Kirjoittaja:
• torstai, kesäkuu 13, 2013

Kuvaus: Upea niemitontti Kiviapajalla! Tämä rantatontti sijaitsee Savonlinnan, Kiviapajalla, Varpasenjärven rannalla. Kohde sijaitsee hyvin rauhallisella paikalla, mutta Lohilahden palveluiden tuntumassa. Lohilahdelle matkaa on noin 13 km, Sulkavalle noin 45 km ja Savonlinnan upeiden kesätapahtumien äärelle matkaa kertyy noin 70 km. Tämä kaunis ja reilun kokoinen niemenkärki tontti on upea kokonaisuus! Tontin pinta-ala on huikeat 9700 m2, rakennusoikeutta tällä tontilla on myös reilusti, 200m2. Tontti tarjoaa hyvät mahdollisuudet upean ja persoonallisen kokonaisuuden suunnitteluun. Maastoltaan tontti on rinteistä metsämaata, jossa kasvaa mahtava mäntyvaltainen tukkipuusto. Niemestä avautuu kaunis järvimaisema parhaille ilmansuunnille etelään ja länteen! Kovapohjainen ranta ja pitkä rantaviiva mahdollistavat erinomaiset uinti ja veneen säilytys mahdollisuudet. Varpasenjärvi on noin 50 ha kokoinen järvi Etelä- Savossa. Kohde soveltuu kalastuksesta innostuneille, Varpasenjärvestä on tavattu muun muassa seuraavia kalalajeja Ahven, Ankerias, Hauki, Jokirapu, Kuore ja Muikku. Kohteen ympäristön laajat metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen sekä muuhun virkistyskäyttöön. Unohtamatta Savonlinnan ja Sulkavan alueen runsaita kesätapahtumia.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 6311
Sijainti: Savonlinna, Varpasenjärvi
Vesistö: Varpasenjärvi
Hinta: 35 500 €€

Muut tiedot

Pinta-ala: 9700 m2
Rakennusoikeus: 200 m2
Maasto:
Ranta:
Ilmansuunta: pohjoinen, etelä, länsi
Lisäinfo: Kaavakartta

Osoitetiedot

varpasentie 360
, Savonlinna

GPS:

Kohteen kuvat

Savonlinna, Varpasenjärvi
Savonlinna, Varpasenjärvi
Savonlinna, Varpasenjärvi
Savonlinna, Varpasenjärvi
Savonlinna, Varpasenjärvi

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta