Kirjoittaja:
• tiistai, joulukuu 29, 2020

Kuvaus: Kohteella myynnissä neljä omarantaista rantatonttia.

Kortteli 6 tontti 1
Tontti on runsaspuustoinen, valoisa kokonaisuus. Puusto on pääosin mäntyvaltaista. Maastoltaan tontti on loivarinteistä kangasmaastoa, takaosasta löytyy melko tasaista aluetta ja keskiosasta alkaa loiva rinne kohti Sieralampea. Rannan tuntumasta tontti on jälleen tasaisempaa. Keskiosan kumpare mahdollistaa kauniin maiseman avaamisen vapaa-ajan asunnolle. Rannemmasta löytyy mukavasti tilaa rantasaunalle ja muille huvirakennuksille. Ranta vaikuttaa melko nopeasti syvenevälle.

Kortteli 6 tontti 2
Kohteen puusto on pääosin mäntyvaltaista kangasmetsää, mäntyjen seassa on myös muutamia koivuja. Maastoltaan tontti on loivarinteistä metsämaata. Tontilla on kauniita kiviä ja kumpareita. Tontin keskiosassa on suuri, näyttävä kallio, jonka päältä avautuu upeat näkymät Sieralammelle. Rannasta tontti on jälleen tasaisempaa. Tästä kohteesta saa persoonallisen ja näyttävän kokonaisuuden pienellä suunnitelulla. 

Kortteli 6 tontti 3
Kohteen puusto on pääosin mäntyvaltaista kangasmetsää, mäntyjen seassa on myös muutamia koivuja. Maastoltaan tontti on rinteistä metsämaata. Tontilla on kauniita kallioita, kiviä ja kumpareita. Tontin keskiosassa on kallioita, jotka ovat hieman jyrkempiä. Tontin takaosassa on tasaisempaa sekä ranta on hyvin tasaista metsämaata. Ranta on melko syvä. Tästä kohteesta saa persoonallisen ja näyttävän kokonaisuuden pienellä suunnitelulla. Kohteelta avautuu kauniit näkymät Sieralammelle.

Kortteli 6 tontti 4
Kohteen puusto on pääosin mäntyvaltaista kangasmetsää, seassa on myös muutamia koivuja. Tontin takaosassa kasvaa kuusia. Maastoltaan tontti on loivarinteistä metsämaata. Tontilla on kauniita kallioita, kiviä ja kumpareita. Tontin keskiosassa sijaitsee loiva kallioinen kumpare. Ranta on melko syvä. Tästä kohteesta saa persoonallisen ja näyttävän kokonaisuuden pienellä suunnitelulla. Kohteelta avautuu kauniit näkymät Sieralammelle.

   Sieralampi tarjoaa erinomaiset puitteet rauhoittumiseen luonnon äärellä. Tontilta pääsee helposti kalastamaan, marjastamaan ja sienestämään ympäröivään luontoon.  Tämä määräalana myytävä rantatontti sijaitsee erittäin rauhallisella paikalla, Sieralammen rannalla. Tontti sijaitsee upeassa luonnonkauniissa puokamassa. Kohteelta on matkaa Mäntyharjun kattavien palveluiden äärelle ainoastaan noin 11 km:ä, Mikkeliin matkaa kertyy noin 56 km:ä ja Ristiinaan noin 36 km:ä. Autotie on tontin takarajalle valmiina. 

Mäntyharjulla voi tyydyttää kulttuurin nälkää esimerkiksi Taidekeskus Salmelassa tai Woikosken automuseossa, Mäntyharjun vilkkaalla kesätorilla on mukava pistäytyä nauttimassa paikallisten leipomoiden tuoteita tai muutoin vain vaihtaa kuulumisia. Woikosken alueella on myös mahdollisuus erilaisiin elämyspalveluihin sekä aktiviteetteihin tai muuten vaan lähteä patikoimaan lähistöllä olevaan Repoveden kansallispuistoon. Mikkelistä löytyy hyvät ostosmahdollisuudet ja erinomaisia tapahtumia erityisesti kesäaikaan. 

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 13427
Sijainti: Mäntyharju
Vesistö: Sieralampi
Hinta: alk. 20 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 3350
Rakennusoikeus: 200 m2
Maasto: Metsämaata
Ranta: Oma ranta
Ilmansuunta: Kaakko, etelä
Lisäinfo: Kaavakartta

Osoitetiedot

Sierantie
, Mäntyharju

GPS:

Kohteen kuvat

Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Mäntyharju, Sieralampi Kortteli 6
Kortteli Tontti Pinta-ala Hinta €
6 1 5350 m2  20 000
6 2 5100 m2  24 000
6 3 3850m2  23 000
6 4 3350 m2  22 000

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta