Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 22, 2020

Kuvaus: Rantatontti Puumalan palveluiden tuntumasta!

Kohteella on myynnissä koiliseen avautuva rantatontti Puumalasta, Saimaan rannalta. Tontti on maastoltaan loivarinteinen, jolla pääsääntöisesti varttunutta mäntymetsää. Rannan tuntumasta löytyy myös lehtipuuvaltainen kaistale. Tonttia voidaan luonnehtia runsaspuustoiseksi ja puustoa monimuotoiseksi. Hieman harventamalla tätä tonttia saa siitä puistomaisen loivarinteisen järeän männikön, jossa rannan tuntumassa maisemaa elävöittämässä muutamia suurempia koivuja.

Rakennuspaikalta avautuu näyttävät maisemat Saimaan Mutikonselälle. Ranta on kovapohjainen, sopivasti syvenevä.Tästä tontista saa vertaansa vailla olevan vapaa-ajan viettopaikan, aivan Puumalan kylän läheisyydestä unohtamatta, kaunista ja puhdasta Saimaata! Näissä maisemissa ja tunnelmissa on helppo rauhoittua viettämään vapaa-aikaa.
Tontilta on matkaa Puumalaan palveluiden äärelle autoillen ainoastaan 5 km ja venematkaa vain alle 4 km:ä. Mikkeliin matkaa kertyy noin 75 km:ä ja Imatralle noin 65 km:ä. Kohteelle on tie tontin takarajalle. Puumalasta löytyy hyvät peruspalvelut ravintoloineen ja kauppoineen. Saimaa tarjoaa mitä parhaimmat mahdollisuudet veneilyyn, kalastukseen, retkeilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi kohteen ympäristön laajat metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen.

Puumala on tunnettu hyvä maineisena kesäkuntana ja aktiivisena tapahtumiensa ja miellyttävän ilmapiirinsä vuoksi. Unohtamatta Etelä-Savon muuta laajaa kulttuuritarjontaa. Hyväkuntoisille on tarjolla saariston alueella myös pyöräilyreitti, Puumalan saaristoreitti, jota pyöräillessä pääsee myös lepuuttamaan jalkojaan ja nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista saaristolautan kyydissä.

Tämän tontin lähistöllä on myös muita liitteenä olevan kaavakartan mukaisia rakennuspaikkoja. Tontti myydään maastoon merkattuna määräalana. L

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 13048
Sijainti: Puumala
Vesistö: Saimaa
Hinta: 52 000 €€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 0,52 ha
Rakennusoikeus: 150 m2
Maasto: Kangasmaasto
Ranta: Kovapohjainen
Ilmansuunta: Koillinen
Lisäinfo: Kaavakartta

Osoitetiedot

Varkautjärventie 121
, Puumala

GPS:

Kohteen kuvat

Puumala, Saimaa, Mutikonselkä
Puumala, Saimaa, Mutikonselkä
Puumala, Saimaa, Mutikonselkä
Puumala, Saimaa, Mutikonselkä
Puumala, Saimaa, Mutikonselkä
Puumala, Saimaa, Mutikonselkä
Puumala, Saimaa, Mutikonselkä
Kortteli 1, tontti 1 pinta-ala 5400 m2 Hinta 52 000 € Kortteli 1, tontti 2 pinta-ala 5200 m2 hinta  VARATTU  €

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta