Kirjoittaja:
• sunnuntai, helmikuu 02, 2020

Kuvaus: Myynnissä erinomainen asuntokokonaisuus Klaukkalan parhailta paikoilta! Tästä ekologisesta ja tilavasta asunnosta ei puutu mitään!

Asunnossa on maalämpö, mikä takaa edullisen asumisen myös tulevaisuudessa. Asunto on järkevän yksikerroksisen pohjaratkaisunsa ansiosta hyvin avara ja tilava. Säilytystilaa on runsaasti. Asunnossa on kaunis vuonna 2014 remontoitu keittiö. Remontin yhteydessä ei ole säästelty kodinkoneissa. Keittiöstä löytyy muun muassa kiertoilma/höyryuuni, induktioliesi, integroitu mikro, tiskikone sekä uusi AEG-jääkaappi. Päämakuuhuoneessa on erillinen vaatehuone sekä tilavat kaapistot. Asunnon toisesta makuuhuoneesta löytyvät myös tilavat ja toimivat kaapistot. Kylpyhuoneessa on kiinteä kaapisto sekä tilaa pesutornille. Sauna on siisti ja toimiva kokonaisuus. Asunnolla on oma piha, taloyhtiön sisäpihalle. Omalle pihalle mahtuu kivasti grillaamaan ja viettämään aikaa kesä-iltaisin. Pihan ylle on mahdollista levittää markiisi. Taloyhtiön sisäpihalla on erillinen lasten leikkipaikka.

Kohde sijaitsee aivan Klaukkalan palvelujen tuntumassa, mutta kuitenkin rauhallisella ja viihtyisällä asunto-alueella. Asunto- alue on tunnettu kauniista ja monimuotoisista lenkkeilymaastoistaan. Alueelta löytyy myös hyvät koulut ja varhaiskasvatuspalvelut sekä paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

Pieni kauppa sijaitsee aivan kohteen vieressä, eikä isommillekaan kaupoille ole pitkä matka! Asunnon vieressä sijaitsevalta bussipysäkiltä pääsee ympärivuorokauden kätevästi Kamppiin. Rakenteilla oleva Klaukkalan ohitustie tulee myös jouduttamaan siirtymistä Helsinkiin huomattavasti!

360 Kuva olohuoneesta

360 Kuva keittiöstä

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 12199
Tyyppi: Rivitalohuoneisto
Huoneita: 3h+k+s
Kerros: 1/1
Pinta-ala: 72,5 m2
Yhtiövastike: 239,25 €/kk (sis lämmityksen)€
Rahoitusvastike: -€
Lainat: -€
Hinta: 189 000 €

Muut tiedot

Taloyhtiö: As Oy Nurmijärven Sivumäki
Rakennusvuosi: 2003
Talo: Asuntoja yhteensä 17 kpl
Tontti: oma, 3445 m2
Lämmitys: Maalampö
Autopaikka: kyllä
Muut tilat:
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Ketunkallio 2 B 7
, Nurmijärvi

Kohteen kuvat

Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala
Rivitalohuoneisto Klaukkala

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Samalla paikkakunnalla

    Kartta