Kirjoittaja:
• tiistai, marraskuu 10, 2020

Kuvaus: Pielaveden keskustan läheisyydessä Pielaveden rannalla Pieniniemessä noin 24 hehtaarin suuruinen määräala, jolla seitsemän (7) kappaletta rakennuspaikkoja. Rakennusoikeus on 150 – 250 m2 /rakennuspaikka. Vapaa-ajan rakennuksen rakennusoikeus 150m2/rakennuspaikka ja vakituisen asunnon rakennusoikeus 250 m2/rakennuspaikka. Rantaviivaa myytävällä alueella on noin 1900 metriä, ranta on pääosin kovapohjaista kivirantaa. Metsäautotie kulkee palstan poikki niemenkärkeen saakka. Myytävällä alueella on erittäin hyvä puusto, joka jo suurelta osin tukkipuustoa. Tässä sijoittajalle mahdollisuus hyödyntää Pielaveden kauniita rantamaisemia rakentamiseen ja samalla harjoittaa metsätaloutta. Puustoa alueella 9/2020 tehdyn arvion mukaan noin 4.100 m3. (saat tarkemmat tiedot toimistoltamme)

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 13326
Sijainti: Pielavesi
Vesistö: Pielavesi
Hinta: 210000 €

Muut tiedot

Pinta-ala: noin 24 ha.
Rakennusoikeus: 150-250 m2 / rakennuspaikka
Maasto: Metsämaata
Ranta: Reilusti rantaviiva (noin 1,9 km)
Ilmansuunta: Itä-pohjoinen-länsi
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Pikontie 2
72400, Pielavesi

Kohteen kuvat

Rantametsäpalsta Pielavesi
Rantametsäpalsta Pielavesi
Rantametsäpalsta Pielavesi

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Samalla paikkakunnalla

Kartta