Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 01, 2020

Kuvaus: Myynnissä useita rantatontteja upean Vuohijärven rannalta.

Alueella on myynnissä kolmessa eri korttelissa useita kohteita. Kohteet sijaitsevat aktiivisessa ympäristössä, kuitenkin rauhallisella paikalla, hyvien tieyhteyksien varrella. Matkaa Kouvolan kattavien palveluiden äärelle kertyy 45 km, Mäntyharjun peruspalveluiden äärelle reilu 30 km.

Korttelissa yksi tontit numero 3-6 katsovat lännen suuntaan. Korttelissa yksi tontti n:o 2 katsoo luoteeseen. Tontti n:o 1 katsoo koilliseen ja luoteeseen. Korttelin 1 tontit ovat maastoltaan loivarinteistä kangasmaastoista metsämaata. Tonttien takarajalla maasto nousee hieman enemmän. Puustoltaan tontit ovat vanhaa varttunutta mäntymetsää. Tonttien rannat ovat kovapohjaisia kivirantoja, jotka syvenevät melko nopeasti ulappaa kohden. Näkymät tonteilta ovat mitä upeimmat. Näille tonteille saa suunniteltua näyttävän vapaa-ajan viettopaikan!

Nämä rantatontit soveltuvat mitä parhaiten luontoa rakastavalle ihmiselle. Tontilta on helppoa piipahtaa vaeltamaan Repoveden kansallispuiston henkeäsalpaaviin maisemiin. Vaihtoehtoisesti voi käydä virkistäytymässä Orilammen kesäravintolan terassilla ja mikä mukavinta kaiken tämän voi tehdä vaikka omalla veneellä. Kulttuurin nälkää voi tyydyttää esimerkiksi Taidekeskus Salmelan tunnelmissa. Nautinnollisen päivän voi viettää historian havinasta nauttimalla Woikosken automuseossa, rentoutua voi myös kauneushoitolalla, unohtamatta WHD Gårdin erinomaisia ravintolapalveluita.

Kohteet myydään määräalana.
Rantalan ranta-asemakaavan työkertomus ja mittausraportti
Orilammen maja
Repoveden kansallispuisto
Woikoski Feeling

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 12867
Sijainti: Kouvola
Vesistö: Vuohijärvi
Hinta:

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 0,42 ha
Rakennusoikeus: 150 m2
Maasto: Kangasmaasto
Ranta: Kovapohjainen kiviranta
Ilmansuunta:
Lisäinfo: Kaavamääräykset Kaavakartta

Osoitetiedot

Lapinniementie 191
, Kouvola

GPS:

Kohteen kuvat

Kouvola, Vuohijärvi K1
Kouvola, Vuohijärvi K1
Kouvola, Vuohijärvi K1
Kouvola, Vuohijärvi K1
Kouvola, Vuohijärvi K1
Kouvola, Vuohijärvi K1
Kortteli Tontti Pinta-ala Hinta
1 1 0,49 ha Varattu
1 2 0,42 ha myyty
1 3 0,43 ha Varattu
1 4 0,48 ha varattu
1 5 0,49 ha Varattu
1 6 0,57 ha varattu

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta