Kirjoittaja:
• maanantai, heinäkuu 05, 2021

Kuvaus: Veneilijän tontteja Saimaan Pihlajavedellä! Nämä kolme tonttia myydään ostajalle pakettina, ostaja rakentaa tarpeelliseksi katsomansa tieyhteydet tonteille.
Tämä kolmen tontin kokonaisuus on veneilijän unelmapaikalla Saimaan Pihlajavedellä, matkaa Savonlinnan keskustaan on noin 35 km hyväkuntoista tiestöä myöten ja veneillen noin 20 km. Punkaharjulle matkaa noin 38 km. Tältä tontilta on helppoa lähteä tutustumaan Saimaan upeisiin maisemiin ja kulttuurikohteisiin, unohtamatta rentoja lekotteluhetkiä omassa rauhassa.
Tontti on Saimaan upeisiin maisemiin avautuva, metsäinen ja osin kallioinenkin reilusti rantaviivaa omaava kokonaisuus. Tontilla on mäntyvaltainen varttunut puusto. Rannassa voi pitää venettä tai pulahtaa Saimaan aaltojen sekaan. Rakennuspaikalta aukeaa upeat näkymät Pihlajaveden jylhiin kalliomaisemiin.
Pihlajavesi on järviluontoa parhaimmillaan. Tämän kohteen harrastusmahdollisuudet ovat varsin laajat sen monipuolisen sijaintinsa ansiosta. Pihlajavedellä retkeilijöitä palvelee toistakymmentä retkisatamaa. Kalastajien iloksi Pihlajavedestä löytyy muun muassa harjusta, järvilohta ja –taimenta. Kulttuurin ystäville Savonlinna tarjoaa upeita elämyksiä oopperajuhlien ja muiden mahtavien kesätapahtumien muodossa, unohtamatta kallisarvoisia rauhoittumisen hetkiä muun muassa Pihlajaveden luonnonsuojelualueen rauhassa. Myös saimaannorppa on mieltynyt alueen kirkkaisiin vesiin ja levolliseen tunnelmaan.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 13757
Sijainti: Savonlinna
Vesistö: Saimaa
Hinta: 77 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: 1,4 ha
Rakennusoikeus: 360
Maasto: Kaunis metsämaa
Ranta: Kovapohjainen
Ilmansuunta: Pohjoinen, Itä
Lisäinfo: Kaavamääräykset Kaavakartta

Osoitetiedot

Kohtkaartiinlahti
, Savonlinna

GPS:

Kohteen kuvat

Savonlinna, Saimaa, Ruuvesi Kortteli 10
Savonlinna, Saimaa, Ruuvesi Kortteli 10
Savonlinna, Saimaa, Ruuvesi Kortteli 10
Savonlinna, Saimaa, Ruuvesi Kortteli 10
Savonlinna, Saimaa, Ruuvesi Kortteli 10
Savonlinna, Saimaa, Ruuvesi Kortteli 10
Savonlinna, Saimaa, Ruuvesi Kortteli 10
Savonlinna, Saimaa, Ruuvesi Kortteli 10
Savonlinna, Saimaa, Ruuvesi Kortteli 10
Savonlinna, Saimaa, Ruuvesi Kortteli 10

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta