Kirjoittaja:
• torstai, marraskuu 21, 2019

Kuvaus: Kangasmaastoinen tontti Kivijärvellä! Nämä reilun kokoiset rantatontit sijaisevat hyvällä paikalla hyvien kulkuyhteyksien äärellä, noin 30 km Joutsan palveluista. Matkaa Jyväskylän runsaiden tapahtumien ja palveluiden äärelle kertyy vain noin 50 km. Tieyhteydet ovat valmiit tontin takarajan tuntumaan saakka. Tontit ovat maastoltaan vaihtelevaa ja valoisaa kangasmaastoa. Rannassa avautuu kauniit näkymät Kivijärvelle. Puusto on pääosin mäntyvaltaista, kaunista metsää. Näillä tonteilla on reilusti rakennusoikeutta, mikä takaa persoonallisen suunnittelun mahdollisuuden. Tonteilla on hyvä hiekkapitoinen ranta. Kauppaan sisältyy tontin pinta-alan mukainen osuus yhteiseen vesialueeseen. Aktiivisesta lomasta pitävälle läheltä löytyy Leivonmäen kansallispuisto, joka tarjoaa mahtavat puitteet retkeilyyn, marjastukseen, sienestykseen ja jopa melomiseen. Talvella kansallispuiston alueella kulkee hiihtolatuja. Kulttuurin ystäville Jyväskylän monipuoliset palvelut ja tapahtumat takaavat varmasti tekemistä ja näkemistä vuoden ympäri.
Kortteleiden 1 ja 2 maastoonmerkintäkartat löytyvät kaavamääräys linkin alta.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 12049
Sijainti: Joutsa
Vesistö: Kivijärvi
Hinta: alk. 26 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 3600 m2
Rakennusoikeus: 250m2
Maasto: Kangas valtainen metsämaasto
Ranta: Hiekkapitoinen ranta
Ilmansuunta: Itä, etelä
Lisäinfo: Kaavamääräykset

Osoitetiedot

Petäisentie 120
, Joutsa

GPS:

Kohteen kuvat

Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Joutsa Kivijärvi
Kortteli Tontti Pinta-ala m2 Hinta €
1 1 4450 varattu
1 2 4200 30 000
1 3 4250 30 000
2 1 3770 26 000
2 2 5200 myyty
2 3 3820 myyty
3 1 3700 myyty
3 2 3600 myyty

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Kartta