Kirjoittaja:
• maanantai, heinäkuu 25, 2016

Kuvaus: Myynnissä keskeneräinen huvila Suomenniemeltä suositun Keskimmäisen Vaanjärven rannalta. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päämökki on noin 100 m2 paksusta liimahirrestä rakennettu huvila. Kohde on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Hirsinen rantasauna on kooltaan noin 20 m2, jossa on lisäksi iso terassi. Tontti on upea rinteinen kokonaisuus, jossa kasvaa hyvä mäntyvaltainen puusto. Näkymät avautuvat upeasti Vaanjärvelle. Tontti on kooltaan suuri 6700 m2.

Mikkelistä lähdetään ajamaan Lappeenrannan suuntaan. Lappeenrannantieltä käännytään Kouvolantielle. Kouvolantietä ajetaan noin 13 km, käännytään vasemmalle Suomenniemi–Mäntyharjutielle. (risteyksessä vanha helikopteri) Tietä ajetaan Suomenniemelle päin noin 4 km ja käännytään vasemmalle Tikantielle. Aja noin kilometri uusi tie kääntyy vasemmalle. (Oikealla puolella näkyy vesistöä) Huvila tien varrella. Katso tonttikartta!

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 9803
Mökki: Huvila, rantasauna
Rakennuksia: Päärakennus, rantasauna
Pinta-ala: Päärakennus noin 100 m2, rantasauna noin 20 m2 m2
Muuta mainittavaa: Kohteiden tarkemmat pinta-alat ilmoitetaan myöhemmin.

Muut tiedot

Tontin pinta-ala: 6700
Rakennusoikeus: 200m2
Tie: Perille asti
Rasitteet: -
Vesistö: Keskimmäinen Vaanjärvi
Ranta: Oma
Hinta: 185 000€
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Tikantie
, Mikkeli

Kohteen kuvat

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta