Kirjoittaja:
• keskiviikko, maaliskuu 11, 2020
pohja

Kuvaus: Perikunta myy edullisesti kolmion Mikkelin Laajalammelta. Asunto sijaitsee noin 3 km päässtä Mikkelin torilta. Laajalammelta on hyvät bussiyhteydet keskustaan. Kävelymatkan päässä on kauppa ja Mikkelin kampusalue. Laajalampi on kuuluisa erinomaisista ulkoilu mahdollisuuksistaan.

Kyseessä oleva asunto on tilava, läpitalon olevan huoneisto, joka on kohtuullisessa kunnossa. Asunnossa on olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö ja kylpyhuone. Taloyhtiössä on hissi, varasto ja saunatilat. Ikkunat ja parvekkeet on uusittu, lasitettu parveke.
Tässä on mahdollisuus päästä kiinni omistusasuntoon pienellä pääomalla tai varteenotettava kohde sijoittajalle!

Isännöitsijätodistus + muut tiedot.
Liite1
Liite2
Liite3
Liite4
Liite5
Liite6
Liite7
Liite8
Liite9
Liite10
 

Paikkakunta: Mikkeli
Hinta: 45000€

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• sunnuntai, helmikuu 02, 2020
IMG_20200201_143340

Kuvaus: Myynnissä erinomainen asuntokokonaisuus Klaukkalan parhailta paikoilta! Tästä ekologisesta ja tilavasta asunnosta ei puutu mitään!

Asunnossa on maalämpö, mikä takaa edullisen asumisen myös tulevaisuudessa. Asunto on järkevän yksikerroksisen pohjaratkaisunsa ansiosta hyvin avara ja tilava. Säilytystilaa on runsaasti. Asunnossa on kaunis vuonna 2014 remontoitu keittiö. Remontin yhteydessä ei ole säästelty kodinkoneissa. Keittiöstä löytyy muun muassa kiertoilma/höyryuuni, induktioliesi, integroitu mikro, tiskikone sekä uusi AEG-jääkaappi. Päämakuuhuoneessa on erillinen vaatehuone sekä tilavat kaapistot. Asunnon toisesta makuuhuoneesta löytyvät myös tilavat ja toimivat kaapistot. Kylpyhuoneessa on kiinteä kaapisto sekä tilaa pesutornille. Sauna on siisti ja toimiva kokonaisuus. Asunnolla on oma piha, taloyhtiön sisäpihalle. Omalle pihalle mahtuu kivasti grillaamaan ja viettämään aikaa kesä-iltaisin. Pihan ylle on mahdollista levittää markiisi. Taloyhtiön sisäpihalla on erillinen lasten leikkipaikka.

Kohde sijaitsee aivan Klaukkalan palvelujen tuntumassa, mutta kuitenkin rauhallisella ja viihtyisällä asunto-alueella. Asunto- alue on tunnettu kauniista ja monimuotoisista lenkkeilymaastoistaan. Alueelta löytyy myös hyvät koulut ja varhaiskasvatuspalvelut sekä paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

Pieni kauppa sijaitsee aivan kohteen vieressä, eikä isommillekaan kaupoille ole pitkä matka! Asunnon vieressä sijaitsevalta bussipysäkiltä pääsee ympärivuorokauden kätevästi Kamppiin. Rakenteilla oleva Klaukkalan ohitustie tulee myös jouduttamaan siirtymistä Helsinkiin huomattavasti!

360 Kuva olohuoneesta

360 Kuva keittiöstä

Paikkakunta: Nurmijärvi
Hinta: 189 000 €

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 17, 2019
tonttikartta

Kuvaus: Tämä idyllisessä maalaismaisemassa sijaitseva lämminhenkinen 1,5 kerroksinen omakotitalo sijaitsee kirkkaan Kuonojärven rannalla, lähellä Ristiinan palveluita. Kohde sijaitsee noin 10 km päässä Ristiinan keskustasta, hyvien tieyhteyksien päästä. Talo sijaitsee upeitten peltojen äärellä, luonnan kauniilla ja rauhallisella paikalla. Kohteella on omakotitalo, jonka pinta-ala on 107 m2. Talossa on kolme makuuhuonetta, joista kaksi sijaitsee yläkerrassa, yksi makuuhuone löytyy alakerrasta, jossa on myös olohuone, keittiö, kylpyhuone ja saunatilat. Talon etupuolella on terassi, josta on kauniit näkymät Kuonojärvelle. Kiinteistöllä oma kaivo sekä nykyasetusten mukaiset jätevesijärjestelmät. Tontilla on erillinen vuonna 1994 rakennettu kahden makuuhuoneen aittarakennus (Finwood ”Yökyöpeli”). Savusauna on rakennettu vuonna 2000, jonka pinta-ala on 9 m2. Tontilla on myös pyöröhirvivarasto sekä sähkölämmitteinen koirankoppi

Paikkakunta: Ristiina
Hinta: 177 000€

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• lauantai, lokakuu 20, 2018
Example Image

Kuvaus: Myydään Pielaveden keskustasta torin laidalla sijaitseva tilava asuinhuoneisto. (toimistona tällä hetkellä) Huoneisto käsittää 4h+kk = 100,5 m2. Huoneistosta näkymät torille, satama kävelymatkan päässä. Tehdyt remontit: 2004 huopakaton uusiminen, 2008 jätekatoksen rakentaminen, 2011 yläpohjan lisäeritys, 2012 käyttövesiputkiston ja viemäreiden uusiminen + takaosan seinien lisäeritys, 2016 parkkipaikalle tulevan tien asfaltointi. Tulevat viisivuotis-suunnitelmat: Kiinteistön etupihan betonirakenteiden kunnostus, kiinteistön takaosan sivujen lisäeristys, parvekkeiden kattaminen ja korjaus sekä ilmastoinnin nuohous.

Paikkakunta: Pielavesi
Hinta: 45 000€

Kategoria: Asuminen