Kirjoittaja:
• perjantai, lokakuu 23, 2020

Kuvaus: Myynnissä rantatontteja Vannekivenlammen rannalta!

Tämä korttelin 3 tontti numero 1 on on loivarinteinen. Puusto on pääosin taimikkoa, mutta tontilta löytyy rantalinjasta myös ikimäntyjä. Tontilla on hyvä rakennuspaikka. Kohde myydään maastoonmerkattuna määräalana.

Tontti numero kaksi on maastoltaan loivarinteistä metsämaata. Puusto on pääosin kuusentaimikkoa. Kohteella on hyvä rakennuspaikka. Kohde myydään maastoonmerkattuna määräalana. Tontilta on kauniit maisemat Vannekivenlammen suuntaan.

Tontin numero kolme maasto on loivarinteistä metsämaata. Puustoltaan kohde on pääosin järeämpää männikköä. Hyvä rakennuspaikka sijaitsee tontin keskiosassa valoisalla kumpareella, josta aukeaa virkistävät näkymät Vannekivenlammen suuntaan. Kohde myydään maastoon merkattuna määräalana.

Tontit sijaitsevat hyvin rauhallisella paikalla, Vannekivenlammen rannalla. Kohteelta on matkaa Mäntyharjun kattavien palveluiden äärelle ainoastaan 14 km. Mikkeliin matkaa kertyy reilut 50 km ja Ristiinaan vajaat 40 km. Autotie tulee tontin takarajalle.

Vannekivilampi tarjoaa erinomaiset puitteet rauhoittumiseen luonnon äärellä. Tonteilta pääsee helposti kalastamaan, marjastamaan ja sienestämään ympäröivään luontoon. Mäntyharjulla voi tyydyttää kulttuurin nälkää esimerkiksi Taidekeskus Salmelassa ja Woikosken automuseossa. Mäntyharjun vilkkaalla kesätorilla on mukava pistäytyä nauttimassa paikallisten leipomoiden tuoteita tai muutoin vain vaihtaa kuulumisia. Woikosken alueella on myös mahdollisuus erilaisiin elämyspalveluihin sekä aktiviteetteihin. Mikkelistä löytyy hyvät ostosmahdollisuudet ja erinomaisia tapahtumia erityisesti kesäaikaan.

Tämän tontin lähistöllä on myös muita liitteenä olevan kaavakartan mukaisia rakennuspaikkoja.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 13276
Sijainti: Mäntyharju
Vesistö: Vannekivenlampi
Hinta: 19 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 0,36 ha
Rakennusoikeus: 200 m2
Maasto: Metsämaata
Ranta: Oma ranta
Ilmansuunta: Kaakko
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Riinintie
, Mäntyharju

GPS:

Kohteen kuvat

Mäntyharju, Vannekivenlampi K3
Mäntyharju, Vannekivenlampi K3
Mäntyharju, Vannekivenlampi K3
Mäntyharju, Vannekivenlampi K3
Mäntyharju, Vannekivenlampi K3
Mäntyharju, Vannekivenlampi K3
Mäntyharju, Vannekivenlampi K3
Mäntyharju, Vannekivenlampi K3
Mäntyharju, Vannekivenlampi K3
Kortteli Tontti Pinta-ala Hinta
3 1 4600 VARATTU
3 2 3700 myyty
3 3 3600 VARATTU

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta