Kirjoittaja:
• lauantai, maaliskuu 25, 2017
Example Image

Kuvaus: Myynnissä Lappeenrannan keskustan tuntumassa 3 huonetta ja keittiö+parveke. Asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Asuntoon on tehty pintaremontti talvella 2017 (maalaus + lattiat on uusittu). Kohteella on siisti uudehko kylhuone, keittiöstä löytyy kaikki nykyajan varusteet. Asunto on valoisa kokonaisuus, sillä se sijaitsee talon päädyssä ja se on läpitalon huoneisto. Talo sijaitsee rauhallisella paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Paikkakunta: Lappeenranta
Hinta: 135 000 + lainaosuus€

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• sunnuntai, lokakuu 05, 2014
julkisivu

Kuvaus: Myydään Puumalan Kotiniemestä aivan Saimaan tuntumasta uusi omakotitalo. Valoisa olohuone, ruokailutila, keittiö yhdessä tilassa, 2 mh, saunatilat, apukeittiö, erillinen wc, aula = noin 110 m2. Yläkerrassa parvi noin 14,5 m2. Rakennuksen ympärillä tilava terassi, josta näkymät suoraan Saimaalle. Rakennus valmistuu vuoden 2014 vuoden loppuun mennessä. Tontti loivaa rinnettä, liitetty kunnallistekniikkaan.

Paikkakunta:
Hinta: 300 000 €

Kategoria: Asuminen
Kirjoittaja:
• perjantai, joulukuu 31, 2010
044

Kuvaus: Myynnissä asunto Thaimaan Phuketissa. Kohde sijaitsee rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin palvelujen läheisyydessä, aivan merenrannan tuntumassa. Ranta (Kata Beach) on erityisen tunnettu puhtaista kristallinkirkkaista vesistään. Asunnossa on keittiö, olohuone, makuuhuone, erillinen kylpyhuone sekä wc. Keittiöstä löytyy kaikki tarvittavat varusteet ruoanlaittoon. Olohuoneesta on suorayhteys parvekkeelle josta aukeaa näkymät merelle sekä uima-altaalle. Asunto on erinomaisesssa kunnossa, mahdollisuus ostaa myös kalustettuna. Taloyhtiössä on alakerrassa uima-allas, josta aukeaa näkymät merelle sekä kuntosali. Kohteella ympärivuorokautinen vartiointi sekä piha-alueiden ja uima-altaan huolto sisältyvät yhtiövastikkeeseen. Taloyhtiön vieressä sijaitsee *****- tähden hotelli, josta voi ostaa erinäisiä palveluita. Kohteesta kuvia sekä esittelyt taloyhtiön omilla verkkosivuilla: http://www.theaccentaphuket.com/gallery.html Kohteen saatavuus on tarkistettava ennen tutustumiskäyntiä!! Esittelyt ja lisätiedot kohteesta, soita 0500 210 700! Hinta noin 193 320 € (Huom! kurssi muuttuu päivittäin, kyseinen hinta 2.1.2013 päivän kurssilla)

Paikkakunta:
Hinta: 7,800 000 Thai Baht€

Kategoria: Asuminen