Kirjoittaja:
• maanantai, syyskuu 09, 2019

Kuvaus: Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Tee tarjous! Myynnissä kämppäkartano Kiteen Pyhäjärven rannalla tarjousten perusteella, alin hyväksyttävä hinta on 87.000 euroa, tarjouskilpailu päättyy 3.10.2019 klo 15.00. Tarjouskilpailun ehdot löydät alla olevasta ohjeesta. Tämä erähenkisyyttä ja luonnonrauhaa arvostavan upea kämppäkartano sijaitsee Puruveden ja Kiteen Pyhäjärven välisellä laajalla kannaksella noin 10 km 6 tieltä länteen. Iso tontti on pääosin vuosikymmenten saatossa muotoutunutta avaraa ja idyllistä pihapiiriä. Hieman sivummalle rantaan ja saunalle voi astella tunnelmallista polkua pitkin. Pääosin tontin pohjoislaidalle sijoittuva puusto on upeaa vanhaa havumetsää, jonkin verran myös lehtipuita. Rannasta avautuu kauniit näkymät lännen suuntaan Pyhäjärvelle. Jykevältä laiturilta on helppo pulahtaa uimaan tai lähteä vesille isommallakin veneellä. Ranta itsessään on kovapohjainen ja soveltuu hyvin uimiseen sekä veneiden säilyttämiseen. Lähes alkuperäisessä asussaan olevissa rakennuksissa ja pihapiirissä on aistittavissa vanhojen savotta-aikojen tunnelmaa ja historiaa. Ympäristöllä on monta tarinaa kerrottavanaan. Kämppäkartano on aikanaan ollut metsäyhtiön tukikohta, josta käsin käytiin savotoilla ympäristön laajoilla saloilla. Myöhemmin Nivungissa järjestettiin yhtiön edustusmetsästyksiä. Siltä ajalta on peräisin varsin hyvin varusteltu ja tilava nylkyvaja metsän laidassa tulipaikkoineen. Kämppäkartano ja ympäristön laajat metsä- ja vesialueet tarjoavat erinomaiset puitteet erähenkiseen vapaa-ajan harrastus- ja yritystoimintaan. Kaavamerkintä runsaine rakennusoikeuksineen mahdollistaa tarvittaessa kohteen kehittämisen. Ostajalla on tarvittaessa mahdollisuus neuvotella myös metsästysmahdollisuuksista ympäristön metsäalueille. Kysy lisätietoja! TARJOUSKILPAILUOHJEET yksikierros (pdf)
Kartta rakennuksista (pdf)
Kaavakarttaote Nivunki (pdf)
Kaavamerkinnät (pdf)
Kaavakartta Kitee, Pyhäjärven rk, pohjoinen (pdf)
Maastomerkintäkartta (pdf)

Kohteen tiedot

Kohteen numero: 11885
Mökki: Talo noin 70 m2, Kämppä noin 150 m2
Rakennuksia: Talo, kämppä, vaja, aitta, liiteri, sauna, navetta/varasto
Pinta-ala: yht. reilut 600 m2 m2
Muuta mainittavaa:

Muut tiedot

Tontin pinta-ala: 25 600
Rakennusoikeus: 1000m2
Tie: Perille saakka
Rasitteet:
Vesistö: Pyhäjärvi
Ranta:
Hinta: 87 000€
Lisäinfo: Kaavamääräykset

Osoitetiedot

Nivungintie
, Kitee

Kohteen kuvat

Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu
Myynnissä eräihmisen unelmapaikka. Varattu

Kohteet jotka saattavat kiinnostaa

Samalla paikkakunnalla

    Kartta