Kirjoittaja:
• keskiviikko, heinäkuu 01, 2020

Kuvaus: Kohteella on myynnissä kaksi etelärantatonttia Puumalasta, Saimaan rannalta.
Tontti 1.

Tontti on loivarinteinen, kuiva kangasmaastoinen kokonaisuus. Puustoa tontilla on runsaasti. Pääsääntöisesti puusto koostuu männyistä ja koivuista. Rannassa on kapea kaistale kuusikkoa. Raivaamalla kuusikon saa tontilta avattua upean maiseman Saimaan Naistenvedelle! Ranta on hyvä, kovapohjainen ja sopivasti syvenevä. Tästä tontista saa pienellä suunnittelulla upean vapaa-ajan viettopaikan, aivan Puumalan viehättävän kylän läheisyydesta unohtamatta, kaunista ja puhdasta Saimaata!

Tontti 2. Tontti on loivarinteinen, jolla pääsääntöisesti varttunutta mänty- koivumetsää, rannan tuntumasta löytyy myös hieman kuusivaltaista aluetta. Tonttia voidaan luonnehtia runsaspuustoiseksi ja puustoa monimuotoiseksi. Harventamalla rannan tuntumassa olevaa melko sakeaa kuusikkoa saa tontilta avautumaan upeat maisemat Saimaan Naistenvedelle! Ranta on hyvä, kovapohjainen ja sopivasti syvenevä. Näissä maisemissa ja tunnelmissa on helppo rauhoittua viettämään vapaa-aikaa.

Tontilta on matkaa Puumalaan palveluiden äärelle ainoastaan 8 km! Matkaa Mikkelin tulee noin 77 km ja Imatralle noin 63 km. Kohteelle on tie perille saakka. Puumalasta löytyy hyvät peruspalvelut ravintoloineen ja kauppoineen. Saimaa tarjoaa mitä parhaimmat mahdollisuudet veneilyyn, kalastukseen, retkeilyyn ja muihin vesiharrastuksiin. Lisäksi kohteen ympäristön laajat metsäalueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen.

Puumala on tunnettu hyvä maineisena kesäkuntana ja aktiivisena tapahtumiensa ja miellyttävän ilmapiirinsä vuoksi. Unohtamatta Etelä-Savon muuta laajaa kulttuuritarjontaa. Hyväkuntoisille on tarjolla saariston alueella myös pyöräilyreitti, Puumalan saaristoreitti, jota pyöräillessä pääsee myös lepuuttamaan jalkojaan ja nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista saaristolautan kyydissä.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 12791
Sijainti: Puumala
Vesistö: Saimaa
Hinta: alk. 62 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 4250 m2
Rakennusoikeus: 200 m2
Maasto: Kangasmaasto
Ranta: Hyvä
Ilmansuunta: Etelä
Lisäinfo: Kaavakartta

Osoitetiedot

Multamäentie 110
, Puumala

GPS:

Kohteen kuvat

Puumala, Saimaa, Lyhytranta K4
Puumala, Saimaa, Lyhytranta K4
Puumala, Saimaa, Lyhytranta K4
Puumala, Saimaa, Lyhytranta K4
Puumala, Saimaa, Lyhytranta K4
Puumala, Saimaa, Lyhytranta K4
Puumala, Saimaa, Lyhytranta K4
Puumala, Saimaa, Lyhytranta K4
Puumala, Saimaa, Lyhytranta K4
Puumala, Saimaa, Lyhytranta K4
Kortteli Tontti Pinta-ala Hinta €
4 1 4852 ma varattu
4 2 4250 m2 62 000 €

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta