Kirjoittaja:
• tiistai, joulukuu 29, 2020

Kuvaus: Myynnissä kaksi rantatonttia Kallaveden rannalta, Kirveslahdesta ja Vehkalahdesta!
Tontit sijaitsevat hyvin rauhallisella paikalla, Kallaveden rannalla. Kohteilta on matkaa Mäntyharjun kattavien palveluiden äärelle 30 km. Mikkeliin matkaa kertyy vajaat 40 km ja Ristiinaan vajaat 20 km.

Tontit ovat maastoltaan vaihtelevaa, loivarinteistä metsämaata. Tonteilla on kauniita kumpareita ja kunnollista tukkipuustoa. Autotie tonttien takarajan tuntumaan.
Tontti korttelissa kahdeksan katsoo pohjoiseen. Tontti on helposti muokattavissa länsirantatontiksi ostamalla viereisestä niemestä lisämaa-alueen. Maastoltaan tontti on rinteistä metsämaata. Puusto on vaihtelevaa. Rannassa kasvaa suuria koivuja, tontin keskiosassa on isoja mäntyja. Kohteella on asiallinen ranta. Hyvä rakennuspaikka sijaitsee tontin kaakkoiskulmalla. Tontti on upea, monimuotoinen tilava kokonaisuus!

Korttelissa yhdeksän olevalla tontilla on selvästi tasaisempi maasto. Kohteella on kaunis kumpare rannan tuntumassa. Puustoltaan tontti on vahvaa mäntyvaltaista tukkipuustoa, seassa on muutamia koivuja. Kohteella on asiallinen ranta. Tällä tontilla on toimiva ja hyvä rakennuspaikka! Suunnittelemalla tästä saa upean kokonaisuuden!

Kallaveden korkeat kallioiset maisemat tarjoavat henkeäsalpaavat puitteet mökkeilyyn, veneilyyn, kalastukseen, retkeilijöille, marjastajille sekä sienestäjille. Kallavedellä on vesiyhteys Pyhäveden lisäksi myös Tainaveteen sekä Ala-Kuomioon. Kalastuksesta innostuneille erityisesti Kuomiojoki tarjoaa upeita lohen kalastusmahdollisuuksia. Kulttuurin ystävälle Kallavesi tarjoilee erinomaiset puitteet retkeillä kalliomaalauksille Itkonlahteen ja Karsikkoniemen alueelle. Mäntyharjun alueella voi tutustua lukuisiin kulttuurikohteisiin esimerkiksi Taidekeskus Salmelassa ja Woikosken automuseossa. Woikosken alueella on myös mahdollisuus erilaisiin elämyspalveluihin sekä aktiviteetteihin. Mikkelistä löytyy hyvät kulttuuri ja ostosmahdollisuudet. Alueella on erinomaisia tapahtumia erityisesti kesäaikaan.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 12179
Sijainti: Mäntyharju
Vesistö: Kallavesi
Hinta: alk. 42 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 6750 m2
Rakennusoikeus: 200 m2
Maasto: Metsämaata
Ranta: Oma
Ilmansuunta: Pohjoinen, Koillinen
Lisäinfo: Kaavakartta

Osoitetiedot

Tervalahdentie 106
, Mäntyharju

GPS:

Kohteen kuvat

Mäntyharju, Kallavesi K8-9
Mäntyharju, Kallavesi K8-9
Mäntyharju, Kallavesi K8-9
Mäntyharju, Kallavesi K8-9
Mäntyharju, Kallavesi K8-9
Mäntyharju, Kallavesi K8-9
Mäntyharju, Kallavesi K8-9
Mäntyharju, Kallavesi K8-9
Mäntyharju, Kallavesi K8-9
Mäntyharju, Kallavesi K8-9
Mäntyharju, Kallavesi K8-9
Mäntyharju, Kallavesi K8-9
Mäntyharju, Kallavesi K8-9
Mäntyharju, Kallavesi K8-9
Kortteli Tontti Pinta-ala Hinta €
8 1 6750 m2  42 000
9 1 7050 m2  48 000

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta