Kirjoittaja:
• tiistai, joulukuu 29, 2020

Kuvaus: Myynnissä kaksi rantatonttia Ala- Ruotimon rannalta.
Tontit sijaitsevat hyvin rauhallisella paikalla, Ala-Ruotimon rannalla. Kohteilta on matkaa Mäntyharjun kattavien palveluiden äärelle vain 8 km. Mikkeliin matkaa kertyy vajaat 40 km ja Ristiinaan vajaat 20 km. Kohde sijaitsee hyvien tieyhteyksien varrella, kauniilla paikalla.

Tontit ovat maastoltaan vaihtelevaa, loivarinteistä metsämaata. Tontit sijaitsevat valoisalla, kauniilla kumpareella. Autotie tonttien takarajan tuntumaan.
Tontti numero yksi katsoo itään. Maastoltaan tontti on loivarinteistä metsämaata. Puusto on pääsääntöisesti varttunutta mäntypuustoa. Hyvä rakennuspaikka sijaitsee tontin keskiosassa kumpareen päällä.

Tontti numero kaksi on hyvin samankaltainen kuin tontti yksi. Kohteella on kaunis kumpare joka laskee sopivasti järveen. Puustoltaan tontti on vahvaa mäntyvaltaista tukkipuustoa. Tällä tontilla on toimiva ja hyvä rakennuspaikka aivan tontin keskiosassa! Suunnittelemalla tästä saa upean kokonaisuuden!

Ala- Ruotimo on noin 14 ha kokoinen järvi Mäntyharjun ja Ristiinan välillä. Alue tarjoaa erinomaiset puitteet rauhoittumiseen luonnon äärellä. Tonteilta pääsee helposti kalastamaan, marjastamaan ja sienestämään ympäröivään luontoon. Kalastuksesta erityisesti innostuneille, lähellä sijaitseva Kuomiojoki tarjoaa upeita lohen kalastusmahdollisuuksia. Mäntyharjun alueella voi tutustua lukuisiin kulttuurikohteisiin esimerkiksi Taidekeskus Salmelassa ja Woikosken automuseossa. Woikosken alueella on myös mahdollisuus erilaisiin elämyspalveluihin sekä aktiviteetteihin. Mikkelistä löytyy hyvät kulttuuri ja ostosmahdollisuudet. Ristiinasta voi lähteä vaikka risteilylle Astuvansalmen kalliomaalauksille! Alueella on erinomaisia tapahtumia erityisesti kesäaikaan.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 12195
Sijainti: Mäntyharju
Vesistö: Ala - Ruotimo
Hinta: 19 500€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 4500 m2
Rakennusoikeus:
Maasto: Metsämaata
Ranta: Oma
Ilmansuunta: Itä
Lisäinfo:

Osoitetiedot

Ala- Ruotimontie 49
, Mäntyharju

GPS:

Kohteen kuvat

Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Mäntyharju, Ala- Ruotimo K1
Kortteli Tontti Pinta-ala Hinta €
1 1 6200m2  19 500
1 2 4500 m2  24 000

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta