Kirjoittaja:
• tiistai, kesäkuu 15, 2010

Kuvaus: Myynnissä neljä rantatontti kolmen eri järven rannalta. Kohteet ovat omia kiinteistöjä, joille on autotie perille asti. Rakennusoikeus tonteille on haettava poikkeamisluvalla. Kohteet myydään rasitteista vapaina. Tonteilla on hyvä puusto, pääsääntöisesti sekametsää. Sijaintinsa puolesta kohteet ovat ihanteellisella paikalla, hyvin rauhallisella alueella, hyvien marjastusmaiden ympäröimänä. Ajo- ohjeet:Iso- Poikimo: Kangasniemeltä tultaessa käännytään Haukivuorentielle, ajetaan noin 7 km tontti vasemmalla. Katso kartta! – Pieni-Poikimo: Kangasniementieltä tultaessa käännytään Haukivuorentielle, ajetaan noin 8 km, tontti vasemmalla. Katso kartta! Porsaskoskentietä Palvalammentien risteyksestä noin 2 km tontti oikealla ks. Pyykkien numerot!- Nykälän Joki: Kangasniementieltä tultaessa käännytään Haukivuorentielle, ajetaan noin 10 km ja käännytään oikealle Palvalammentielle, ajetaan noin 800m, käännytään oikealle tontit tien päässä.-

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 560
Sijainti: Haukivuori
Vesistö: Iso-Poikimo, Pieni-Poikimo, Nykälän Joki
Hinta: 12 000 - 14 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: 0,85-1,17 ha
Rakennusoikeus: Poikkeamisluvalla
Maasto: Vaihtelevia
Ranta: Vaihtelevia
Ilmansuunta: Itään
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Porsaskoskentie
, Mikkeli

GPS:

Kohteen kuvat

Haukivuori, Nykälä
Haukivuori, Nykälä
Haukivuori, Nykälä
Haukivuori, Nykälä
Haukivuori, Nykälä
Haukivuori, Nykälä
Haukivuori, Nykälä

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta