Kirjoittaja:
• tiistai, kesäkuu 22, 2010

Kuvaus: Tämä rantatontti sijaitsee Hirvensalmen Iso-Sämpiän rannalla upean Ripatinkosken alajuoksun lähistöllä. Tontin sijainti on erinomainen, sillä Mikkelistä tänne hurauttaa alle tunnissa ja Helsingistäkin reilussa kahdessa tunnissa. Hirvensalmen keskustaan on matkaa reilu 10 km. Kohde sijaitsee suositulla vapaa-ajanviettoalueella, hyvien tieyhteyksien päässä, rauhallisella paikalla. Loma-asunnolle on siis helppo ja nopea tulla nauttimaan mökin tarjoamasta rauhasta vaikka joka viikonloppu! Länteen avautuvasta rannasta avautuu upeat maisemat vuolaana virtaavan kosken suulle. Ilta-auringon paisteesta ja kosken kohinasta voi nauttia pitkälle kesäiltaan. Sopivasti syvenevän ja kovapohjaisen rannan vesi on kirkasta ja puhdasta johon on helppo ja mukava pulahtaa uimaan. Kosken aiheuttaman vienon virtauksen ansiosta rantaan vaihtuu raikasta ja puhdasta vettä läpi vuoden! Puusto on runsasta ja järeää lehtipuuston sopivasti värittämää sekametsää. Tontti on valmiiksi lohkottu ja sillä on reilusti rakennusoikeutta. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 097-419-876-2. Lisäksi vesiosuuskunnan vesiliittymä sisältyy kauppahintaan. Hirvensalmi on suosittua ja vesistörikasta vapaa-ajan viettoaluetta, jonka lähistöltä löytyy hyvät palvelu ja runsaasti harrastuskohteita ja tapahtumia. Hirvensalmella ja on paljon kesätapahtumia ja perinteiset tervaleppäjuhlat heinäkuussa. Mäntyharjun Salmelan runsas kulttuuritarjonta on puolen tunnin matkan päässä ja siitä toinen puoli tuntia eteenpäin, niin olet halutessasi retkeilemässä Repoveden kansallispuiston upeissa maisemissa! Bonvestan esite

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 964
Sijainti: Hirvensalmi
Vesistö: Iso- Sämpiä
Hinta: 45 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: 5300 m2
Rakennusoikeus: 250 m2
Maasto: Tasainen/ loivarinteinen
Ranta: Hyvät kovapohjaiset rannat
Ilmansuunta: Itä, länsi
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Ilokallionniementie
, Hirvensalmi

GPS:

Kohteen kuvat

Hirvensalmi, Ilokallioniemi
Hirvensalmi, Ilokallioniemi
Hirvensalmi, Ilokallioniemi
Hirvensalmi, Ilokallioniemi
Hirvensalmi, Ilokallioniemi
Hirvensalmi, Ilokallioniemi
Hirvensalmi, Ilokallioniemi
Hirvensalmi, Ilokallioniemi
Hirvensalmi, Ilokallioniemi
Hirvensalmi, Ilokallioniemi
Hirvensalmi, Ilokallioniemi
Hirvensalmi, Ilokallioniemi
Nimi Kortteli Tontti Pinta-ala Hinta
Norppa
1
1 myyty
Kuutti 1 2 0,53 ha 45 000 €
Kuikka 2 1 myyty
Uikku 2 2 0,505 ha myytyu
Sotka 2 4 0,562 ha myyty
Joutsen 2 3 myyty
Lumme 3 1 myyty
Ulpukka 4 2 0,495 ha myyty
Tikka 4 1 0,499 ha myyty
Pääsky 3 2 0,585 ha myyty

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Samalla paikkakunnalla

Kartta