Kirjoittaja:
• tiistai, joulukuu 10, 2013

Kuvaus: Myytävä kiinteistö sijaitsee Ala-Kivilammen rannalla, kiinteistölle on autotie perille, rakennusoikeus vapaa-ajan asunnolle, loiva rinne antaa hyvät mahdollisuudet suunnitella aurinkoinen rakennuspaikka ilta-aurinkoon avautuvalle pihalle ja mukavat näkymät rantaan. Ala-Kivilampi on yhteydessä läheiseen Puruveteen, näin myös veneilijä ja kalastuksesta innostunut mökkeilijä voi toteuttaa harrastuksiaan. Metsäinen ympäristö tarjoaa myös hyvä marjastus mahdollisuudet. KIINTEISTÖÖN ON MAHDOLLISUUS SAADA RAHOITUSPAKETTI! Kaupantekotilaisuudessa maksetaan 9.000 euroa ja lopulle osaa kauppahinnasta voi saada rahoituksen 3-5 vuodeksi, kiinteällä korolla 1,99 -2,2 %, lisävakuutta ei tarvita ko. kiinteistö käy vakuudesta.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 7012
Sijainti: Pieksämäki
Vesistö: Ala-Kivilampi
Hinta: 24.900€

Muut tiedot

Pinta-ala: 3.700 m2
Rakennusoikeus: vapaa-ajan asunnolle
Maasto: loivaa rinnettä
Ranta: kiveä ym.
Ilmansuunta: länsi
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Salmentauksentie 362
, Pieksämäki

GPS:

Kohteen kuvat

Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi
Pieksämäki Ala-Kivilampi

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta