Kirjoittaja:
• maanantai, kesäkuu 01, 2020

Kuvaus: Myynnissä Kangasniemen palveluiden tuntumasta Etelä/länsiranta tontti!

Tontti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, rauhallisella ja luonnon kauniilla paikalla. Tontilta matkaa Kangasniemen palveluiden äärelle on ainoastaan 7 km! Tontille on tie tontin takarajan tuntumaan.
Tontti on hyvin tasainen, pinta-alaltaan noin 5000 m2 rantarakennuspaikka. Maastoltaan tontti on hyvää kangasmaastoista metsämaata. Puusto on vaihtelevaa sekametsää. Tontilla on varttuneita havupuita, joiden seassa on sopivasti koivuja. Ranta on kovapohjainen, etelään ja länteen avautuva. Niemenkärjessä on hieman loivemmin syvenevä ranta.

Puula ympäristöinen tarjoaa erinomaiset puitteet marjastukseen, sienestykseen, veneretkeilyyn ja vesiurheiluun. Puula on muodoltaan laajoista selistä muodostuva monimuotoinen, niukkaravinteinen ja kirkasvetinen järviketju. Sille ovat tunnusomaisia jylhät, karut, kallioiset rannat sekä monin paikoin rannan tuntumassa kasvavat lehtipuuvaltaiset metsät. Puulavesi kuuluu vedenlaatunsa, monipuolisen luontonsa ja monin paikoin myös vähäisen asutuksensa vuoksi tärkeimpiin maakunnan luontokohteisiin. Sen rikkonainen ja karu saaristoluonto on omaleimainen. Alue on myös maisemaltaan erittäin arvokas. Puulavesi tarjoaa erinomaiset puitteet myös kalastukseen, sillä Puula on muikkuvesi, minkä vuoksi taimen sekä järvilohi kasvavat nopeasti.

Tontti myydään määräalana.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 12705
Sijainti: Kangasniemi
Vesistö: Puula
Hinta: 59 000 €

Muut tiedot

Pinta-ala: noin 5000 m2
Rakennusoikeus: Vapaa-ajan asunnolle
Maasto: Loivarinteinen metsämaa
Ranta: Kovapohjainen
Ilmansuunta: Etelä/Länsi
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Tikkaranta 116
, Kangasniemi

GPS:

Kohteen kuvat

Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula
Rantatontti, Kangasniemi, Puula

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Samalla paikkakunnalla

Kartta