Kirjoittaja:
• perjantai, huhtikuu 10, 2020

Kuvaus: Myynnissä kaksi aurinkoista rantatonttia Mäntyharjun Aholammelta

Tontit ovat valoisia, pinta-alaltaan noin 0,70 -0,94 ha. Kohteen puusto on pääosin pari metristä, kasvavaa nuorta kuusen taimikkoa, rannassa on isompaa sekametsää. Kohde on maastoltaan loivarinteinen. Tonteilla on hyvä rakennuspaikka tontin keskiosan paikkeilla vapaa-ajan asunnolle ja hieman rannemmasta löytyy mukavasti tilaa rantasaunalle.
Aholampi tarjoaa erinomaiset puitteet rauhoittumiseen luonnon äärellä. Tonteilta pääsee helposti kalastamaan, marjastamaan ja sienestämään ympäröivään luontoon.
Nämä määräalana myytävät rantatontit sijaitsevat erittäin rauhallisella paikalla, Aholammen rannalla. Kohteelta on matkaa Mäntyharjun kattavien palveluiden äärelle ainoastaan 15 km. Mikkeliin matkaa kertyy reilut 50 km ja Ristiinaan vajaat 40 km. Pääkaupunkiseudulta tonteille on hyvät kulkuyhteydet. Autotie on tontin takarajalle valmiina.
Mäntyharjulla voi tyydyttää kulttuurin nälkää esimerkiksi Taidekeskus Salmelassa tai Woikosken automuseossa, Mäntyharjun vilkkaalla kesätorilla on mukava pistäytyä nauttimassa paikallisten leipomoiden tuoteita tai muutoin vain vaihtaa kuulumisia. Woikosken alueella on myös mahdollisuus erilaisiin elämyspalveluihin sekä aktiviteetteihin tai muuten vaan lähteä patikoimaan lähistöllä olevaan Repoveden kansallispuistoon. Mikkelistä löytyy hyvät ostosmahdollisuudet ja erinomaisia tapahtumia erityisesti kesäaikaan.
Linkkejä
Visit Mäntyharju
Visit Mikkeli
Taidekeskus Salmela
Woikoski Feeling

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 12150
Sijainti: Mäntyharju
Vesistö: Aholampi
Hinta: 20 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 7000 m2
Rakennusoikeus:
Maasto: Metsämaata
Ranta: Oma
Ilmansuunta: Kaakko
Lisäinfo:

Osoitetiedot

vaaralantie 45
, Mäntyharju

GPS:

Kohteen kuvat

Mäntyharju, Aholampi K2
Mäntyharju, Aholampi K2
Mäntyharju, Aholampi K2
Mäntyharju, Aholampi K2
Mäntyharju, Aholampi K2
Mäntyharju, Aholampi K2
Mäntyharju, Aholampi K2
Kortteli Tontti Pinta-ala Hinta €
2 1 9400 m2 varattu
2 2 7000 m2 19 000

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta