kirsikkapuita ja puutarhassa on karviais-, mustaherukka- sekä punaherukkapensaita.

Talon ulkovuorauksen alaosaa on korjattu syksyllä 2019 purkamalla vanhat vuorilaudat ja laittamalla uudet pohjamaalatut laudat ikkunoihin saakka ja sokkelin pinnoitus ja pellitys on tehty.
Talossa on tehty mittava remontti syksyllä 2020 (pesuhuoneen vesihöyryvahinko) ja näistä on dokumentit saatavilla luettavaksi. Kohteeseen on uusittu sähköt sisällä, kaukolämpökoneisto, -putkistot sekä patterit. Myös kohteen kosteat tilat (sauna, konehuone, kylpyhuone, pukuhuone ja erillinen wc) on purettu maata myöten ja uusittu nykyvaatimusten mukaisilla LVI töillä. Kattopaneelit, seinälevyt, oven karmit ja ovet on poistettu ja uusittu. Ikkunat on sisältä ja välistä hiottu, tiivistetty ja maalattu. Lakattu puulattia on entinen. Keittiön kaapistot, välitilat sekä kodinkoneet on uusittu, työtasot ovat kiveä, takatilassa levyä.

Koskitupa sijaitsee Enonkosken kauniin kirkonkylän keskustassa ja kosken kuohut sekä makasiinin kesäkahvio ovat heti Koskituvan vastapäätä.

Enonkosken palvelut (lääkäri, hammaslääkäri, kauppa, apteekki, kukka- ja lahjatavarakauppa, Korpi Bistro, Maitolaiturikahvila yms.) ovat aivan vieressä, kuten kaunis luonto, hiekkaveistokset, tori, rikkaat kalavedet ja retkeilypaikat. Soutuveneen paikan saa Kosken alajuoksulta ja isomman veneen Hyypiänniemestä. Koskikara ja Saimaan norppa asuvat ”pihapiirissä”.

Matkaa Savonlinnaan (juna-asema ja lentokenttä) on noin 35 km ja Joensuuhun noin 100 km.

Kodin ylläpitokustannukset ovat todella edulliset ja Koskitupa käy kodiksi, etätyökodiksi tai lomakodiksi.

Talo odottaa valojen sytyttäjää!

Paikkakunta: Enonkoski
Hinta: 134 000€

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• lauantai, lokakuu 20, 2018
Example Image

Kuvaus: Myydään Pielaveden keskustasta torin laidalla sijaitseva tilava asuinhuoneisto. (toimistona tällä hetkellä) Huoneisto käsittää 4h+kk = 100,5 m2. Huoneistosta näkymät torille, satama kävelymatkan päässä. Tehdyt remontit: 2004 huopakaton uusiminen, 2008 jätekatoksen rakentaminen, 2011 yläpohjan lisäeritys, 2012 käyttövesiputkiston ja viemäreiden uusiminen + takaosan seinien lisäeritys, 2016 parkkipaikalle tulevan tien asfaltointi. Tulevat viisivuotis-suunnitelmat: Kiinteistön etupihan betonirakenteiden kunnostus, kiinteistön takaosan sivujen lisäeristys, parvekkeiden kattaminen ja korjaus sekä ilmastoinnin nuohous.

Paikkakunta: Pielavesi
Hinta: 45 000€

Kategoria: Asuminen