Kirjoittaja:
• tiistai, joulukuu 10, 2013

Kuvaus: Myytävä kiinteistö sijaitsee Ala-Kivilammen rannalla josta on pääsy Puruvedelle. Kohde sopii erityisen hyvin veneilystä innostuneelle, sillä Puruvettä pitkin veneellä voi hurauttaa aina Suonenjoelle ja Leppävirralle saakka! Kohteelle on autotie perille saakka, sekä kaavan mukainen rakennusoikeus vapaa-ajan asunnolle. Tontti on maastoltaan loivaa rinnettä. Puustoltaan tontti on vaihtelevaa. Tontin takasosassa on enemmän lehtipuita, rannan tuntumassa kasvaa suurempia mäntyjä. Tontin maasto ja puusto antaa hyvät mahdollisuudet suunnitella aurinkoisen rakennuspaikan ilta-aurinkoon avautuvalle pihalle ja mukavat näkymät rantaan ja siitä järvelle. Ala-Kivilampi on yhteydessä läheiseen Puruveteen, näin myös veneilijä ja kalastuksesta innostunut mökkeilijä voi toteuttaa harrastuksiaan. Metsäinen ympäristö tarjoaa myös hyvä marjastus mahdollisuudet. KIINTEISTÖÖN ON MAHDOLLISUUS SAADA RAHOITUSPAKETTI! Kaupantekotilaisuudessa maksetaan 9.000 euroa ja lopulle osaa kauppahinnasta voi saada rahoituksen 3-5 vuodeksi, kiinteällä korolla 1,99 -2,2 %, lisävakuutta ei tarvita ko. kiinteistö käy vakuudesta.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 7012
Sijainti: Pieksämäki
Vesistö: Ala-Kivilampi
Hinta: 24.900€

Muut tiedot

Pinta-ala: 3.700 m2
Rakennusoikeus: vapaa-ajan asunnolle
Maasto: loivaa rinnettä
Ranta: kiveä ym.
Ilmansuunta: länsi
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Salmentauksentie 362
, Pieksämäki

GPS:

Kohteen kuvat

Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta