Kirjoittaja:
• tiistai, joulukuu 10, 2013

Kuvaus: Myytävä kiinteistö sijaitsee Ylä-Kivilammen rannalla, josta on pääsy Puruvedelle. Kohde sopii erityisen hyvin veneilystä innostuneelle, sillä Puruvettä pitkin veneellä voi hurauttaa aina Suonenjoelle ja Leppävirralle saakka!

Kohteelle on autotie perille saakka, sekä kaavan mukainen rakennusoikeus vapaa-ajan asunnolle. Tontti on maastoltaan loivaa rinnettä. Puustoltaan tontti on vaihtelevaa. Tontin takasosassa on enemmän lehtipuita, rannan tuntumassa kasvaa suurempia mäntyjä. Tontin maasto ja puusto antaa hyvät mahdollisuudet suunnitella aurinkoisen rakennuspaikan ilta-aurinkoon avautuvalle pihalle ja mukavat näkymät rantaan ja siitä järvelle. Ala-Kivilampi on yhteydessä läheiseen Puruveteen, näin myös veneilijä ja kalastuksesta innostunut mökkeilijä voi toteuttaa harrastuksiaan. Metsäinen ympäristö tarjoaa myös hyvä marjastus mahdollisuudet.

KIINTEISTÖÖN ON MAHDOLLISUUS SAADA TODELLA EDULLINEN RAHOITUS. Kaupantekotilaisuudessa maksetaan 10.000 euroa ja loppuosa kauppahintaa maksetaan kuukausierissä. Kuukausierän suuruus 250 euroa. Korko maksamattomalle kauppahinnan osalle on 1 vuoden helibor + 1 %.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 6989
Sijainti: Pieksämäki
Vesistö: Ylä-Kivilampi
Hinta: 20.000€

Muut tiedot

Pinta-ala: 0,776 ha
Rakennusoikeus: vapaa-ajan asunto
Maasto: loivaa rinnettä
Ranta: kiveä ym.
Ilmansuunta: länsi
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Salmentauksentie 362
, Pieksämäki

GPS:

Kohteen kuvat

Pieksämäki Ylä-Kivilampi
Pieksämäki Ylä-Kivilampi
Pieksämäki Ylä-Kivilampi
Pieksämäki Ylä-Kivilampi
Pieksämäki Ylä-Kivilampi

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta