Kirjoittaja:
• tiistai, heinäkuu 20, 2021

Kuvaus: Ilta-aurinkoinen maisematontti Kiteen Valkialammella!

Kohde on puustoltaan varttunutta männikköä. Maasto on kauniisti kumpuilevaa mustikka tyypin maata. Tontin keskivaiheilla olevalta kumpareelta on upeat näkymät suorarunkoisten mäntyjen lomasta ilta-auringossa kylpevälle Valkialammelle.
Ranta-alue on melko tasaista puustoista metsämaata ja sieltä löytyy viihtyisät rakennuspaikat rantasaunalle ja laiturille. Valkialampi ympäristöineen on mitä suuremmassa määrin luontoihmisen kohde. Tontilta pääsee helposti kalastamaan, marjastamaan ja sienestämään ympäröivään luontoon.
Tämä määräalana myytävä rantatontti sijaitsee erittäin rauhallisella paikalla Valkialammen rannalla, josta on matkaa Kiteelle noin 25 km ja Kesälahdelle noin 13 km. Autotie on tontin takarajalle valmiina.
”Kitee; Nigthwishin, Pahan pajarin ja pontikan jalanjäljissä.”

Kiteen kaupunki, johon myös Kesälahden pitäjä kuuluu, sijaitsee Pohjois-Karjalan maakunnan eteläosassa. Kitteeltä ei tekemistä puutu, sillä siellä sijaitsevat mm. Kiteen eläinpuisto, Aquapark, Suomen Pietarhovin maisemapuutarha ja viehättävä Kesälahden Sovintola sekä useita hyviä ruokaravintoloita, joissa on tarjolla lähi- tai paikallisruokaa.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 13850
Sijainti: Kitee
Vesistö: Valkialampi
Hinta: alk. 23 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 4200 m2
Rakennusoikeus: 200 m2
Maasto: Metsämaasto
Ranta: Kovapohjainen
Ilmansuunta: LÄnsi
Lisäinfo: Kaavamääräykset

Osoitetiedot

Lammentie 43
, Kitee

GPS:

Kohteen kuvat

Kitee Valkialampi K 39
Kitee Valkialampi K 39
Kitee Valkialampi K 39
Kitee Valkialampi K 39
Kitee Valkialampi K 39
Kitee Valkialampi K 39
Kitee Valkialampi K 39
Kitee Valkialampi K 39
Kortteli Tontti Pinta-ala Hinta €
39 1 4200 25 000
39 2 4250 23 000
39 3 4600 24 000
 

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Samalla paikkakunnalla

Kartta