Kirjoittaja:
• keskiviikko, elokuu 09, 2017
Example Image

Kuvaus: Myynnissä siisti kuntoinen, valoisa kolmannenkerroksen kaksio Mikkelin Lähemäeltä. Asunnossa keittiö, makuuhuone, olohuone, kylpyhuone ja oma sauna. Asunnossa parkettilattia, siisti keittiö. Asunnon parvekkeelta näkymä taloyhtiön sisäpihalle. Kohde sijaitsee hyvin rauhallisella alueella, keskustan palveluiden tuntumassa.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 84500€

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• lauantai, maaliskuu 25, 2017
Example Image

Kuvaus: Myynnissä Lappeenrannan keskustan tuntumassa 3 huonetta ja keittiö+parveke. Asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Asuntoon on tehty pintaremontti talvella 2017 (maalaus + lattiat on uusittu). Kohteella on siisti uudehko kylhuone, keittiöstä löytyy kaikki nykyajan varusteet. Asunto on valoisa kokonaisuus, sillä se sijaitsee talon päädyssä ja se on läpitalon huoneisto. Talo sijaitsee rauhallisella paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Paikkakunta: Lappeenranta
Hinta: 135 000 + lainaosuus€

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• keskiviikko, joulukuu 21, 2016
Example Image

Kuvaus: Myynnissä vuonna 2014 valmistunut omakotitalo Mikkelin Rantakylässä. Talossa on kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, kaksi vaatehuonetta, kylpytilat ja kodinhoitohuone. Pohjaratkaisultaan talo on toimiva, taloudellinen ja avara, eheä kokonaisuus. Talossa on vesikiertoinen lattialämmitys joka lämpenee kaukolämmöllä. Tunnelmaa ja taloudellisuutta taloon luo vielä olohuoneessa sijaitseva takka, sauna lämpiää sekä puilla, että sähköllä (kiukaasta löytyy molemmat toiminnot). Ilmalämpöpumppulla voi kesällä viilentää ja talvella lämmittää.

Tontti on pinta-alaltaan n. 1100 m2, kaupungin vuokratontti. Tontin vuokra noin 500e/vuosi.
Talon yhteydessä on autokatos ja yhden auton talli, sekä lämmin varasto. Pihalla on myös varastorakennus polttopuita ja muita pihatarvikkeita varten.

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 286 000€

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• maanantai, elokuu 08, 2016
Example Image

Kuvaus:
Täysin remontoitu omakotitalo Ristiinan keskustassa. Kohteeseen on tehty mittava remontti vuoden 2016 aikana. Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla palvelujen välittömässä läheisyydessä. Rakennus koostuu kolmesta makuuhuoneesta, olohuoneesta, tilavasta keittiöstä, kodinhoitohuoneesta, kylpyhuoneesta ja saunasta. Talon päädyssä on tilava autotalli, jossa on runsaasti harrastetilaa. Kohteesta löytyy myös valokuituliittymä.

Vuonna 2016 remontoitu:
Salaojat ja pihan muokkaus
Julkisivun ja ikkunoiden huoltomaalaus
Terassi
Katto sekä sadevesijärjestelmät
Asuintilojen lattiat, seinät ja katto
Uudet väliovet
Keittiö ja kodinkoneet uusittu
Uudet nykyaikaiset patterit
Kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone
Käyttövesiputkisto
Wc kokonaisuudessaan ja toisen wc:n kalusteet
Ulko-ovet sekä autotallin ovi
Koneellinen ilmanvaihto

Paikkakunta: Ristiina
Hinta: 174 000€

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• sunnuntai, lokakuu 05, 2014
julkisivu

Kuvaus: Myydään Puumalan Kotiniemestä aivan Saimaan tuntumasta uusi omakotitalo. Valoisa olohuone, ruokailutila, keittiö yhdessä tilassa, 2 mh, saunatilat, apukeittiö, erillinen wc, aula = noin 110 m2. Yläkerrassa parvi noin 14,5 m2. Rakennuksen ympärillä tilava terassi, josta näkymät suoraan Saimaalle. Rakennus valmistuu vuoden 2014 vuoden loppuun mennessä. Tontti loivaa rinnettä, liitetty kunnallistekniikkaan.

Paikkakunta:
Hinta: 300 000 €

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• perjantai, joulukuu 31, 2010
044

Kuvaus: Myynnissä asunto Thaimaan Phuketissa. Kohde sijaitsee rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin palvelujen läheisyydessä, aivan merenrannan tuntumassa. Ranta (Kata Beach) on erityisen tunnettu puhtaista kristallinkirkkaista vesistään. Asunnossa on keittiö, olohuone, makuuhuone, erillinen kylpyhuone sekä wc. Keittiöstä löytyy kaikki tarvittavat varusteet ruoanlaittoon. Olohuoneesta on suorayhteys parvekkeelle josta aukeaa näkymät merelle sekä uima-altaalle. Asunto on erinomaisesssa kunnossa, mahdollisuus ostaa myös kalustettuna. Taloyhtiössä on alakerrassa uima-allas, josta aukeaa näkymät merelle sekä kuntosali. Kohteella ympärivuorokautinen vartiointi sekä piha-alueiden ja uima-altaan huolto sisältyvät yhtiövastikkeeseen. Taloyhtiön vieressä sijaitsee *****- tähden hotelli, josta voi ostaa erinäisiä palveluita. Kohteesta kuvia sekä esittelyt taloyhtiön omilla verkkosivuilla: http://www.theaccentaphuket.com/gallery.html Kohteen saatavuus on tarkistettava ennen tutustumiskäyntiä!! Esittelyt ja lisätiedot kohteesta, soita 0500 210 700! Hinta noin 193 320 € (Huom! kurssi muuttuu päivittäin, kyseinen hinta 2.1.2013 päivän kurssilla)

Paikkakunta:
Hinta: 7,800 000 Thai Baht€

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• maanantai, syyskuu 20, 2010
PA310743

Kuvaus: Myynnissä meren läheisyydestä omakotitalo, suositusta Thaimaan Phuketista. Mikäli haluat kohteesta lisätietoja ota yhteyttä toimistollemme 015-210 700. Hinta noin 359 380 € (Huom! kurssi muuttuu päivittäin, kyseinen hinta 2.1.2013 päivän kurssilla)

Paikkakunta:
Hinta: 14 500 000 Thaimaan Baht€

Kategoria: Asuminen