Kirjoittaja:
• keskiviikko, maaliskuu 03, 2021

Kuvaus: Myydään rantatontti Lappeenrannan Välisaaresta. Kohde sijaitsee kauniilla, rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin lähellä Lappeenrannan palveluja. Kohteelle on auto- ja venepaikka Muukon rannassa. Tontti on maastoltaan rinteistä metsämaata. Kohteen puusto on vahvaa havupuu valtaista metsää. Kohteen ranta on sopivasti syvenevää, kovapohjaista kivihiekkarantaa. Tontin ranta katsoo länteen, eli ilta-auringon suuntaan. Tämä kohde on erinomainen, monipuolinen lomanviettopaikka esimerkiksi veneilystä ja golfista innostuneelle, unohtamatta Lappeenrannan muita runsaita harrastusmahdollisuuksia. Veneellä matkaa Lappeenrannan keskustan palveluiden äärelle tulee ainoastaan noin 10 km. Golffarin onneksi Etelä- Saimaan Golf-klubi sijaitsee lähes tonttia vastapäätä, golffaamaan pääsee vaikka soutamalla! Tällaisia kohteita on harvoin tarjolla!

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 13503
Sijainti: Lappeenranta, Välisaari
Vesistö: Saimaa
Hinta: 38 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: 7000 m2
Rakennusoikeus: Vapaa-ajan asunnolle
Maasto: Metsämaata
Ranta: Kovapohjainen kivihiekkaranta
Ilmansuunta: länsi
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Välisaari
, Lappeenranta

GPS:

Kohteen kuvat

Lappeenranta, Välisaari
Lappeenranta, Välisaari
Lappeenranta, Välisaari

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta