Kirjoittaja:
• torstai, marraskuu 21, 2019

Kuvaus: Tontteja kirkasvetisen Kivisen rannalla! Pieksämäellä Kivisen rannalla myynnissä on kolme rantatonttia. Nämä reilunkokoiset rantatontit sijaitsevat Pieksämäellä, Kivisen rannalla. Kohde sijaitsee hyvien tieyhteyksien päässä, rauhallisella paikalla, Pieksämäen erinomaisten palveluiden ja kulttuurin äärellä, Pieksämäelle matkaa kertyy noin 27 km, Jyväskylään noin 68 km. Tonteilla on upeita täyteen ikään varttuneita mäntyjä ja maasto kumpuilevaa loivarinteistä kangasmaata. Tonteilla on runsaasti puhdasvetisen Kivisen järven rantaviivaa. Kivinen on pinta-alaltaan noin 43 hehtaarin suuruinen, syvähkö, kivipohjainen ja kirkasvetinen järvi metsäisten maiden keskellä Jyväskylän ja Pieksämäen välillä. Kivinen sopii moneen menoon, sillä alueella on pienialainen Uhnionrinteen luonnonsuojelualue, jolla on pirunpeltoa, lehtomaista metsikköä ja Huoripojanlammen ympäristö lähteineen ja rantasoineen. Kohde sopii myös kalastavalle, sillä järvessä on haukia, ahvenia, lahnaa, siika ja jopa kirjolohia. Pieksämäen seutu säilyy aktiivisena ympäri vuoden. Pieksämäellä pääsee talvisin hiihtämään ja jopa retkipyöräilemään Vedenjakajanreitistön upeisiin maisemiin. Tonteilla on sähköliittymä, jotka myydään tonttikaupan yhteydessä. Liittymän lunastushinta 8257,00 euroa. Maastoonmerkintäkartta löytyy lisäinfo linkin kautta.

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 12028
Sijainti: Pieksämäki
Vesistö: Kivinen
Hinta: alk. 23 000€

Muut tiedot

Pinta-ala: alk. 4300
Rakennusoikeus: 150 m2
Maasto: Metsämaa
Ranta: Kivipohja
Ilmansuunta: Itä, etelä
Lisäinfo: Kaavamääräykset

Osoitetiedot

Kivisentie 290
, Hankasalmi

GPS:

Kohteen kuvat

Pieksämäki Kivinen
Pieksämäki Kivinen
Pieksämäki Kivinen
Pieksämäki Kivinen
Pieksämäki Kivinen
Pieksämäki Kivinen
Pieksämäki Kivinen
Pieksämäki Kivinen
Pieksämäki Kivinen
Pieksämäki Kivinen
Kortteli Tontti Pinta-ala Hinta €
1 1 4500 31 000
2 1 5950 26 000
2 3 4300 23 000

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Samalla paikkakunnalla

    Kartta