Kirjoittaja:
• torstai, heinäkuu 29, 2021

Kuvaus: Tontti päätien läheisyydessä!

Tämä kaunis rantatontti sijaitsee Mikkelin kaupungissa Alimmaisen Vaanjärven rannalla. Alimmainen Vaanjärvi sijaitsee hyvien tieyhteyksien päässä (autotie tontin takarajalle), valtatie 15 lähettyvillä. Lähimpiin palveluihin matkaa Suomenniemelle on noin 17 km, Mäntyharjulle noin 20 km, Ristiinaan 19 km ja Mikkelin laajempien palveluiden ja tapahtumien äärelle matkaa on noin 40 km. Kouvolasta tontille kertyy matkaa noin 60 km.
Tontti on maastoltaan rinteistä metsämaata, joka laskeutuu rantaan. Puusto on pääosin sakeahkoa havupuumetsää, pääosin mäntyä. Järvimaisema tontilta on kaunis. Kohde myydään maastoonmerkattuna määräalana.
Alimmainen Vaanjärvi on noin 18 ha kokoinen kalaisa vesistö, järvestä on tavattu muun muassa seuraavia kaloja; Ahven, Hauki, Jokirapu, Järvilohi, Kuore, Muikku, Nieriä, Suutari, Säyne (kala) ja Täplärapu. Alimmainen Vaanjärvi tarjoaa hyvät mahdollisuudet rentoutumiseen rauhallisen sijaintinsa ansiosta. Retkeilystä innostuneille lähellä sijaitsee Repoveden kansallispuisto ja kulttuurin ystäville elämyksiä löytyy Taidekeskus Salmelasta Mäntyharjulta. Lohikalastuksesta innostuneet voivat piipahtaa Kuomiokoskella (Kuomiojoki) koittamassa onneaan.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 13899
Sijainti: Mikkeli, Suomenniemi
Vesistö: Alimmainen Vaanjärvi
Hinta: 28 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: 4300 m2
Rakennusoikeus: 100 m2
Maasto: Metsämaasto
Ranta:
Ilmansuunta: Luode
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Alimmainen Vaanjärvi
, Mikkeli

GPS:

Kohteen kuvat

Mikkeli, Alimmainen Vaanjärvi
Mikkeli, Alimmainen Vaanjärvi
Mikkeli, Alimmainen Vaanjärvi
Mikkeli, Alimmainen Vaanjärvi
Mikkeli, Alimmainen Vaanjärvi
Mikkeli, Alimmainen Vaanjärvi
Mikkeli, Alimmainen Vaanjärvi
Mikkeli, Alimmainen Vaanjärvi
Mikkeli, Alimmainen Vaanjärvi

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Samalla paikkakunnalla

Kartta