Kirjoittaja:
• perjantai, kesäkuu 03, 2016

Kuvaus:
Kohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Mäntyharjun Kallavedellä.

Puusto on pääosin havupuuvaltaista kasvatusmetsää, jonka seassa kasvaa myös lehtipuita. Lisämaa-alueeksi suunnitellussa kokonaisuudessa tontin takaossassa on siisti kasvava koivikko. Maastoltaan tontit ovat hyvin vaihtelevia, pääsääntöisesti rinteistä metsämaata. Upea rinnetontti takaa upeat näkymät ja antaa hyvät mahdollisuudet persoonallisen kokonaisuuden suunnitteluun.

Tontilta matkaa Mäntyharjun kattavien palveluiden äärelle kertyy noin 31 km, Ristiinaan 21 km ja Mikkeliin 37 km. Tontit ovat liitteenä olevan kaavan mukaisia maastoon merkittyjä lomarakennuspaikkoja, reilulla rakennusoikeudella. Tonttiin sisältyy kaavan mukaisen rakennuspaikan lisäksi karttaliitteen mukainen lisämaa-aluee, joka on rakennusoikeudetonta kaavan M-1 aluetta. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen 507-417-876-1.

Kallaveden korkeat kallioiset maisemat tarjoavat henkeäsalpaavat puitteet mökkeilyyn, veneilyyn, kalastukseen, retkeilijöille, marjastajille sekä sienestäjille. Kallavedellä on vesiyhteys Pyhäveden lisäksi myös Tainaveteen sekä Ala-Kuomioon. Kalastuksesta innostuneille erityisesti Kuomiojoki tarjoaa upeita lohen kalastusmahdollisuuksia. Kulttuurin ystävälle Kallavesi tarjoilee erinomaiset puitteet retkeillä kalliomaalauksille Itkonlahteen ja Karsikkoniemen alueelle. Mäntyharjun alueella voi tutustua lukuisiin kulttuurikohteisiin esimerkiksi Taidekeskus Salmelassa ja Woikosken automuseossa. Woikosken alueella on myös mahdollisuus erilaisiin elämyspalveluihin sekä aktiviteetteihin. Mikkelistä löytyy hyvät kulttuuri ja ostosmahdollisuudet. Alueella on erinomaisia tapahtumia erityisesti kesäaikaan.


Maastoonmerkintäkartta
Kaavamääräys
Kaavakartta
Bonvestan esite

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 9567
Sijainti: Mäntyharju
Vesistö: Kallavesi
Hinta: Alkaen 76 500€

Muut tiedot

Pinta-ala: Alkaen 4 350
Rakennusoikeus: 200 m²
Maasto: Loivahkoa rinnettä
Ranta: Kovapohjainen
Ilmansuunta: Pohjoinen
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Tervalahdentie 134
52700, Mäntyharju

GPS:

Kohteen kuvat

Mäntyharju, Kallavesi Taipaleenlahti K13
Mäntyharju, Kallavesi Taipaleenlahti K13
Mäntyharju, Kallavesi Taipaleenlahti K13
Mäntyharju, Kallavesi Taipaleenlahti K13
Mäntyharju, Kallavesi Taipaleenlahti K13
Mäntyharju, Kallavesi Taipaleenlahti K13
Mäntyharju, Kallavesi Taipaleenlahti K13
Kortteli Tontti Tyyppi Pinta-ala Rakennusoikeus Hinta
13 1 Rantat. 4 350 m2 200 m2 varattu
13 2 Rantat. 4 650 m2 200 m2 myyty

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta