Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 29, 2020

Kuvaus: Myynnissä kaksikerroksinen omakotitalo yli hehtaarin kokoisella puustoisella tontilla Hämeenlinnan Lammilla Kuohijärven rannalla. Tämä ainutlaatuinen kohde soveltuu ympärivuotiseen asumiseen tai kesähuvilaksi. Kiinteistö sijaitsee alle kahden tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta hyvien tieyhteyksien varrella.

Kiinteistöllä sijaitsee vuonna 2007 valmistunut kaksikerroksinen, tiilikatteinen lamellihirsi-/ lämpöharkkovalmisteinen omakotitalo. Rakennuksen kerrosala on 194,5 m2 sekä huoneistoala 171,5 m2. Kiinteistön rakennuspaikka on voimassaolevan yleiskaavan mukainen RA-alue, johon on saatu poikkeuslupa vakituiselle asunnolle. Rakennusta kiertää toisessa kerroksessa terassi kaikilla sivuilla. Keittiössä on kiviset työtasot. Lattiat ovat tammiparkettia ja keraamista laattaa. Saunaosastossa on poreamme.

Rakennuksessa on vesikiertoinen lattialämmitys puulla ja/tai sähköllä. Kiinteistöllä on omat vesi- ja jätevesikaivot. Rakennuksen pohjaratkaisu tarjoaa mahdollisuuden myös kolmannelle makuuhuoneelle toiseen kerrokseen. Hormin juuressa on lisäksi varaus takalle tai leivinuunille. Rakennuksessa on hyvät säilytystilat ja varsin iso autotalli.

Kiinteistön erityispiirteitä ovat myös Ekojärvestä virtaava puro, joka laskee Kuohijärveen tontin edustalle, sekä luonnon muovaama lampi. Oman Kuohijärven rantaviivan lisäksi kiinteistöllä on venepaikkaoikeus alle 100 metrin päässä olevaan venevalkamaan (RN:o 109-537-1-83).

Kuohijärvi on tunnettu hyvistä ravustus- ja kalastusvesistään. Kuohijärven ekologinen tila on luokiteltu erinomaiseksi. Järven rantaviivan pituus on 116 kilometriä ja vesiala 35 km2. Kuohijärven vesille houkuttelee liikkumaan myös eri saarista koostuva Hietasalon virkistysalue, josta löytyy hiekkarantoja, nuotiopaikkoja ja telttailupaikka.

Kohteen sijainti tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen, retkeilyyn ja kalastukseen. Evon retkeilyalue on lähellä ja Evon Niemisjärven virkistys-kalastusalueelle on matkaa n. 6km. Hämeenlinnan keskustaan on matkaa 42 km, Lahteen 65 km, Tuulosen kauppakeskukseen 17 km ja Lammille 17 km. Tämä kohde soveltuu erinomaisesti luonnossa liikkumisesta ja rauhallisesta elämäntyylistä pitäville.

360 Kuva1

360 Kuva2

360 Kuva3

360 Kuva 4

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 13096
Tyyppi: Omakotitalo
Huoneita: Olohuone, keittiö, 2 makuuhuonetta (pohjapiiroksen mukaan mahdollisuus 3 makuuhuoneeseen) , kylpyhuone poreammeella + sauna, 2 wc:tä (toisessa myös suihkutila), autotalli, kodinhoitohuone, vaatehuone, varasto ja pannuhuone.
Kerros: kerroksia 2 kpl
Pinta-ala: Huoneistoala: 1.krs: 84,9 m2 2.krs: 86,6 m2 Yhteensä: 171,5 m2 Kerrosala: 1.krs: 99,0 m2 2.krs: 95,5 m2 Yhteensä: 194,5 m2 m2
Yhtiövastike:
Rahoitusvastike:
Lainat:
Hinta: 398 000€

Muut tiedot

Taloyhtiö:
Rakennusvuosi: 2007
Talo:
Tontti: 1,0169 ha, kiinteistötunnus 109-537-1-65, kiinteistön nimi: Poukama
Lämmitys: Vesikeskuslämmitys: vesikiertoinen lattialämmitys, puu ja sähkö ja kiinteistöllä on omat vesi-ja jätevesikaivot.
Autopaikka:
Muut tilat:
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Liisala 38
, Hämeenlinna

Kohteen kuvat

Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna
Omakotitalo Kuohijärven rannalla, Hämeenlinna

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Yhtä monta huonetta (Olohuone, keittiö, 2 makuuhuonetta (pohjapiiroksen mukaan mahdollisuus 3 makuuhuoneeseen) , kylpyhuone poreammeella + sauna, 2 wc:tä (toisessa myös suihkutila), autotalli, kodinhoitohuone, vaatehuone, varasto ja pannuhuone.)

    Samalla paikkakunnalla

      Kartta