Kirjoittaja:
• tiistai, joulukuu 10, 2013

Kuvaus: Myytävä kiinteistö sijaitsee Ylä-Kivilammen rannalla, kiinteistölle on autotie tontin takarajan läheisyyteen, rakennusoikeus vapaa-ajan asunnolle. Loivarinne antaa hyvät mahdollisuudet suunnitella aurinkoinen rakennuspaikka ilta-aurinkoon avautuvalle pihalle ja rantaan. Ylä-Kivilampi on yhteydessä läheiseen Ala-Kivilampeen, josta taas on yhteys Puruveteen, näin myös veneilijä ja kalastuksesta innostunut mökkeilijä voi toteuttaa harrastuksiaan. Metsäinen ympäristö tarjoaa myös hyvät marjastus mahdollisuudet. KIINTEISTÖÖN ON MAHDOLLISUUS SAADA TODELLA EDULLINEN RAHOITUS. Kaupantekotilaisuudessa maksetaan 3.000 euroa ja loppuosa kauppahintaa maksetaan kuukausierissä. Kuukausierän suuruus 250 euroa. Korko maksamattomalle kauppahinnan osalle on 1 vuoden helibor + 0,5 %.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 6989
Sijainti: Pieksämäki
Vesistö: Ylä-Kivilampi
Hinta: 20.000€

Muut tiedot

Pinta-ala: 0,776 ha
Rakennusoikeus: vapaa-ajan asunto
Maasto: loivaa rinnettä
Ranta: kiveä ym.
Ilmansuunta: länsi
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Salmentauksentie 362
, Pieksämäki

GPS:

Kohteen kuvat

Pieksämäki Ylä-Kivilampi
Pieksämäki Ylä-Kivilampi
Pieksämäki Ylä-Kivilampi
Pieksämäki Ylä-Kivilampi
Pieksämäki Ylä-Kivilampi

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta