Kirjoittaja:
• tiistai, heinäkuu 07, 2020

Kuvaus: Myynnissä useita rantatontteja upean Vuohijärven rannalta.

Alueella on myynnissä kolmessa eri korttelissa useita kohteita. Kohteet sijaitsevat aktiivisessa ympäristössä, kuitenkin rauhallisella paikalla, hyvien tieyhteyksien varrella. Matkaa Kouvolan kattavien palveluiden äärelle kertyy 45 km, Mäntyharjun peruspalveluiden äärelle reilu 30 km.Korttelissa kaksi tontti numero kolme katsoo luoteeseen, tontit 1-2 katsovat koillisen suuntaan. Maastoltaan tontit ovat hyvin tasaisia rantarakennuspaikkoja. Tonttien maasto nousee hieman voimakkaammin tonttien takarajan tuntumassa. Puustontaan tontit ovat pääsääntöisesti upeaa vanhaa männikköä, rannasta löytyy myös muutamia lehtipuita. Ranta on kovapohjaista kivirantaa joka syvenee melko nopeasti Vuohirjärven ison selän suuntaan. Näille kohteille saa suunnittelemalla, mitä tyylikkäämmän vapaa-ajan viettopaikan upeilla maisemilla!

Nämä rantatontit soveltuvat mitä parhaiten luontoa rakastavalle ihmiselle. Tontilta on helppoa piipahtaa vaeltamaan Repoveden kansallispuiston henkeäsalpaaviin maisemiin. Vaihtoehtoisesti voi käydä virkistäytymässä Orilammen kesäravintolan terassilla ja mikä mukavinta kaiken tämän voi tehdä vaikka omalla veneellä. Kulttuurin nälkää voi tyydyttää esimerkiksi Taidekeskus Salmelan tunnelmissa. Nautinnollisen päivän voi viettää historian havinasta nauttimalla Woikosken automuseossa, rentoutua voi kauneushoitolalla, unohtamatta WHD Gårdin erinomaisia ravintolapalveluita.

Kohteet myydään määräalana.
Rantalan ranta-asemakaavan työkertomus ja mittausraportti
Orilammen maja
Repoveden kansallispuisto
Woikoski Feeling

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 12878
Sijainti: Kouvola
Vesistö: Vuohijärvi
Hinta:

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 0,42 ha
Rakennusoikeus: 150 m2
Maasto: Kangasmaasto
Ranta: Kovapohjainen kiviranta
Ilmansuunta: Pohjoinen, Koillinen
Lisäinfo: Kaavamääräykset Kaavakartta

Osoitetiedot

Lapinniementie 191
, Kouvola

GPS:

Kohteen kuvat

Kouvola, Vuohijärvi K2
Kouvola, Vuohijärvi K2
Kouvola, Vuohijärvi K2
Kouvola, Vuohijärvi K2
Kouvola, Vuohijärvi K2
Kouvola, Vuohijärvi K2

Kortteli Tontti Pinta-ala Hinta
2 1 0,42 ha 105000
2 2 0,47 ha 94000
2 3 0,44 ha 88000

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Samalla paikkakunnalla

Kartta