Kirjoittaja:
• torstai, heinäkuu 29, 2021

Kuvaus: Myynnissä kolme tonttia upeilla maisemilla Kiteen Valkialammella!

Näiltä tonteilta avautuu upeat maisemat koko Valkialammen yli! Rinnetontilta on helppo löytää sopiva paikka loma-asunnolle upeilla järvimaisemilla. Kohde on puustoltaan varttunutta männikköä ja maasto on kauniisti Valkialammelle laskeutuvaa kangasta. Rantaa lähestyessä rinne jyrkkenee. Valkialampi ympäristöineen on mitä suuremmassa määrin luontoihmisen kohde. Tontilta pääsee helposti kalastamaan, marjastamaan ja sienestämään ympäröivään luontoon.

Nämä määräalana myytävät rantatontit sijaitsevat erittäin rauhallisella paikalla Valkialammen rannalla, josta on matkaa Kiteelle noin 25 km ja Kesälahdelle noin 13 km. Autotie on tontin takarajalle valmiina.

”Kitee; Nigthwishin, Pahan pajarin ja pontikan jalanjäljissä.”

Kiteen kaupunki, johon myös Kesälahden pitäjä kuuluu, sijaitsee Pohjois-Karjalan maakunnan eteläosassa. Kitteeltä ei tekemistä puutu, sillä siellä sijaitsevat mm. Kiteen eläinpuisto, Aquapark, Suomen Pietarhovin maisemapuutarha ja viehättävä Kesälahden Sovintola sekä useita hyviä ruokaravintoloita, joissa on tarjolla lähi- tai paikallisruokaa.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 13889
Sijainti: Kitee, Puhos
Vesistö: Valkialampi
Hinta: alk. 22 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 5200 m2
Rakennusoikeus: 200
Maasto: Metsämaasto
Ranta: Kovapohjainen ranta
Ilmansuunta: Pohjoinen/Länsi
Lisäinfo: Kaavamääräykset Kaavakartta

Osoitetiedot

Valkialampi
, Kitee

GPS:

Kohteen kuvat

Kitee Valkialampi K 40
Kitee Valkialampi K 40
Kitee Valkialampi K 40
Kitee Valkialampi K 40
Kitee Valkialampi K 40
Kortteli Tontti Pinta-ala Hinta
40 1 5200 23000
40 2 5800 22000
40 3 8150 23000

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Samalla paikkakunnalla

Kartta